/
  • مشکل کش مرورگر

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشکل کش مرورگر
    نویسنده پیام
    olampiad آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 91
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ مرداد ۱۳
    اعتبار: 0
    تشکرها : 6
    ( 6 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #1
    مشکل کش مرورگر
    سلام و خسته نباشید
    من تو پروژم از htacces برای کش مرورگر استفاده کردم.
    ولی تو هر کدوم از این سایت های تست سرعت میرم گزینه ی Leverage browser caching رو صفر قرار میده.
    یعنی میگه کش انجام نمیشه.
    ب نظرتون مشکل از کجاست؟
    از چ کدی تو htacces برای کش کردن استفاده کنم.

    اینم کد htacces من:

    کد PHP:
    RewriteEngine on
     
    RewriteCond 
    %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond 
    %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond 
    %{REQUEST_FILENAME} !-l
     
    RewriteRule 
    ^(.+)$ index.php?url=$[QSA,L]
    Options -Indexes
     
     
    <IfModule mod_deflate.c>
      
    # Compress HTML, CSS, JavaScript, Text, XML and fonts
      
    AddOutputFilterByType DEFLATE application/javascript
      AddOutputFilterByType DEFLATE application
    /rss+xml
      AddOutputFilterByType DEFLATE application
    /vnd.ms-fontobject
      AddOutputFilterByType DEFLATE application
    /x-font
      AddOutputFilterByType DEFLATE application
    /x-font-opentype
      AddOutputFilterByType DEFLATE application
    /x-font-otf
      AddOutputFilterByType DEFLATE application
    /x-font-truetype
      AddOutputFilterByType DEFLATE application
    /x-font-ttf
      AddOutputFilterByType DEFLATE application
    /x-javascript
      AddOutputFilterByType DEFLATE application
    /xhtml+xml
      AddOutputFilterByType DEFLATE application
    /xml
      AddOutputFilterByType DEFLATE font
    /opentype
      AddOutputFilterByType DEFLATE font
    /otf
      AddOutputFilterByType DEFLATE font
    /ttf
      AddOutputFilterByType DEFLATE image
    /svg+xml
      AddOutputFilterByType DEFLATE image
    /x-icon
      AddOutputFilterByType DEFLATE text
    /css
      AddOutputFilterByType DEFLATE text
    /html
      AddOutputFilterByType DEFLATE text
    /javascript
      AddOutputFilterByType DEFLATE text
    /plain
      AddOutputFilterByType DEFLATE text
    /xml
     
      
    # Remove browser bugs (only needed for really old browsers)
      
    BrowserMatch ^Mozilla/4 gzip-only-text/html
      BrowserMatch 
    ^Mozilla/4\.0[678no-gzip
      BrowserMatch 
    \bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html
      Header append Vary User
    -Agent
    </IfModule
    ۱۳۹۵ فروردين ۱۲ ۰۲:۴۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    olampiad آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 91
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ مرداد ۱۳
    اعتبار: 0
    تشکرها : 6
    ( 6 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشکل کش مرورگر
    تو اینترنت خیلی سرچ کردم و دو تا را داره.
    یک اینکه با استفاده از htaccess این کار رو انجام بدیم .
    که من انجام دادم و نشد.
    وراه دوم اینکه با استفاده از توابع زیر در php انجام بدیم.
    کد PHP:
    ob_start("ob_gzhandler");
    flush(); 
    سوالی که من دارم اینه:
    دوستان شما از چ راهی برای gzip کردن استفاده میکنید.
    ممنون

    عذر خواهی میکنم بابت طولانی شدن تاپیک
    به این وب سایت من ی سر بزنید.
    http://www.stonetown.ir/
    من از کجا بفهمم که الآن gzip روی اون فعال هستش یا ن؟
    آخه حجم وبسایت من خیلی بالاست به همین خاطر میگم شاید gzip فعال نباشه.
    تو هر سایتی که برای تست قرار میدم مشکل حجم وبسایت رو میگه.
    به نظرتون حجم 1 مگابابت زیاده ؟

    بیشتر حجم وبسایت رو تصاویر اسلایدر به خودشون گرفتن.
    برای فشرده سازی تصاویر و یا لود سریع اونها ترفندی سراغ دارید؟
    ممنون
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۵ فروردين ۱۳ ۰۱:۴۰ صبح، توسط olampiad.)
    ۱۳۹۵ فروردين ۱۳ ۰۱:۲۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mohammadhosain آفلاین
    محمد حسین
    ***

    ارسال‌ها: 217
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ شهريور ۱۵
    اعتبار: 16
    تشکرها : 85
    ( 135 تشکر در 92 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: مشکل کش مرورگر
    .سلام برای روش htaccess باید mod_deflate اپاچی فعال باشه که ممکنه رو برخی هاست های اشتراکی فعال نباشه. برای این که ببینین gzip فعاله یا نه می تونین تو فایرفاکس به کمک inspect element سربرگ network ایتم مورد نظر خودتون انتخاب کنین تا هدرها رو به شما نشون بده. (قسمت content-encoding )
    __________________________________________________________________________
    سامانه یادآوری خمس
    سایت هدیه صلوات،حاجت،آرامگاه مجازی+اپلیکشن موبایل
    سایت نظرسنجی
    https://github.com/mhfeizi
    ۱۳۹۵ فروردين ۱۳ ۰۱:۳۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS