/
  • [مقاله] معماری سه لایه MVC

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 2 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی [مقاله] معماری سه لایه MVC
    نویسنده پیام
    undefined غایب
    احسان
    *******

    ارسال‌ها: 2,088
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۲۹
    اعتبار: 76
    تشکرها : 2005
    ( 2071 تشکر در 1219 ارسال )
    ارسال: #1
    [مقاله] معماری سه لایه MVC
    در مهندسی نرم افزار، Model – View – Controller یا MVC به یک الگوی معماری نرم افزار اطلاق می گردد.
    از فریم ورکهای PHP گرفته تا بسته Swing در جاوا، همه و همه از الگوی MVC بهره می برند و دانستن اصول و آشنایی با این الگو، برای هر برنامه نویس حرفه ای، ضروری است ...

    گرداوری شده توسط: احسان رضایی


    فایل‌(های) پیوست شده
    .pdf  MVC.pdf (اندازه: 256.55 KB / تعداد دفعات دریافت: 1004)
    __________________________________________________________________________
    هر چیزی که در جستن آنی آنی...
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ خرداد ۵ ۱۰:۵۹ عصر، توسط undefined.)
    ۱۳۹۱ ارديبهشت ۸ ۰۲:۴۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Y.P.Y hamid_80386 Goback oia Reza Bojbaj Hamid mohsened hidensoft masoudmanson kermaki wallfa arjan shgninc
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,780
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 103
    تشکرها : 2181
    ( 4856 تشکر در 2220 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: [مقاله] معماری سه لایه MVC
    خیلی خوب بود Heart Smile
    فقط یه چند تا ویرایش مختصر نیاز داره تا بهتر بشه:

    صفحه 2
    زیر مدل، نما، کنترل گر(MVC) بنویس مقدمه

    خط 6 بهتره بشه:
    الگوی معماری، بستری ساخت یافته است که به شما اجازه می دهد توسعه برنامه هایتان را بسرعت انجام دهید.

    خط 7:
    می توان به الگوی معماری همچون یک بستر نگاه کرد...

    خط 8:
    الگوی معماری MVC به جداسازی داده ها(بخش مدل) از موئلفه های گرافیکی(بخش نما)...

    خط 12:
    یک برنامه نویس زمانی که بصورت آبشاری کد نویسی می کند...

    خط 15:
    همچنین فرض کنید... شما نیاز به ضمیمه کردن یک فایل...
    چون لغت پیوست برای attach و چسباندن بکار میره
    اگر در کل مقاله لغت ضمیمه رو جایگزین شامل کنی هم بهتر میشه.

    Wink
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ ارديبهشت ۸ ۰۵:۱۴ عصر، توسط Y.P.Y.)
    ۱۳۹۱ ارديبهشت ۸ ۰۵:۰۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : oia undefined webnevesht Reza hidensoft
    alri آفلاین
    WEB ARTISAN
    ****

    ارسال‌ها: 291
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ فروردين ۱۵
    اعتبار: 5
    تشکرها : 128
    ( 270 تشکر در 129 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: [مقاله] معماری سه لایه MVC
    این خط زیر و تابع درونش دقیقا چی کار می کنه ؟
    کد PHP:
    $site_path=realpath(dirname(__FILE__));
    define('__SITE_path',$site_path); 

    اگه می شه هر قسمتش رو جدا جدا توضیح بدید ممنون میشم

    (( در ضمن یاد آور می شم که ارزش این مقاله واسه من نسبت به مقاله های دیگه ای که دیده بودم خیلی خیلی زیاد تر بود ))
    اگه در توانت هست و برات وقت گیر نیست کمی مسایل رو باز تر و کامل تر کنی که فوق العاده خواهد بود که الانش هم هست
    تشکر ویژه
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ ارديبهشت ۸ ۱۰:۵۷ عصر، توسط alri.)
    ۱۳۹۱ ارديبهشت ۸ ۱۰:۴۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    undefined غایب
    احسان
    *******

    ارسال‌ها: 2,088
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۲۹
    اعتبار: 76
    تشکرها : 2005
    ( 2071 تشکر در 1219 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: [مقاله] معماری سه لایه MVC
    نقل قول: اگه می شه هر قسمتش رو جدا جدا توضیح بدید ممنون میشم

    مسیر مطلق فهرستی که فریم ورک در اون قرار داره رو گرفته و به عنوان یک متغییر ثابت تعریف میکنه(جهت اشنایی با توابع realpath و dirname به منوال سایت پی اچ پی مراجعه کنید).

    ثابت(SITE_path__) عمل شامل کردن (include) رو برای ما اسان تر میکنه

    کد PHP:
    /*** include the registry class ***/
     
    include __SITE_PATH '/application/' 'registry.class.php'

    نقل قول: (( در ضمن یاد آور می شم که ارزش این مقاله واسه من نسبت به مقاله های دیگه ای که دیده بودم خیلی خیلی زیاد تر بود ))
    اگه در توانت هست و برات وقت گیر نیست کمی مسایل رو باز تر و کامل تر کنی که فوق العاده خواهد بود که الانش هم هست

    خیلی ممنون، نظر لطف شماست دوست عزیز و من خوشحالم که این مقاله مورد توجه شما و سایر دوستانم قرار گرفته.
    لطفا مسائل یا بخش های مورد نظرتون که حس میکنید نیاز به توضیح بیشر داره رو بیان کنید.
    __________________________________________________________________________
    هر چیزی که در جستن آنی آنی...
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ ارديبهشت ۹ ۰۱:۱۹ عصر، توسط undefined.)
    ۱۳۹۱ ارديبهشت ۹ ۰۱:۱۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Reza hidensoft
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1394 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: [مقاله] معماری سه لایه MVC
    مرسی خوب بود Smile
    ۱۳۹۱ ارديبهشت ۱۵ ۰۹:۰۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : undefined oia
    alri آفلاین
    WEB ARTISAN
    ****

    ارسال‌ها: 291
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ فروردين ۱۵
    اعتبار: 5
    تشکرها : 128
    ( 270 تشکر در 129 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: [مقاله] معماری سه لایه MVC
    بسیا بسیار ناراحت شدم که چرا حق کپی رایت اینجا رعایت نمی شه ؟؟؟
    من صاف و ساده رو بگو چقدر ذوق کرده بودم .

    لینک اصلی مطلب
    معماری سه لایه MVC

    کاملا کپی / پیست بود . متاسفم Angry

    تاریخ مطلب : جمعه 14 تیر 1387 16:54 عصر
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ ارديبهشت ۳۰ ۰۸:۵۵ صبح، توسط alri.)
    ۱۳۹۱ ارديبهشت ۳۰ ۰۸:۴۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : wallfa
    undefined غایب
    احسان
    *******

    ارسال‌ها: 2,088
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۲۹
    اعتبار: 76
    تشکرها : 2005
    ( 2071 تشکر در 1219 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: [مقاله] معماری سه لایه MVC
    ناراحتی بیجا و بی موردی هست دوست عزیز
    معماری MVC بار ها و بارها توسط افراد مختلف اموزش داده شده که در این انجمن هم کم نیست. مثلا همین محمد(hidensoft)، بخشی از مقاله، گرفته شده از چند تاپیک ایشون هست(یعنی فکر میکنید متوجه نشده؟!)
    به دلیل اینکه حس کردم این موضوع نیاز به جمع اوری و دسته بندی داره این کارو انجام دادم(در بخش هایی هم مطالبی رو خودم اضافه کردم).
    اگر این مقاله رو خودم اماده کرده بودم، حتما اسمم رو در مقاله به عنوان نویسنده ذکر میکردم.

    نقل قول: لینک اصلی مطلب

    ادرسی که شما دادین لینک اصلی نیست، ترجمه مقاله اصلی هست(و فقط مربوط به بخش پیاده سازی یک فریم ورکه نه تمام مقاله). در ضمن بنده هم ادرس این سایت و هم ادرس سایت اصلی مقاله رو در بخش منابع اوردم(لطفا به صفحه اخر مقاله مراجعه کنید)
    __________________________________________________________________________
    هر چیزی که در جستن آنی آنی...
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ ارديبهشت ۳۰ ۱۰:۲۶ صبح، توسط undefined.)
    ۱۳۹۱ ارديبهشت ۳۰ ۱۰:۲۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : oia hamid_80386
    alri آفلاین
    WEB ARTISAN
    ****

    ارسال‌ها: 291
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ فروردين ۱۵
    اعتبار: 5
    تشکرها : 128
    ( 270 تشکر در 129 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: [مقاله] معماری سه لایه MVC
    آقا احسان . فقط ذکر barnamehnevis.org در پایان مقاله . ارجاع مناسبی نیست به مطلبی که عینا آن راکپی کردید . در ضمن 100 درصد که همه مطالب ترجمه است . ولی حقوق آن کسی که اول بار زحمت ترجمه رو کشیده هم باید رعایت بشه .
    اصولا در این مقاله ها که از این ور اون وره باید نوشته شه : گردآورنده - و اگه ترجمه باشه مترجم
    هیچ جای مقاله دست خوش تغییر قرار نگرفته . انصفا قضاوت کن . بین کسی مقاله شما رو که واسش زحمت کشیدی رو به اسم خودش چاپ کنه و تحسین دیگران رو جلب کنه شما چه حسی پیدا می کنی .
    شما فقط کافی بود لینک می گذاشتی و ما از اینکه به ما کمک کردی متشکر می شدیم .

    فقط ابتدا مقاله که تعاریف هست رو شما نوشتی .؟؟
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ ارديبهشت ۳۰ ۱۱:۳۶ صبح، توسط alri.)
    ۱۳۹۱ ارديبهشت ۳۰ ۱۱:۳۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    undefined غایب
    احسان
    *******

    ارسال‌ها: 2,088
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۲۹
    اعتبار: 76
    تشکرها : 2005
    ( 2071 تشکر در 1219 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: [مقاله] معماری سه لایه MVC
    نقل قول: آقا احسان . فقط ذکر barnamehnevis.org در پایان مقاله . ارجاع مناسبی نیست به مطلبی که عینا آن راکپی کردید

    همین سایت رو در نظر بگیرید، حدود 15 - 20 صفحه از اون رو گرفتم برای مقاله، حالا چون مطلبی به قول شما عینا از این سایت گرفته شده باید تمام لینک ها رو دونه دونه در بخش منابع ذکر کنم؟ چند صفحه میشه؟ سایت های دیگه هم همین طور.

    چه نیازی به این کاره؟! من که به قول شما عینا مطلب رو تو مقاله قرار دادم. ذکر منبع به خاطر رعایت قانون کپی رایته که من هم منبع رو ذکر کردم.

    نقل قول: هیچ جای مقاله دست خوش تغییر قرار نگرفته .

    اگر من حتی یک خط در این مطلبی که شما میگید، جمله ای رو خودم اضافه کرده باشم گفته ی شما درست نیست. پس شما که بی دلیل ادعا میکنید، خواهش میکنم قبل از اینکه حرفی بزنید این دو مقاله رو با هم مقایسه کنید. مدارک(هر دو مقاله) که جلوی روی شماست.

    نقل قول: من صاف و ساده رو بگو چقدر ذوق کرده بودم .

    نقل قول: بین کسی مقاله شما رو که واسش زحمت کشیدی رو به اسم خودش چاپ کنه و تحسین دیگران رو جلب کنه شما چه حسی پیدا می کنی .

    این مقاله رو اماده نکردم برای اینکه شما صاف و ساده ذوقش رو بکنید یا تحسین دیگران رو جلب کنم(چه نیازی به این کار هست؟). این عمل رو انجام دادم تا ازش بهره ببرید و موضوع جدیدی رو یاد بگیرید. شاید من هم فعالیت مفیدی رو انجام داده باشم.
    حدود سه ساله تو این انجمن هستم و پی اچ پی رو همین جا یاد گرفتم، از نظر من جبران زحماتی که اساتید و دوستان اینجا برای من کشیدن نشر اون علمی هست که یاد گرفتم. به همین خاطره که تا الان تو این انجمن هستم و فعالیت هر چند کم رنگی نسبت به سایر افراد دارم.

    نقل قول: شما فقط کافی بود لینک می گذاشتی و ما از اینکه به ما کمک کردی متشکر می شدیم .

    نمیفهمم! لینک میذاری، میگی برو خودت بگرد و مطالعه کن صدای همه در میاد! .موضوع رو جمع اوری میکنی ، در قالب یک مقاله برای دانلود میذاری، میگید لینک بذارید Huh

    اگر بنا به حرف شما باشه باید رفت و از کتاب php5 ناقوس(یکی از بهترین کتاب های اموزشی پی اچ پی از نظر من)و ... هم ایراد گرفت چون همه ی مثال هاش رو از منوال پی اچ پی گرفته و تک تک لینک هاش رو نداده!

    بهتر بود برای اینکه این موضوع براتون اشکار بشه به من خصوصی پیام میدادین و زمانی که صد در صد حق با شما بون این موضوع رو اینجا مطرح میکردین.
    __________________________________________________________________________
    هر چیزی که در جستن آنی آنی...
    ۱۳۹۱ ارديبهشت ۳۰ ۱۲:۰۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : oia
    alri آفلاین
    WEB ARTISAN
    ****

    ارسال‌ها: 291
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ فروردين ۱۵
    اعتبار: 5
    تشکرها : 128
    ( 270 تشکر در 129 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: [مقاله] معماری سه لایه MVC
    اگه دقت کرده باشی اون بالا هم گفتم که :
    نقل قول: ابتدا مقاله که تعاریف هست رو شما نوشتی
    یعنی 20 درصد از کل مقاله .
    در مورد اینکه گفتی بهتر بود پخ می کردم .
    ببین در اینکه شما و سایر دوستان زحمت می کشید شکی نیست . ولی درباره این یه مورد در اینکه مقاله خوبی بود شکی نیست دست مترجمشم درد نکنه که سال 87 زحمتشو کشیده . و شما که گرداوری کردید .

    من تاحالا فکرد می کردم که مقاله ای که کسی دیگر نوشته متعلق به خودشه و کس دیگری نمی تواند به اسم خود چاپ یا منتشر کنه . ولی این جور که شما می گین همه می تونن مقاله های هم دیگه رو به اسم خودشون چاپ کنن .
    آقا احسان وردش رو بده ما هم بریم یه جا دیگه منتشرش کنیم .Smile

    در پست های بالا شما گفتید که ننوشتید نویسنده یا مترجم یا ... - درست می فرمایید . نام مقاله و سپس نام خود را نوشتید این یعنی چی؟
    من چون خودم صاف و سادم انتظار دارم دیگران هم همین طور باهام باشن . عین کف دست .
    من عصبانی شدم به دلیل اینکه احساس کردم دورم زدن .
    ۱۳۹۱ ارديبهشت ۳۰ ۰۳:۴۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS