/
  • منو داینامیک در mvc

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 1
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی منو داینامیک در mvc
    نویسنده پیام
    ImanAzadi آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 246
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ اسفند ۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 36
    ( 9 تشکر در 9 ارسال )
    ارسال: #1
    منو داینامیک در mvc
    سلام

    دوستان در یک فریم ورک mvc ، اگر بخوایم یک منو داینامیک بر اساس یوزری که لاگین کرده بسازیم چکار باید کرد (کد ها رو نمیخوام ، راه کار اصولی مد نظرم هست)


    آیا کد های طراحی منو رو در یک کلاس بنویسم و فایل اونو تو پوشه helper بزارم و اونو تو کنترلر صدا کنم و از کنترلر به ویو پاس بدم یا اینکه در ویو مستقیما اینکلود کنم ؟؟


    راه کار اصولی چیه ؟؟
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۵ ارديبهشت ۱۸ ۱۲:۳۱ عصر، توسط ImanAzadi.)
    ۱۳۹۵ ارديبهشت ۱۸ ۱۲:۲۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 3,025
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 133
    تشکرها : 2724
    ( 2716 تشکر در 1692 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: منو داینامیک در mvc
    یه آارایه بساز و و منوهاتو به ترتیب توش push کن
    توی ویو هم اون آرایه رو براساس منوی html ای که ساختی با foreach نشون بده
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    ۱۳۹۵ ارديبهشت ۱۹ ۱۲:۵۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    ImanAzadi آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 246
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ اسفند ۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 36
    ( 9 تشکر در 9 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: منو داینامیک در mvc
    دوست عزیز خیلی کلی گفتید

    آرایه رو کجا بسازم تو کنترلر یا مدل یا فایل Helper ????
    بعد آرایه رو از کجا به ویو ارسال کنم ؟؟ از کنترلر ارسال کنم یا مدل یا فایل helper
    ۱۳۹۵ ارديبهشت ۱۹ ۱۰:۳۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 3,025
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 133
    تشکرها : 2724
    ( 2716 تشکر در 1692 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: منو داینامیک در mvc
    نقل قول: آرایه رو کجا بسازم تو کنترلر یا مدل یا فایل Helper ????
    یه کلاس رجیستری یحتمل باید داشته باشی
    اونجا بساز
    نبود توی فایل اصلی قبل از کنترلر اصلی بعنوان پروپرتی static تعریف کن
    از ویو بهش دسترسی داشته باشی یا توی اکشن های کنترلرت که بتونی پاسش بدی
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    ۱۳۹۵ ارديبهشت ۱۹ ۰۴:۵۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS