/
  • مشکل کاراکتر ف در easy php

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشکل کاراکتر ف در easy php
    نویسنده پیام
    rash44 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 90
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ فروردين ۱۹
    اعتبار: 1
    تشکرها : 1
    ( 4 تشکر در 4 ارسال )
    ارسال: #1
    مشکل کاراکتر ف در easy php
    سلام

    دوستان تا الان چنیدن بار این سوال رو مطرح کردم اما کسی جواب نداده

    از easy php استفاده می کنم

    توی بانک بجای کاراکتر ف کاراکتر ث ذخیره میشه

    یونیکد صفحات و بانک هم utf8 هست

    خواهشمندم راهنمائی کنید
    ۱۳۸۸ تير ۹ ۱۱:۱۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    phpveteran آفلاین
    رامين فرماني
    *******

    ارسال‌ها: 266
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ خرداد ۱۴
    اعتبار: 14
    تشکرها : 11
    ( 514 تشکر در 204 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشکل کاراکتر ف در easy php
    ببين اين مشكل ارتباطي با نام يك پكيج نداره اين سوال بارها در انجمن هاي گوناگون مطرح شده بايد در پايگاه داده هنگام برقراري ارتباط
    کد PHP:
    DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_persian_ci
    را ست كنيد
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۸ تير ۹ ۱۱:۴۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS