/
  • می خوام کلاس درست کنم. کلاس چیه؟....

  • صفحه‌ها (3):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی می خوام کلاس درست کنم. کلاس چیه؟....
    نویسنده پیام
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,772
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #1
    Tongue می خوام کلاس درست کنم. کلاس چیه؟....
    من می خوام با کمک هایدن سافت عزیز یه کلاس بنویسم برای دیتا بیس.

    از کجا شروع کنم؟
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۸ دي ۱۵ ۰۴:۵۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,735
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: می خوام کلاس درست کنم. کلاس چیه؟....
    کار بی خودیه این همه هست Big Grin
    ولی واسه تمرین خوبه
    اول ببین از کلاست چی می خوای؟ می خوای چه ویژگی هایی رو داشته باشی؟
    ۱۳۸۸ دي ۱۵ ۰۵:۱۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,772
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: می خوام کلاس درست کنم. کلاس چیه؟....
    باز این رئیس اومد با اون چوب دستیش بزنه تو سر ماBig Grin

    همون واسه تمرین می خوام

    آخه کدوم اسگلی با بودن این همه کلاس و فریم ورک خودش کلاس می نویسه ( مگر در موارد خاص)

    برا تمرین می خوام اینوTongue
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ دي ۱۵ ۰۵:۱۲ عصر، توسط molana.)
    ۱۳۸۸ دي ۱۵ ۰۵:۱۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,385
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1395 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: می خوام کلاس درست کنم. کلاس چیه؟....
    چشم دوست عزیز. حتما کمک می کنم. اما در حال حاضر شرکت هستم. و نمی تونم کمک کنم. اگر برات مقدور هست که صبر کن تا شب که از سر کار بیام
    ۱۳۸۸ دي ۱۵ ۰۵:۲۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,772
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: می خوام کلاس درست کنم. کلاس چیه؟....
    من خوددم شروع می کنم شوما راهنمایی کن عزیزم
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۸ دي ۱۵ ۰۵:۲۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,385
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1395 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: می خوام کلاس درست کنم. کلاس چیه؟....
    پس من منتظر کد نمونه شما می مونم
    ۱۳۸۸ دي ۱۵ ۱۰:۰۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : molana
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,772
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: می خوام کلاس درست کنم. کلاس چیه؟....
    کد PHP:
    <?php
    class db {
        public 
    $dbhost 'localhost';
        public 
    $dbuser 'root';
        public 
    $dbpass '123123';
        public 
    $dbname 'mydb';
        public 
    $dblink;
        
        function 
    __construct() {
            
    $this->dblink mysql_connect $this->dbhost$this->dbuser$this->dbpass );
            
    mysql_select_db $this->dbname$this->dblink );
        }
        
        function 
    fetchAll($table) {
            
    $query 'select * from '.$table;
            
    $result mysql_fetch_assoc($query);
            return 
    $result;
        }
    }
    ?>

    تا اینجا درسته؟
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ دي ۱۵ ۱۰:۲۶ عصر، توسط molana.)
    ۱۳۸۸ دي ۱۵ ۱۰:۲۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,735
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: می خوام کلاس درست کنم. کلاس چیه؟....
    محمددددددددددددددددددددددددددد
    کد PHP:
    mysql_fetch_assoc($query); 

    به‌ نظرت ‌کار‌ می کنه؟
    ۱۳۸۸ دي ۱۵ ۱۱:۰۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : molana
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,385
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1395 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: می خوام کلاس درست کنم. کلاس چیه؟....
    تا اینجا غلط Smile
    با تابع mysql_fetch_assoc شما باید ریزالت مای اس کیو ال رو نشون بدید نه اینکه کوئری بزنید
    کد PHP:
    <?php

    /**
     * @author hidensoft
     * @copyright 2009
     */

    class db {
        public 
    $dbhost 'localhost';
        public 
    $dbuser 'root';
        public 
    $dbpass '12345';
        public 
    $dbname 'MYDB';
        public 
    $dblink;
        public 
    $sqlString;
        public 
    $Error;
        public 
    $num_row;
        private 
    $result;
        
        
        function 
    db() {
            
    $this->dblink mysql_connect $this->dbhost$this->dbuser$this->dbpass );
            
    mysql_select_db $this->dbname$this->dblink );
        }
        
        function 
    query()
        {
            if (!
    is_resource($this->dblink))
            {
                
    $this->db();   
            }
            
    $query mysql_query($this->sqlString,$this->dblink);
            if (
    $query)
            {
                
    $this->num_row mysql_num_rows($query);
                
    $this->result $query;
            }else{
                
    $this->Error mysql_error();
                return 
    false;
            }
        }
        function 
    fetchAll($table,$option = array()) {
            
    $this->sqlString 'SELECT * FROM '.$table;
            
    $this->_option($option);
            
    $this->query();
            if (
    $this->num_row 0)
            {
                while (
    $row mysql_fetch_assoc($this->result))
                {
                    
    $ALLROWS[] = $row;
                }
                return 
    $ALLROWS;
            }else
            {
                return 
    false;
            }
            
        }
        
        private function 
    _option($opt = array())
        {
            
    $Sql;
            if (
    is_array($opt))
            {
                foreach( 
    $opt as $key=>$value){
                    switch (
    $key){
                        case 
    'orderby':
                            
    $Sql .= ' ORDER BY '.$value;
                            break;
                        case 
    'ordertype':
                            
    $Sql .= ' '.$value;
                            break;
                        case 
    'limit':
                            
    $Sql .= ' LIMIT '.$value;  
                            break; 
                    }                    
                }
                
    $this->sqlString .= $Sql;
                return 
    true;
            }else{
                return 
    false;
            }
        }
    }

    $test = new db;
    $fetching $test->fetchAll('TABLE',array('orderby'=>'cid','ordertype'=>'ASC','limit'=>'2'));
    print_r($fetching);

    ?>

    زیاد پیچیدش نکردم که گیج نشی.
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ دي ۱۵ ۱۱:۲۵ عصر، توسط hidensoft.)
    ۱۳۸۸ دي ۱۵ ۱۱:۲۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : molana HiddeN
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,772
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: می خوام کلاس درست کنم. کلاس چیه؟....
    وحید می خاستم تستت کنم بینم بلدی یا نه
    Big Grin
    چک می کنم کلاست رو هادین عزیزHeart
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۸ دي ۱۵ ۱۱:۲۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (3):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS