/
  • مشکل سایت با بعضی مرورگرها

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشکل سایت با بعضی مرورگرها
    نویسنده پیام
    parlaq آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 24
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ خرداد ۸
    اعتبار: 0
    تشکرها : 7
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    Exclamation مشکل سایت با بعضی مرورگرها
    سلاااام
    یه مشکل دارم که الان چند هفته هست که نتونستم حلش کنم.من سایتم رو آپلود کردم، تو بخش لاگین کاربر تو بعضی مرورگرهای بعضی سیستم ها لاگین انجام میشه و طبق مقدار json که برمیگرده توسط جی کوئری صفحه رفرش میشه.
    اما تو بعضی ها مخصوصا IE لاگین انجام میشه، json هم درست برمیگرده اما رفرش انجام نمیشه.وقتی دستی رفرش میکنم صفحه رو، میبنم که کاربر وارد شده.
    دلیل این چی میتونه باشه؟
    این کد لاگین:
    کد PHP:
    function loginUser()
        {
        
    $strs explode('/'$_SERVER['HTTP_REFERER'] );
        
        if ( 
    strcmp($strs[2] ,$_SERVER['HTTP_HOST'])!=0)
       {
        
    header("HTTP/1.1 404 OK");
        exit;
       }
            
    //print $_POST['username'];die();
            
    $username trim($_POST['username']);
            
    $password trim($_POST['password']);
            
            if(empty(
    $username) || empty($password))
                {
                   echo  
    $error "نوشتن نام کاربری و گذرواژه الزامی ست.";
                }
                else
                {
                
    $data=array('username'=>htmlentities(check_input($username),ENT_QUOTES"UTF-8"),
                            
    'password'=>md5($password));
              
    //print_r($data);die();
                
    $user=new user();
                
    $result=$user->loginUser($data);
                
    //print_r($result);die();
                
    if ($result['status']) 
                    {
                        
    $_SESSION['username']=$result['username'];
                        
    $_SESSION['u_id']=$result['id'];
                        echo 
    $user->returnJson(1);
                    }
                    else
                    {
                        echo 
    $user->returnJson(0);
                    }
                }
        } 
    این هم کد جی کوئری:
    کد:
    function signin()
        {
            $("#btn_signin").live("click",function(){
                if($("#username").val()!="" && $("#password").val()!=""){
                    $("#frm_signin").ajaxSubmit({
                         url:"index.php?op=loginUser",
                         dataType:"json",
                         success:function(jret){
                             if(jret.status==1)
                             {
                                 $(".err").hide();
                                 location.reload();
                             }
                             else
                             {
                                $(".err").html("نام کاربری یا رمز عبور اشتباه است").show();
                             }
                         }
                        });
                }
                else
                {
                    $(".err").html("لطفا نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کنید.").show();
                }
            })
        }
    __________________________________________________________________________
    آگهی نامه اینترنتی رایگان آیناتبلیغ
    ۱۳۹۱ مهر ۲۷ ۰۳:۴۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hamid_80386 آفلاین
    حمید عباسی
    ***

    ارسال‌ها: 1,479
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ بهمن ۱۶
    اعتبار: 62
    تشکرها : 1216
    ( 1253 تشکر در 748 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشکل سایت با بعضی مرورگرها
    بصورت پیش فرض متد reload از کش خونده میشه

    میتونید از کد زیر استفاده کنید، ایشالا که حل میشه:

    کد:
    location.reload(true)
    __________________________________________________________________________
    هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ مهر ۲۷ ۱۱:۲۳ عصر، توسط hamid_80386.)
    ۱۳۹۱ مهر ۲۷ ۱۰:۰۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Reza ali786 parlaq
    parlaq آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 24
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ خرداد ۸
    اعتبار: 0
    تشکرها : 7
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: مشکل سایت با بعضی مرورگرها
    (۱۳۹۱ مهر ۲۷ ۱۰:۰۳ عصر)hamid_80386 نوشته شده توسط:  بصورت پیش فرض متد reload از کش خونده میشه

    میتونید از کد زیر استفاده کنید، ایشالا که حل میشه:

    کد:
    location.reload(true)

    ممنون که جواب دادین ولی حل نشد.
    به نظرتون میتونه مشکل از json باشه؟یعنی نتونه بخونه؟ یا اصلا json فرستاده نشده باشه؟
    __________________________________________________________________________
    آگهی نامه اینترنتی رایگان آیناتبلیغ
    ۱۳۹۱ مهر ۲۹ ۰۱:۲۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    undefined غایب
    احسان
    *******

    ارسال‌ها: 2,088
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۲۹
    اعتبار: 76
    تشکرها : 2005
    ( 2071 تشکر در 1219 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: مشکل سایت با بعضی مرورگرها
    من تو نسخه های مختلف IE این تابع رو تست کردم، مشکل از reload نمیتونه باشه.

    یه alert داخل و خارج شرط بزن ببین اصلا خروجی میده؟

    کد:
    if(jret.status==1)
    __________________________________________________________________________
    هر چیزی که در جستن آنی آنی...
    ۱۳۹۱ مهر ۲۹ ۰۱:۴۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : parlaq
    hamid_80386 آفلاین
    حمید عباسی
    ***

    ارسال‌ها: 1,479
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ بهمن ۱۶
    اعتبار: 62
    تشکرها : 1216
    ( 1253 تشکر در 748 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: مشکل سایت با بعضی مرورگرها
    والا نمیدونم، باید تست بشه، ولی با توجه به شرط هات بعید میدونم

    اما یه توصیه، برای لاگین از ایجکس استفاده نکنید، کلاً به امنیت لطمه جدی وارد میکنه...
    __________________________________________________________________________
    هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
    ۱۳۹۱ مهر ۲۹ ۰۱:۴۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    asdb20 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 122
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ تير ۲۲
    اعتبار: 1
    تشکرها : 68
    ( 64 تشکر در 44 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: مشکل سایت با بعضی مرورگرها
    اگر هدر json رو میفرستی که هیچ اگر نه از این استفاده کن شاید حل بشه.
    کد PHP:
    header('Content-Type: application/json; charset=utf-8'); 
    ۱۳۹۱ مهر ۲۹ ۰۲:۵۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    parlaq آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 24
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ خرداد ۸
    اعتبار: 0
    تشکرها : 7
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: مشکل سایت با بعضی مرورگرها
    (۱۳۹۱ مهر ۲۹ ۰۱:۴۷ عصر)Ehsan نوشته شده توسط:  من تو نسخه های مختلف IE این تابع رو تست کردم، مشکل از reload نمیتونه باشه.

    یه alert داخل و خارج شرط بزن ببین اصلا خروجی میده؟

    کد:
    if(jret.status==1)
    تست کردم ولی هیچی برنمیگردونه.مشکل از چیه؟
    __________________________________________________________________________
    آگهی نامه اینترنتی رایگان آیناتبلیغ
    ۱۳۹۱ مهر ۲۹ ۰۷:۰۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    voltan آفلاین
    حسین عزیزآبادی
    ****

    ارسال‌ها: 309
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ مهر ۲۵
    اعتبار: 2
    تشکرها : 140
    ( 200 تشکر در 117 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: مشکل سایت با بعضی مرورگرها
    غیر از IE با مرورگر دیگه ای هم مشکل داری؟ با کدوم نسخه آی ای مشکل داری؟ اگه توی آی ای ۹ و ۱۰ بدون مشکل کار میکنه به نظرم لزومی نداره برای نسخه های پایین تر وقت بگذاری فقط یه پیغام خطا بگذار برای آی ای ۸ و پایین تر
    __________________________________________________________________________
    فراگسترش
    Pi Engine - Powered By ZF2
    Pi Engine Modules
    ۱۳۹۱ مهر ۲۹ ۰۷:۳۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    parlaq آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 24
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ خرداد ۸
    اعتبار: 0
    تشکرها : 7
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: مشکل سایت با بعضی مرورگرها
    (۱۳۹۱ مهر ۲۹ ۰۲:۵۲ عصر)asdb20 نوشته شده توسط:  اگر هدر json رو میفرستی که هیچ اگر نه از این استفاده کن شاید حل بشه.
    کد PHP:
    header('Content-Type: application/json; charset=utf-8'); 

    این کد رو قبل از برگشت json گذاشتم ولی ارور میده که هدر قبلا فرستاده شده و ...
    __________________________________________________________________________
    آگهی نامه اینترنتی رایگان آیناتبلیغ
    ۱۳۹۱ مهر ۲۹ ۰۸:۰۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    asdb20 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 122
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ تير ۲۲
    اعتبار: 1
    تشکرها : 68
    ( 64 تشکر در 44 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: مشکل سایت با بعضی مرورگرها
    اولین خط اسکریپت php این رو بذار
    کد PHP:
    ob_start(); 
    و هدر هم قبل از ارسال json
    اگر نشد کد js رو این طور ویرایش کن ببین نوعش چیه
    کد PHP:
    success:function(jret){
                
    alert(typeof jret);
                             if(
    jret.status==1
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ مهر ۲۹ ۰۸:۳۱ عصر، توسط asdb20.)
    ۱۳۹۱ مهر ۲۹ ۰۸:۲۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS