/
  • مقدار دهی به div ساخته شده با ajax

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مقدار دهی به div ساخته شده با ajax
    نویسنده پیام
    imez08 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 45
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ اسفند ۲۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 48
    ( 25 تشکر در 15 ارسال )
    ارسال: #1
    مقدار دهی به div ساخته شده با ajax
    من یک div دارم که به وسیله ی فایل سمت سرور (ajax) ساخته میشه. اما من نمی تونم این div رو بعدا مقدارش رو تغییر بدم. در صورتی که با مقدار دهی div هایی که به صورت معمولی ساخته میشه مشکلی ندارم.
    مشکل از کجاست؟
    ۱۳۸۹ فروردين ۷ ۰۸:۴۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مقدار دهی به div ساخته شده با ajax
    کد:
    document.getElementById("divid").innerHTML="some text"
    ۱۳۸۹ فروردين ۷ ۰۹:۲۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : imez08
    imez08 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 45
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ اسفند ۲۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 48
    ( 25 تشکر در 15 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: مقدار دهی به div ساخته شده با ajax
    این کد در موردی که در زیر توضیح میدم کار نمی کنه.
    یک فایل index دارم یک فایل ajax.php .
    فایل index یک درخواست میده و فایل ajax.php بر حسب درخواست تعدادی div می سازه . با کد <div id="divid"></div>
    این div ها بدرستی توی index دیده میشه اما وقتی میخوام بهش مقدار بدم نمی تونم. کدی هم که شما گفتی رومیدونم ولی فکر می کنم چون این div ها با ajaxساخته میشه نمیشه با اون کد مقداری بهش داد
    ۱۳۸۹ فروردين ۷ ۱۰:۳۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,766
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: مقدار دهی به div ساخته شده با ajax
    اگر به کلیه div ها می خوای استایل بدی باید با css این کارو انجام بدید
    ۱۳۸۹ فروردين ۷ ۱۱:۱۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : imez08
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: مقدار دهی به div ساخته شده با ajax
    همه div ها رو که نمی تونی یه id بدی
    ۱۳۸۹ فروردين ۷ ۱۱:۲۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : imez08
    imez08 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 45
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ اسفند ۲۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 48
    ( 25 تشکر در 15 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: مقدار دهی به div ساخته شده با ajax
    برای یک div . و به css هم کاری ندارم.
    document.getElementById("divid").innerHTML="some text"
    من با این کد می خوام به div مقدار بدم اما مقدار نمی گیره. فکر می کنم به خاطر اینه که div توسط ajax ایجاد شده.
    اگه ممکنه شما هم این نوع div رو تست کنید.
    حل شد. ایراد از کدم بود.
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ فروردين ۸ ۱۲:۳۹ صبح، توسط imez08.)
    ۱۳۸۹ فروردين ۷ ۱۱:۵۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: مقدار دهی به div ساخته شده با ajax
    من تست کردم خیلی خیلی زیاد
    وقتی که div توسط ajax جایگزاری شد می تونید بهش دسترسی داشته باشید. فقط مطلب اینه که نمی تونید چند تا المنت با یه id داشته باشید
    ۱۳۸۹ فروردين ۸ ۱۱:۳۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : imez08
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 612
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: مقدار دهی به div ساخته شده با ajax
    هیچ فرقی بین یک تگ که با Html داخل صفجه نوشته شده وتگی که توسط ajax برای صفحه فرستاده شده وجود نداره و مشکل از جای دیگست .

    شاید داری موقعی داخل اون می تویسی که هنوز وجو نداره .

    از error consol فایر فاکس یا opera استفاده کن راحت خطا پیدا میشه . ببین خطایی که میده به چه دلیلی هست . در ابتدا هم تمام خطا ها رو پاک کن
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۹ فروردين ۸ ۱۲:۱۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : imez08
    mojtabadj آفلاین
    مجتبی پوراصغر
    ****

    ارسال‌ها: 302
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۴
    اعتبار: 2
    تشکرها : 87
    ( 57 تشکر در 40 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: مقدار دهی به div ساخته شده با ajax
    نکته انحرافی اینجاست که با getElementById نمیتونی بهش دسترسی داشته باشی

    یه فرم بساز و div رو تو اون فرم بزار از طریق نام فرم و نام div میتونی به اون div دستسی داشته باشی توجه کن که باید برای div به جای

    id از name استفده کنیBlush
    __________________________________________________________________________
    گروه طراحی و برنامه نویسی بهار
    ۱۳۸۹ شهريور ۲۶ ۱۰:۲۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : famarini
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS