/
  • من با استفاده از فریم ورک مخالفم

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 3
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی من با استفاده از فریم ورک مخالفم
    نویسنده پیام
    rezaweb آفلاین
    رضا
    ***

    ارسال‌ها: 248
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ آذر ۲۸
    اعتبار: 1
    تشکرها : 49
    ( 82 تشکر در 50 ارسال )
    ارسال: #1
    من با استفاده از فریم ورک مخالفم
    سلام
    من خیلی تحقیق و البته فکر کردم و به این نتیجه رسیدم که استفاده از فریم ورک کار اشتباهی است (حالا حتما طرفداران فریم ورک حسابی آماده بحث می شوند)
    برای یادگیری یک فریم ورک علاوه بر صرف وقت برای یادگیری اصول پایه php باید وقت زیادی هم برای یادگیری اون فریم ورک کنید که به نظر من می شود این وقت را صرف نوشتن کلاسها و پلاگینهای مورد نیاز خود بکنیم.
    خیلی از کلاسها و پلاگینهای فریم ورک ها واقعا به درد نخور هستند که دلیلی برای یادگیری آنها وجود ندارد.
    کسی که آنقدر php بلد است که می خواهد از فریم ورک برای پروژه هاش استفاده کند پس براحتی می تواند خودش کلاسهای مورد نیازش را بنویسید. تازه این حسن را هم دارد که دقیقا خودش می داند چه کرده است.
    من خودم پارسال یک web Application نوشتم(نه وب سایت) که خیلی زمان برد ولی بعد از کامل شدن آن الان برای نوشتن یک web applicaion البته ساده فقط و فقط 30 ساعت مفید کار کردم و تماما از کلاسهای برنامه قبلی استفاده کردم مه اگر می خواستم از اول این برنامه را بنویسم حداقل 100 ساعت زمان نیاز داشت.
    خب پس به چه دلیلی از فریم ورک استفاده کنم
    البته اینم قبول دارم که برای برنامه های عظیم (که فکر نکنم زیاد در ایران داشته باشیم) فریم ورک زند عالیه ولی در حالت عادی استفاده از فریم ورک اشتباهه
    حالا یک چیزی بگم که شر بپا بشه:
    به نظرم استفاده از فریم ورک بیشتر حالت کلاس و مد شدن و قیافه گرفتن خوبه تا برنامه نویسی حرفه ای
    ۱۳۸۹ تير ۱۹ ۱۰:۰۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : progvig
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: من با استفاده از فریم ورک مخالفم
    نقل قول: من خودم پارسال یک web Application نوشتم(نه وب سایت) که خیلی زمان برد ولی بعد از کامل شدن آن الان برای نوشتن یک web applicaion البته ساده فقط و فقط 30 ساعت مفید کار کردم و تماما از کلاسهای برنامه قبلی استفاده کردم مه اگر می خواستم از اول این برنامه را بنویسم حداقل 100 ساعت زمان نیاز داشت.
    خب فریم ورک برای همینه دیگه!!!

    اگه به شما ده برابر اون زمان ( یعنی 1000 ساعت ) وقت بدن می تونید مجموعه ایی مثه زند ( نه فریم ورکش، منظور فقط کلاس ها هست ) بنویسید؟!!

    پس مطمئنن یادگیری یک فریم ورک خوب به زمانش میآرزه یعنی این زمان به مراتب کمتر هست از نوشتن یک فریم ورک به همون کیفیت
    اگه شما در این سطح از برنامه نویسی هستید حتما این کارو بکنید!!
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ تير ۱۹ ۱۱:۳۹ صبح، توسط oia.)
    ۱۳۸۹ تير ۱۹ ۱۱:۳۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : amir.s
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,766
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: من با استفاده از فریم ورک مخالفم
    متاسفانه باید خدمتتون عرض کنم که تحقیقاتتون به بی راهه رفته


    دوست عزیز کتابخانه ها و فریم ورک رو واسه کلاس گزاشتن ایجاد نکردن. واسه امنیت، سهولت، بهینگی و از همه مهمتر استاندارد سازی ایجاد شده اند.


    جالبه واسم خودتون به خودتون پاسخ دادید که فریم ورک به چه دردی میخورند.

    همینی که میگید من یک بیس در یک پروژه اماده کردم و الان از اون استفاده می کنم. خوب این یعنی یک کتابخانه ایجاد کردید.ولی ایا استاندارد ها رو رعایت کردید؟ آیا لایه ها رو از هم جدا کردید؟؟ ایا نکات امنیتی امثال تزریق کد، باقرینگ و ..... را در نظر گرفتین؟

    ایا از معماری خاصی برای کارهاتون استفاده کردید؟
    ایا به صورت شی گرایی ایجاد شده؟
    آیا توابع و متد هایی که طراحی کردید در نظر گرفتید که این توابع در ابعاد مختلف جواب میده یا خیر؟



    دوست من راهی که شما دارید طی میکنید. ما قبلا طی کردیم. همین کتابخانه ای که شما طراحی کردید رو من هم کردم. اما در هر پروژه و در هر نوع طراحی میاز هایی پیش میومد که می بایست تغییراتی در هستم بدم. و وقتی تغییر میدادن باید سایر پروژه های دیگه رو هم تغییر میدادم.


    اما در فریم ورک ها به دیلیل اینکه از معماری و استاندارد ها بهره میگیرند و چندین و چند نفر در توسعه اون درست داشتن. پروژه های زیادی رو با اون انجام دادن. نیاز ها و کم و کاستی های این فریم ورک ها مشخص شده. نیاز به تغییر خاصی در پروژه ها دیده نمیشه

    با تفاسیر این موارد. حالا باز فریم ورک ها بدن؟
    ۱۳۸۹ تير ۱۹ ۰۴:۴۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : scooter oia parvane shgninc
    scorpion آفلاین
    رضا حقیقی
    ***

    ارسال‌ها: 245
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۲۷
    اعتبار: 3
    تشکرها : 94
    ( 276 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: من با استفاده از فریم ورک مخالفم
    لا اکراه فی الانتخاب الفریمورک
    گفتنی ها گفته شده حال شما خواه پند بگیر خواه ملال Blush
    __________________________________________________________________________
    رضا حقیقی / Reza Haghighi
    ۱۳۸۹ تير ۱۹ ۰۵:۲۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : zoghal oia parsig php shgninc
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,766
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: من با استفاده از فریم ورک مخالفم
    خیلی باحال بود رضا
    ۱۳۸۹ تير ۱۹ ۰۵:۴۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: من با استفاده از فریم ورک مخالفم
    (۱۳۸۹ تير ۱۹ ۰۵:۴۰ عصر)zoghal نوشته شده توسط:  خیلی باحال بود رضا
    ۱۳۸۹ تير ۱۹ ۰۶:۴۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    rezaweb آفلاین
    رضا
    ***

    ارسال‌ها: 248
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ آذر ۲۸
    اعتبار: 1
    تشکرها : 49
    ( 82 تشکر در 50 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: من با استفاده از فریم ورک مخالفم
    شی گرایی و معماری mvc و امنیت ربطی به فریم ورک ندارد
    توابعی که نوشتم هم جای دیگر براحتی قابل استفاده بود
    زغال جان می دانم شما قبلا راه مرا رفته اید برای همین هم این مطلب را اینجا می گم که اگر اشتباه می گم اطلاحش کنم
    خیلی از توابع مثلا در ci درمورد sql نویسی کاملا به درد نخور است و استفاده از خود دستورات sql مثل select خیلی راحت تر است. خب چرا ما باید از اینها استفاده کنیم
    البته توابع خوبی هم دارد که می توان از آنها تجربه کسب نمود
    و این را هم دوباره می گم برای پروٍژه های عظیم زند خیلی خوبه ولی برای برنامه هام معمولی استفاده از شی گرایی و معماری mvc و امنیت بدون فریم ورک بهتر از استفاده از فریم ورک است. هرچند به نظر من هم مانند دوستمان لا اکراه ......
    ۱۳۸۹ تير ۱۹ ۰۷:۳۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : zoghal
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: من با استفاده از فریم ورک مخالفم
    اینجور بحث هایی همه می دونن که تهش کجاست شاید بهتره ادامه پیدا نکنه چون بر پایه ادله علمی و عقلی نیست!
    خب شما اگه می خواین یه فریم ورکی ( مثلا CI ) رو نقد کنید این متفاوت هست با اینکه بیاین کلا اصلا فریم ورک رو ببرین زیر سوال!

    در اخر همون لا اکراهه Angel
    از همین جا هم یه خسته نباشید به وحید BlushHeartRolleyes
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ تير ۱۹ ۰۸:۱۱ عصر، توسط oia.)
    ۱۳۸۹ تير ۱۹ ۰۸:۰۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : shgninc
    behrooz_heyhu آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 34
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۲۷
    اعتبار: 1
    تشکرها : 32
    ( 52 تشکر در 13 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: من با استفاده از فریم ورک مخالفم
    من با صالح کملا موافقم
    حالا چرا پای این ci رو می کشین وسط مگه چیکارتون کرده با اون همه توابع و کلاس های خوب با اون MVC خوشگلش
    __________________________________________________________________________
    If you good at something never do it fo free
    ۱۳۸۹ تير ۲۰ ۰۹:۲۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : zoghal scooter siavash
    parsig آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 279
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳۰
    اعتبار: 5
    تشکرها : 146
    ( 259 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: من با استفاده از فریم ورک مخالفم
    نقل قول: خیلی از توابع مثلا در ci درمورد sql نویسی کاملا به درد نخور است و استفاده از خود دستورات sql مثل select خیلی راحت تر است. خب چرا ما باید از اینها استفاده کنیم
    شما کوئری تون رو دستی می نویسید . بعد چهار روز دیگه خواستید دیتا بیس رو ببرید روی یه سرویس دیگه ، مثلا اراکل .
    اون وقت حتمن تشریف می برید همه کوئری ها تون رو اصلاح می کنید !؟
    نه برادر جان در فریم ورک فقط باید در کانفیگ درایور دیتا بیس تون رو تعویض کنید .
    فریم ورک ها اون جا هایی قدرت شون رو نشون می دن که در حالت عادی خیلی سخت تر از این حرفا باشه !
    __________________________________________________________________________
    [تصویر:  logo-small.jpg]
    ۱۳۸۹ تير ۲۰ ۱۰:۵۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : behrooz_heyhu zoghal oia shgninc siavash amj
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS