/
  • مشکل زمان آزمون

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشکل زمان آزمون
    نویسنده پیام
    desatir7316 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 91
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۲۵
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 6 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #1
    مشکل زمان آزمون
    سلام
    خسته نباشید
    دوستان در حال طراحی یک آزمون آنلاین هستم
    مشکلی که هست اینه که من در طول زمان اجرای آزمون، تایم باقی مونده رو هر سری از طریق AJAX ارسال می کنم
    حالا اگه تایم رو با فواصل زمانی کم (مثلا یک ثانیه) ارسال کنم، فشار به سرور زیاد میشه و اگه با فواصل زمانی زیاد ارسال کنم، کاربر می تونه با هربار رفرش صفحه، مقداری از زمان رو از بین ببره

    به نظرتون چیکار کنم
    ۱۳۹۴ آبان ۱۶ ۱۱:۰۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Alaa غایب
    علا عالم فلکی
    ***

    ارسال‌ها: 945
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ فروردين ۲۰
    اعتبار: 52
    تشکرها : 745
    ( 663 تشکر در 478 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشکل زمان آزمون
    سلام،
    به نظر من زمان شروع آزمون رو توی پایگاه داده ثبت کن، به جای اینکه زمان باقی مونده رو آژاکس کنی، چک کن ببین که از زمان ثبت شده چقدر گذشته.
    اینجوری فک کنم دیگه راه دور زدن نمیمونه.
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۹۴ آبان ۱۶ ۰۵:۴۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    desatir7316 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 91
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۲۵
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 6 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: مشکل زمان آزمون
    آخه اگه اینترنت قطع بشه، مرورگر به طور ناخواسته بسته بشه یا برق بره و ... دیگه نمی شه فهمید کاربر کی آزمون رو از دست داده!
    کل زمانش از بین می ره
    ۱۳۹۴ آبان ۱۶ ۰۷:۳۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Alaa غایب
    علا عالم فلکی
    ***

    ارسال‌ها: 945
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ فروردين ۲۰
    اعتبار: 52
    تشکرها : 745
    ( 663 تشکر در 478 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: مشکل زمان آزمون
    خب من فکر نمیکنم راهی باشه که بتونی به مثلا قطعی برق غلبه کنی.
    و اینکه زمان مونده رو با آژاکس بفرستی راه دور زدن داره. زمان شروع باید ذخیره بشه جایی فک کنم.
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۹۴ آبان ۱۶ ۰۸:۴۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    desatir7316 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 91
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۲۵
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 6 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: مشکل زمان آزمون
    مرسی
    بازم ببینم نظر سایر دوستان چی هست
    ۱۳۹۴ آبان ۱۶ ۰۹:۳۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS