/
  • مشکل در setcookie

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشکل در setcookie
    نویسنده پیام
    mojtabadj آفلاین
    مجتبی پوراصغر
    ****

    ارسال‌ها: 302
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۴
    اعتبار: 2
    تشکرها : 87
    ( 57 تشکر در 40 ارسال )
    ارسال: #1
    مشکل در setcookie
    سلام دوستان عزیز

    سریع سوالمو عرض میکنم

    من تو پروژم دارم از setcookie استفاده میکنم و کارم طوری هست که نمیتونم این تابع رو در

    خط اول سایت بنویسم و این اررور رو میده

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by

    میدونم که خط اول بنویسم مشکلم حل میشه ولی نمیتونم خط اول بنویسم برای این مشکل

    چه راه حلی رو پیشنهاد میکنید؟

    با تشکر
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۲ ۰۹:۳۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1394 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشکل در setcookie
    شما همین خطا رو سرچ کنید هزار تا جواب پیدا می کنید
    1. قبل از ارسال هر گونه خروجی شما باید session_start کرده باشید
    2. اگر شما هیچ خروجی ارسال نکردید یعنی فایل شما دارای یک کارکتر نامرئی هست که باید یا فایل جدید در یک ادیتور مناسب بسازید یا اینکه با یک hex ادیتور باز کنید و کارکتر مخفی رو حذف کنید ( راه اول پیشنهاد می شه )
    3. نوع فایلتون رو utf8 without BOM قرار بدید
    4. از ادیتور مناسب PHP استفاده کنید.
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۲ ۰۹:۵۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : admin php
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 612
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: مشکل در setcookie
    یه راه برای این مشکل این هست که خروجی صفحه رو از اول تا اخر بافر کنین و در انتها چاپ کنین اون موقع دیگه هر جای صفحه از جلسه ها یا header آستفاده کنین به مشکل بر نمی خورین .
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۳ ۰۹:۱۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    smhnaji آفلاین
    سید محمد حسن ناجی
    ***

    ارسال‌ها: 119
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ آبان ۳
    اعتبار: 2
    تشکرها : 61
    ( 90 تشکر در 53 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: مشکل در setcookie
    با اجازه‌ی دوستان محترم...

    اول یه نگاه به اولین کاراکتر صفحه‌تون بندازید ببینید ممکنه یه space ساده باشه که با حذفش همه چی حل شه (آخه تا حالا این اتفاق برای خودم افتاده که تگ php ی اول رو بعد از یه Enter یا یه Space کوچولو باز کردم و وقتی فهمیدم... Angry )

    و دوم این‌که دوست خوبم، این حرفت که
    نقل قول: میدونم که خط اول بنویسم مشکلم حل میشه ولی نمیتونم خط اول بنویسم برای این مشکل
    این حرف درستی نیست.

    موضوع خط اول و خط دوم نیست. موضوع اولین خروجی‌یی هست که شما به مرورگر کاربر می‌فرستید.
    می‌شه بگید دقیقا چرا باید اول خروجی رو مثلا echo کنید، و حتما بعد از اون می خواید کوکی رو ست کنید؟ چرا نمی‌شه اول set_cookie کنید بعد echo کنید؟
    __________________________________________________________________________
    upservers.net Profesional Internet Solutions
    هاست + ریسلر لینوکس
    خدا رو شکر این سروری که گرفتم Uptime نسبتا قابل قبولی داره.
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۷ ۰۱:۱۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1394 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: مشکل در setcookie
    کد PHP:
    <?php

    ob_start
    ();

    echo 
    'some things';
    setcookie("TestCookie"'IRANPHP');

    ob_end_flush();

    ?>

    دو تابعی که در ابتدا و انتها هست رو بردارید تفاوت را احساس کنید
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ ارديبهشت ۷ ۰۹:۴۷ عصر، توسط hidensoft.)
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۷ ۰۹:۴۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS