• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل عجیب با phpstorm
#1
Exclamation 
با عرض سلام و خسته نباشید.

من یک پروژه ای رو با phpstorm نوشتم وقتی از داخل phpstorm اجراش میکنم یا کلا صفحه ی مرورگر که باز میشه هیچی نشون نمیده (در wamp)
یا ناقص کامپایل شده (در xampp)

ولی وقتی پروژه رو به داخل پوشه c:/xampp یا c:/wamp میبرم و اجراش میکنم بدون هیچ مشکلی اجرا میشه !!! HuhHuh


تنظیمات phpstorm درسته چون پروژه ی خیلی خیلی ساده ای رو باهاش ران کردم و مشکلی نداشت .

کسی ایده ای داره ؟!
ممنون.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
خب درسته دیگه، زمانی پروژه در مرورگر اجرا میشه که فایل های آن در مسیر تعریف شده مثل htdoc یا wwwroot ایجاد شده باشند.
یا اینکه virtual host ای تعریف کرده باشید که مسیر www-root اش را با مسیری که phpstorm فایل ها را ذخیره می کند یکسان باشد.
سالهــــا مـــــى گــــــذرد، حادثه ها مى آید
انتظـــــار فـــــــرج از نیمـــــه خــــــرداد کشم

[عکس: ShowPicture.aspx?ID=52750d12-5d92-4286-9...height=100]
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
نه ک هیچی نشون نده !!!!
وقتی سورس برنامه رو میبینم، میبینم که برنامه ناقص کامپایل شده !!
یعنی فرض کن 100 تا خط داره برنامم ولی اون 20 تای اولو نشون میده !


حتی گفتم ک شاید همینجور باشه که شما میگی و .. . (توی این صفحه ارتباط با پایگاه داده هست) من پایگاه داده رو حذف کزدم از دیتابیس وقتی اجراش کردم مشکل برقراری با پایگاه داده رو میده. فک نکنم مشکلی از این لحاظ باشه !

بازم گیجمم HuhHuh
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
آدرس دقیقی را که برنامه را آنجا با phpstorm ذخیره کرده اید اینجا بزارید؟
سالهــــا مـــــى گــــــذرد، حادثه ها مى آید
انتظـــــار فـــــــرج از نیمـــــه خــــــرداد کشم

[عکس: ShowPicture.aspx?ID=52750d12-5d92-4286-9...height=100]
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
اولش اینجا بود : C:\Users\Abolfazl\PhpstormProjects\project

بعدش گذاشتم : C:\wamp\www\project

ولی در هر دو حالت مشکل داره Sad
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
(۱۳۹۴ مرداد ۱۷, ۱۰:۴۱ ق.ظ)venoos نوشته: اولش اینجا بود : C:\Users\Abolfazl\PhpstormProjects\project

بعدش گذاشتم : C:\wamp\www\project

ولی در هر دو حالت مشکل داره Sad

خب مشخصا در حالت اول که نباید اجرا میشد.
پس بریم سراغ حالت دوم.
آیا در اجرا در حالت دوم خطایی نمایش میده؟ پیام خطا چیه؟
سالهــــا مـــــى گــــــذرد، حادثه ها مى آید
انتظـــــار فـــــــرج از نیمـــــه خــــــرداد کشم

[عکس: ShowPicture.aspx?ID=52750d12-5d92-4286-9...height=100]
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
هیچ اروری !
HuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuh
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
یعنی یک صفحه کاملا سفید نمایش میده؟
لطفا یک صفحه جدید همونجا با محتوای زیر ایجاد کنید و اعلام کنید که خروجی دارد یا خیر:
کد پی‌اچ‌پی:
<?php
phpinfo
()
?>
اگر خروجی داشته باشد احتمال بسیار زیاد کد برنامه اصلی شما یه خطای syntax ای دارد.
می توانید نمایش خطاها در php.ini را هم فعال کنید تا خطا ها را مشاهده کنید. برای این هم پیشنهاد می کنم یک سرچ ساده تو گوگل داشته باشید.
سالهــــا مـــــى گــــــذرد، حادثه ها مى آید
انتظـــــار فـــــــرج از نیمـــــه خــــــرداد کشم

[عکس: ShowPicture.aspx?ID=52750d12-5d92-4286-9...height=100]
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
وقتی phpinfo رو اضافه میکنم !
اطلاعات رو میاره :/
حتی در آخرش جدول منو هم میاره ولی به هم ریخته !
ولی وقتی برش میدارم باز مثل سابق میشه :/ و هیچی نشون نمیده :/

اینجوری میشه : (ناقص نشون میده :///////////// )
[عکس: 722p_untitled.png]
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#10
با این حساب به احتمال زیاد syntax تون یه جایش مشکل داره.
تگی را باز کردید نبستید، سمیکالونی فراموش کردید، تک کوتی باز کردید نبستید یا اسم تابع را اشتباه فراخونی کردید و... از این قبیل چیزها
سالهــــا مـــــى گــــــذرد، حادثه ها مى آید
انتظـــــار فـــــــرج از نیمـــــه خــــــرداد کشم

[عکس: ShowPicture.aspx?ID=52750d12-5d92-4286-9...height=100]
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان