• 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل سرورم در اجرا دستور آپلود
#1
با سلام و احترام
من سرورم را تغییر دادم و بعد از اون اسکریپت آپلودم ، دیگه کار نمی کنه .
ارور هم نمی ده ولی مثل اینکه یک ماژول روی سرور فعال نیست
لطفاً بگین به مدیر سرور بگم چی را فعال کنه

این یه قسمت از کدد آپلودمه


کد:
if(count($_FILES["item_file"]['name'])>0) { //check if any file uploaded
        $GLOBALS['msg'] = ""; //initiate the global message
        for($j=0; $j < count($_FILES["item_file"]['name']); $j++) { //loop the uploaded file array
            $filen = $_FILES["item_file"]['name']["$j"]; //file name
            $path = 'upload/'.$filen; //generate the destination path
            if(move_uploaded_file($_FILES["item_file"]['tmp_name']["$j"],$path)) { //upload the file
                $GLOBALS['msg'] .= "File# ".($j+1)." ($filen) uploaded successfully<br>"; //Success message
  پاسخ
تشکر شده توسط : cyletech
#2
(۱۳۸۹ اسفند ۲۹, ۰۷:۰۵ ب.ظ).php نوشته: با سلام و احترام
من سرورم را تغییر دادم و بعد از اون اسکریپت آپلودم ، دیگه کار نمی کنه .
ارور هم نمی ده ولی مثل اینکه یک ماژول روی سرور فعال نیست
لطفاً بگین به مدیر سرور بگم چی را فعال کنه

این یه قسمت از کدد آپلودمه


کد:
if(count($_FILES["item_file"]['name'])>0) { //check if any file uploaded
        $GLOBALS['msg'] = ""; //initiate the global message
        for($j=0; $j < count($_FILES["item_file"]['name']); $j++) { //loop the uploaded file array
            $filen = $_FILES["item_file"]['name']["$j"]; //file name
            $path = 'upload/'.$filen; //generate the destination path
            if(move_uploaded_file($_FILES["item_file"]['tmp_name']["$j"],$path)) { //upload the file
                $GLOBALS['msg'] .= "File# ".($j+1)." ($filen) uploaded successfully<br>"; //Success message

فولدری که درش آپلود می کنید مجوز لازم (نوشتن) رو باید داشته باشه و گرنه فایل آپلود نمیشه اروری هم نمیده
  پاسخ
تشکر شده توسط : cyletech .php
#3
مرسی ، ولی از اون هم نبود
می دونی سرور من از لحاظ فیزیکی تغییر نکرد ، فقط مدیر سرور تنظیمات easyapache را ریست کرد ، بعد از اون اینطور شد
ممنون میشم کمک کنید
پرمیشن فولدر ها 755 و فایل 644 بود
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
با مجوز 777 هم چک کن. از متغیر GLOBAL استفاده کردین من تا حالا با GLOBAL کار نکردم اما فکر می کنم در ورژن های جدید php ساپورت نمیشه و برای فعال کردنش هم باید تنظیمات خاصی انجام بدین.
  پاسخ
تشکر شده توسط : .php cyletech
#5
مرسی
پرمیشن پوشه مربوط به آپلود 777 کردم درست شد ولی راهی نیست که با 755 درست بشه ؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
owner رو باید روی www-data بزارین
ولی دیگه فرقی نداره
  پاسخ
تشکر شده توسط : cyletech .php


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان