/
  • مقایسه الگوی factory و الگوی singleton

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مقایسه الگوی factory و الگوی singleton
    نویسنده پیام
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,766
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #1
    مقایسه الگوی factory و الگوی singleton
    من با توجه به تحقیقی که کردم. به این نتیجه رسیدم که در کلاسی که الگوی singleton طراحی شده یک کپی از کلاس رو در یک متغییر استاتیک ایجاد میکنند و هروقت نیاز باشه که اون کلاس چندین بار ساخته و استفاده بشه فقط اون متد رو تعریف میکنند و اینجوری دوباره کلاس انگار تازه ایجاد شده.

    اما در factory هروقت که نیاز هست .کلاس رو نیو میکنند.

    آیا درست گرفتم این موضوع رو یا موارد دیگری هم هست؟
    حالا سوال اینجاست برای ایجاد یک html جنراتور که برای هر تگ یک کلاس ایجاد شده کودم الگو بهتره حالت بهتره؟
    ۱۳۸۹ مرداد ۱۹ ۰۳:۳۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mojtabajml آفلاین
    مجتبی جمالی
    ***

    ارسال‌ها: 134
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ آذر ۳۰
    اعتبار: 2
    تشکرها : 20
    ( 119 تشکر در 72 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مقایسه الگوی factory و الگوی singleton
    نقل قول: من با توجه به تحقیقی که کردم. به این نتیجه رسیدم که در کلاسی که الگوی singleton طراحی شده یک کپی از کلاس رو در یک متغییر استاتیک ایجاد میکنند و هروقت نیاز باشه که اون کلاس چندین بار ساخته و استفاده بشه فقط اون متد رو تعریف میکنند و اینجوری دوباره کلاس انگار تازه ایجاد شده.

    الگوی Singleton برای کلاسی هستش که یه شی از اون کلاس بتونه از پس همه کارها بر بیاد، مثلا برای ارتباط با دیتابیس یک بار که اتصال برقرار بشه از همین شیئ برای همه ارتباط ها میشه استفاده کرد از این نوع کلاس زیاد هست ولی مثال معرفش همین ارتباط با دیتابیس و یا session ها هستش.

    نقل قول: حالا سوال اینجاست برای ایجاد یک html جنراتور که برای هر تگ یک کلاس ایجاد شده کودم الگو بهتره حالت بهتره؟

    بستگی به نوع استفاده داره.
    ۱۳۸۹ مرداد ۱۹ ۰۹:۰۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : zoghal
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: مقایسه الگوی factory و الگوی singleton
    سینگلیشن مخصوص این هست که از یه کلاس باید حتما یه دونه آبجکت داشته باشیم
    factory برای این هست که بر اساس یه ساختاری بیاد و آبجکت مورد نظر رو درست کنه
    به نظر من این میاد که باید factory استفاده کنی.

    البته این رو هم ببین
    http://www.phpclasses.org/browse/file/10685.html
    ۱۳۸۹ مرداد ۱۹ ۰۳:۱۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : zoghal
    bestirani2 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 87
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۱۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 49 تشکر در 36 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: مقایسه الگوی factory و الگوی singleton
    (۱۳۸۹ مرداد ۱۹ ۰۳:۳۰ صبح)zoghal نوشته شده توسط:  من با توجه به تحقیقی که کردم. به این نتیجه رسیدم که در کلاسی که الگوی singleton طراحی شده یک کپی از کلاس رو در یک متغییر استاتیک ایجاد میکنند و هروقت نیاز باشه که اون کلاس چندین بار ساخته و استفاده بشه فقط اون متد رو تعریف میکنند و اینجوری دوباره کلاس انگار تازه ایجاد شده.

    اما در factory هروقت که نیاز هست .کلاس رو نیو میکنند.

    آیا درست گرفتم این موضوع رو یا موارد دیگری هم هست؟
    حالا سوال اینجاست برای ایجاد یک html جنراتور که برای هر تگ یک کلاس ایجاد شده کودم الگو بهتره حالت بهتره؟

    الگوی singleton همانطور که دوستان اشاره کردند، شما را مطمئن میکند که از هر کلاس فقط یک شئ وجود دارد ولی کار الگوی factory درست کردن یک نمونه از چندین کلاس که مشتق هم هستند، هست.
    برای اچ تی ام ال جنراتور هم به نظر من، مناسبترین گزینه الگوی Multiton هست.
    ۱۳۸۹ مرداد ۲۶ ۱۰:۵۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : zoghal
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,766
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: مقایسه الگوی factory و الگوی singleton
    این الگو گویا با نسخه های 5.3 به بالای پی اچ پی کاربر داره پس فعلا کاربردی نیست
    ۱۳۸۹ مرداد ۲۷ ۰۲:۰۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    bestirani2 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 87
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۱۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 49 تشکر در 36 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: مقایسه الگوی factory و الگوی singleton
    (۱۳۸۹ مرداد ۲۷ ۰۲:۰۰ صبح)zoghal نوشته شده توسط:  این الگو گویا با نسخه های 5.3 به بالای پی اچ پی کاربر داره پس فعلا کاربردی نیست
    کدوم الگو رو میگید؟
    ۱۳۸۹ مرداد ۲۷ ۰۳:۲۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: مقایسه الگوی factory و الگوی singleton
    Multiton رو میگه لابد. Wink
    ۱۳۸۹ مرداد ۲۷ ۰۵:۵۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    bestirani2 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 87
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۱۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 49 تشکر در 36 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: مقایسه الگوی factory و الگوی singleton
    (۱۳۸۹ مرداد ۲۷ ۰۵:۵۳ صبح)oia نوشته شده توسط:  Multiton رو میگه لابد. Wink

    الگوها چه ربطی به نسخه پی اچ پی دارند Idea
    فقط در پی اچ پی 4 به دلیل نبود static نمیشد این الگوها رو پیاده کرد ولی الان که مشکلی نیست
    ۱۳۸۹ مرداد ۲۷ ۰۱:۲۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: مقایسه الگوی factory و الگوی singleton
    تنها دلیلی که توی مثال وجود داره این هست که نسخه php 5.3 هست که داره از late static binding پشتیبانی می کنه. اگر بشه به روش دیگه پیاده سازی بشه میشه ازش استفاده کرد.
    ۱۳۸۹ مرداد ۲۷ ۰۲:۰۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    bestirani2 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 87
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۱۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 49 تشکر در 36 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: مقایسه الگوی factory و الگوی singleton
    (۱۳۸۹ مرداد ۲۷ ۰۲:۰۰ عصر)admin نوشته شده توسط:  تنها دلیلی که توی مثال وجود داره این هست که نسخه php 5.3 هست که داره از late static binding پشتیبانی می کنه. اگر بشه به روش دیگه پیاده سازی بشه میشه ازش استفاده کرد.

    منظورتون از مثال
    http://www.phpclasses.org/browse/file/10685.html
    هست؟
    ۱۳۸۹ مرداد ۲۷ ۰۲:۱۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS