/
  • مشکل: چطوری به کمک جی‌کوئری progress bar بسازیم

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشکل: چطوری به کمک جی‌کوئری progress bar بسازیم
    نویسنده پیام
    cyletech غایب
    علیرضا اسکندرپور شوفری
    *****

    ارسال‌ها: 2,245
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ فروردين ۸
    اعتبار: 42
    تشکرها : 1258
    ( 2239 تشکر در 1089 ارسال )
    ارسال: #1
    مشکل: چطوری به کمک جی‌کوئری progress bar بسازیم
    سلام بچه ها،

    من دو روزه درگیر این شدم. خیلی سرچ کردم. حتی اینجا سوال مطرح کردم http://stackoverflow.com/questions/12483...-using-php ولی به جواب درستی نرسیدم. نمونه کد زیاد دیدم ولی خیلی نامفهوم بودن اونایی هم که متوجه شدم راهشون رو رفتم ولی به یه مشکل دیگه خوردم. سوال منو اونجا بخونید لطفا اگر نیاز به توضیح بیشتری داشتید بگید بگم. مرسی Heart
    ۱۳۹۱ شهريور ۲۹ ۰۹:۱۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    ali786 آفلاین
    I'm learning to coding
    ***

    ارسال‌ها: 212
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ بهمن ۷
    اعتبار: 10
    تشکرها : 771
    ( 161 تشکر در 104 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشکل: چطوری به کمک جی‌کوئری progress bar بسازیم
    سلام
    علیرضا جان این رو ببین به دردت می خوره :
    http://www.9lessons.info/2012/04/file-up...query.html
    http://www.saaraan.com/2012/05/ajax-imag...ry-and-php
    موفق باشی
    ۱۳۹۱ شهريور ۲۹ ۱۱:۳۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    cyletech غایب
    علیرضا اسکندرپور شوفری
    *****

    ارسال‌ها: 2,245
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ فروردين ۸
    اعتبار: 42
    تشکرها : 1258
    ( 2239 تشکر در 1089 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: مشکل: چطوری به کمک جی‌کوئری progress bar بسازیم
    (۱۳۹۱ شهريور ۲۹ ۱۱:۳۸ عصر)ali786 نوشته شده توسط:  سلام
    علیرضا جان این رو ببین به دردت می خوره :
    http://www.9lessons.info/2012/04/file-up...query.html
    http://www.saaraan.com/2012/05/ajax-imag...ry-and-php
    موفق باشی

    برادر من، من دو روزه دارم جستجو میکنم. تازه وارد که نیستم. هر دو لینکیم که دادی قبلا خوندم.

    لطفا از دادن هرگونه لینک خودداری کنید. چون 99٪ دیدمش
    ۱۳۹۱ شهريور ۳۰ ۱۲:۵۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,760
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: مشکل: چطوری به کمک جی‌کوئری progress bar بسازیم
    1- ماه رمضان تموم شده اون امضات رو ردیف کن.
    2- مطلع هستی که پروگرس بار با جاوا اسکرست و توسط فورم ها فقط در html 5 امکان پذیر هست و در بروزهای جدید
    3- اینجا لینک ندادم اما اونجا لینک دادم :دی
    ۱۳۹۱ شهريور ۳۰ ۱۰:۲۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    cyletech غایب
    علیرضا اسکندرپور شوفری
    *****

    ارسال‌ها: 2,245
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ فروردين ۸
    اعتبار: 42
    تشکرها : 1258
    ( 2239 تشکر در 1089 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: مشکل: چطوری به کمک جی‌کوئری progress bar بسازیم
    (۱۳۹۱ شهريور ۳۰ ۱۰:۲۹ عصر)zoghal نوشته شده توسط:  1- ماه رمضان تموم شده اون امضات رو ردیف کن.
    2- مطلع هستی که پروگرس بار با جاوا اسکرست و توسط فورم ها فقط در html 5 امکان پذیر هست و در بروزهای جدید
    3- اینجا لینک ندادم اما اونجا لینک دادم :دی

    آره داداش صالح. همه اینارو میدونم. امضامم ردیف کردم Smile اونجا هم جوابتو دادم. تونستی برو بخون. ممنونت میشم Heart
    ۱۳۹۱ مهر ۱ ۰۹:۱۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : zoghal
    vejmad آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,459
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ ارديبهشت ۲۱
    اعتبار: 23
    تشکرها : 482
    ( 1246 تشکر در 610 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: مشکل: چطوری به کمک جی‌کوئری progress bar بسازیم
    اون newFormData از کجا میاد اونوقت؟
    چون تاجاییکه میدونم جاوااسکریپت نمیتونه فایل بخونه.
    برای آپلود فایل به اون شکل ایجکس که شما نوشتی اول باید محتویات فایل مورد نظر کاربر رو بدست بیاری، که این کار هم در جاوااسکریپت مقدور نیست (بنظرم واضحه که به دلایل امنیتی).
    چیزی هم که با جاوااسکریپت از ورودی input فایل فرم HTML خودت بخونی صرفا اسم فایل انتخاب شده توسط کاربر است، نه محتویاتش.
    بنظر شما با ارسال اسم فایل به سرور، اون فایل آپلود میشه؟

    تازه حتی مسیر کامل فایل انتخاب شده توسط کاربر رو هم نمیتونی بخونی (بازم به دلایل امنیتی) تاجاییکه میدونم. بنظرم فقط بخش آخر اسمش رو در جاوااسکریپت در مرورگر میشه گرفت.

    بعد تازه همینطوریش PHP تاجاییکه میدونم تاحالا امکان پروگرس بار برای آپلود فایل رو نداشته. چون این نیاز به ساپورت سمت سرور داره. یعنی موقعی که محتویات فایل هنوز در سمت سرور درحال دریافت هست سرور باید اطلاعاتی رو به مرورگر ارسال کنه. اما حالت عادی و در PHP تاجاییکه میدونم اینطور نیست و ابتدا محتویات فایل در سمت سرور کامل دریافت میشه و دست آخر که آپلود تمام شده تازه Response اسکریپت سمت سرور شما به مرورگر ارسال میشه.
    __________________________________________________________________________
    God knows
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ مهر ۵ ۱۰:۲۵ صبح، توسط vejmad.)
    ۱۳۹۱ مهر ۵ ۱۰:۱۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : ali786
    cyletech غایب
    علیرضا اسکندرپور شوفری
    *****

    ارسال‌ها: 2,245
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ فروردين ۸
    اعتبار: 42
    تشکرها : 1258
    ( 2239 تشکر در 1089 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: مشکل: چطوری به کمک جی‌کوئری progress bar بسازیم
    vejmad جان درست شد. آقا صالح یه چیزی رو عنوان کردن که اصلا فکرشم نمیکردم. مشکلی در کدنویسی نبود. مشکل این بود که من فکر میکردم از رو لوکال به سرور از طریق ftp آپلود کنیم باید درست کار کنه ولی اینطور نیست.
    ۱۳۹۱ مهر ۵ ۰۱:۵۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : zoghal
    vejmad آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,459
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ ارديبهشت ۲۱
    اعتبار: 23
    تشکرها : 482
    ( 1246 تشکر در 610 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: مشکل: چطوری به کمک جی‌کوئری progress bar بسازیم
    منظورت رو متوجه نشدم.
    بالاخره آپلود فایل با ایجکس شدنیه یا نه؟
    روشش رو بذار ما هم ببینیم.
    من قبلا دنبال این قضیه یک مقدار تحقیق کرده بودم که نهایتش به یک ترفند خیلی ساده اما کارا با استفاده از یک فریم پنهان رسیدم.

    حالا پروگرس بار که یک بحث جداست و در قدم بعد میتونیم بررسیش کنیم.
    فعلا کد کامل آپلود فایل با ایجکس رو بذار.
    __________________________________________________________________________
    God knows
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ مهر ۶ ۰۲:۴۲ عصر، توسط vejmad.)
    ۱۳۹۱ مهر ۶ ۰۲:۴۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    cyletech غایب
    علیرضا اسکندرپور شوفری
    *****

    ارسال‌ها: 2,245
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ فروردين ۸
    اعتبار: 42
    تشکرها : 1258
    ( 2239 تشکر در 1089 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: مشکل: چطوری به کمک جی‌کوئری progress bar بسازیم
    آپلود فایل با فریم پنهان از مد افتاده. الآن File API داریم گرچه در مرحله draft و readonly هست ولی میشه باهاش کار کرد. یه اینترفیس در نگارش دوم XMLHttpRquest داریم بنام FormData() که پارامتری که دریافت میکنه باید المنت فرم باشه. و اگه خواستیم با فایل های سلکت شده هم کار کنیم باید از آبجکت File استفاده کنیم.

    کافیه برای ارسال فایل‌ها به سرور با ای‌جکس بصورت مستقیم یا غیر مستقیم (جی‌کوئری) متغیری که شامل اینترفیس FormData() هست رو بفرستیم. ولی نکات ریز و درشتی هست که من بعد از سه هفته تلاش فراوان اون ها رو متوجه شدم.


    کد:
    //hame mohtaviate form ro dakhele yek variable mirizim
    var formData = new FormData( document.getElementById("form") );

    //niazi be ActiveXObject nadarim chon IE6+ azash estefade nemikone
    var myXHR = new XMLHttpRequest();

    //harchi event darim ke marbot be XMLHttpRequest mishe bayad inja gharar bedim

    myXHR.open("POST", "path/to/file", true); //age parameter sevom ro false konim browser ta daryafte javab freez mishe, be estelah hang mikone

    //inja header haro tanzim mikonim
    //aghlab cache header ro no-cache tanzim mikonan

    myXHR.send(formData);
    ۱۳۹۱ مهر ۶ ۰۸:۱۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Bojbaj vejmad
    vejmad آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,459
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ ارديبهشت ۲۱
    اعتبار: 23
    تشکرها : 482
    ( 1246 تشکر در 610 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: مشکل: چطوری به کمک جی‌کوئری progress bar بسازیم
    آهان که اینطور.
    نمیدونی این امکانات تا چه حد استاندارد هستن و ساپورت مرورگرهای فعلی در چه وضعیه؟
    اون لینک هایی که دادی مال موزیلاست. این امکانات اختصاصی موزیلاست یا استاندارد؟
    __________________________________________________________________________
    God knows
    ۱۳۹۱ مهر ۸ ۰۳:۵۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS