/
  • مشکل در rating

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشکل در rating
    نویسنده پیام
    mojtabadj آفلاین
    مجتبی پوراصغر
    ****

    ارسال‌ها: 298
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۴
    اعتبار: 2
    تشکرها : 87
    ( 57 تشکر در 40 ارسال )
    ارسال: #1
    مشکل در rating
    سلام دوستان عزیز

    من گیر rating ستاره ای با ajax هستم هر کدی که میگیرم کامل نیست تو بیشترشون هم

    ip رو لحاظ نمیکننSad

    شما دوستا ن کد rating با اجاکس رو ندارین؟

    با تشکر
    __________________________________________________________________________
    گروه طراحی و برنامه نویسی بهار
    ۱۳۸۹ شهريور ۱۶ ۱۲:۰۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,385
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1395 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشکل در rating
    والا آماده که ندارم تو دست و بالم از اینا
    می خوای یکی انتخاب کن که فکر می کنی بهتره اینجا شیر کن بچه ها هم کمک می کنن درست می شه Smile
    ۱۳۸۹ شهريور ۱۶ ۱۲:۰۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mojtabadj آفلاین
    مجتبی پوراصغر
    ****

    ارسال‌ها: 298
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۴
    اعتبار: 2
    تشکرها : 87
    ( 57 تشکر در 40 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: مشکل در rating
    (۱۳۸۹ شهريور ۱۶ ۱۲:۰۷ صبح)hidensfot نوشته شده توسط:  والا آماده که ندارم تو دست و بالم از اینا
    می خوای یکی انتخاب کن که فکر می کنی بهتره اینجا شیر کن بچه ها هم کمک می کنن درست می شه Smile

    این کدی که میزارم از همه بهتره ولی نمیدونم اجاکسش چطوری کار میکنهSad

    میشه یه نگاه بندازین بهم توضیح بدین!!!!!!!!!

    اصلا معلوم نیست چطوری فراخوانی میشه jquery هم نیستHuh

    کد:


    فایل‌(های) پیوست شده
    .zip  ajaxstarrater_v122.zip (اندازه: 19.85 KB / تعداد دفعات دریافت: 8)
    __________________________________________________________________________
    گروه طراحی و برنامه نویسی بهار
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ شهريور ۱۶ ۱۲:۱۸ صبح، توسط mojtabadj.)
    ۱۳۸۹ شهريور ۱۶ ۱۲:۱۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mojtabadj آفلاین
    مجتبی پوراصغر
    ****

    ارسال‌ها: 298
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۴
    اعتبار: 2
    تشکرها : 87
    ( 57 تشکر در 40 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: مشکل در rating
    هیچ کی به جوابی نرسیده؟Confused
    __________________________________________________________________________
    گروه طراحی و برنامه نویسی بهار
    ۱۳۸۹ شهريور ۱۶ ۰۹:۰۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    parvane آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 354
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۸
    اعتبار: 12
    تشکرها : 590
    ( 424 تشکر در 242 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: مشکل در rating
    موقع لود شدن پیج ، با استفاده از نام کلاس المنتهای ریتینگ رو پیدا میکنه و به هر المنت یه درخواست آجاکس اضافه میکنه
    کد درخواست اجاکسش هم با ابجکت xmlhttp هست
    چه کاری میخواید انجام بدید؟کجا مشکل دارید؟
    ۱۳۸۹ شهريور ۱۶ ۰۵:۰۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mojtabadj آفلاین
    مجتبی پوراصغر
    ****

    ارسال‌ها: 298
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۴
    اعتبار: 2
    تشکرها : 87
    ( 57 تشکر در 40 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: مشکل در rating
    (۱۳۸۹ شهريور ۱۶ ۰۵:۰۱ عصر)parvane نوشته شده توسط:  موقع لود شدن پیج ، با استفاده از نام کلاس المنتهای ریتینگ رو پیدا میکنه و به هر المنت یه درخواست آجاکس اضافه میکنه
    کد درخواست اجاکسش هم با ابجکت xmlhttp هست
    چه کاری میخواید انجام بدید؟کجا مشکل دارید؟

    کد ها رو میبرم تو برنامم اجاکسش کار نمیکنه در واقع برنامه کار میکنه ولی بدون اجاکسHuh
    خطایی رو هم نمیده که بفهمم مشکلش از کجاست. دیگه دارم دیوونه میشم . چیکار کنم که کار کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    __________________________________________________________________________
    گروه طراحی و برنامه نویسی بهار
    ۱۳۸۹ شهريور ۱۶ ۰۵:۰۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    parvane آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 354
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۸
    اعتبار: 12
    تشکرها : 590
    ( 424 تشکر در 242 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: مشکل در rating
    فایلهای js رو هم میبرید؟ اینکلود میکنید؟
    ۱۳۸۹ شهريور ۱۶ ۰۵:۱۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hosseintdk775 آفلاین
    حسین بقایی
    ****

    ارسال‌ها: 380
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱۵
    اعتبار: 11
    تشکرها : 423
    ( 412 تشکر در 246 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: مشکل در rating
    بسم الله الرحمن الرحیم
    سلام
    چرا دیونه می شی!
    تنها این کد که تو اینترنت نیست
    بیا از این استفاده کن: http://www.cashmopolit.hr/howto/jquery/h...rating.php
    تست کردم بدون مشکل کار می کنه
    راه اندازیش هم سخت نست
    کدی که به عنوان نمونه نوشتم:
    کد:
    <html>
    <head>
    <title>تست</title>
    <script type="text/javascript" src="jquery.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="jquery.rating.js"></script>
    <link rel="stylesheet" href="jquery.rating.css" type="text/css" />
    <script type="text/javascript">
    $(document).ready(function() {
      var some_product_id=1;  //let's say it's product with id=1, if you have application you will change this variable programatically
      
      getRating(some_product_id);
      
      function getRating(id){
        $.ajax({
          type: "GET",
          url: "rate-product.php",
          dataType : 'json',
          data: "do=getRate&product_id=" + id,
          cache: false,
          async: false,
          success: function(result) {
            avg=result.avg;
            sum=result.count;
            $("#votes").html("Average:" + avg);
            $(".vote_count").html(sum + " vote(s)");
            $('.rate').rating('select',avg);
          },
          error: function() {
            alert("Error, please try again!");
          }
        });
      }
      
      $('.rate').click(function(){
        $.ajax({
          type: "GET",
          url: "rate-product.php",
          dataType : 'json',
          data: "do=rate&product_id=" + some_product_id + "&rate="+$(this).text(),
          cache: false,
          async: false,
          success: function(result) {
            avg=result.avg;
            sum=result.count;
            $("#votes").html("Average:" + avg);
            $(".vote_count").html(sum + " vote(s)");
            $('.rate').rating('select',avg);
          },
          error: function() {
            alert("Error, please try again!");
          }
        });
      });
    });
    </script>
    </head>
    <body>
    <form>
    <input class="star rate" type="radio" name="rate" value="1" />
    <input class="star rate" type="radio" name="rate" value="2" />
    <input class="star rate" type="radio" name="rate" value="3" />
    <input class="star rate" type="radio" name="rate" value="4" />
    <input class="star rate" type="radio" name="rate" value="5" />
    </form>
    </body>
    </html>

    فایلی که تو لینک بالاهست رو دریافت کن و از حالت فشرده خارج کن / بعد این کد بالا رو مثلا یه فایلی ایجاد کن index.php و توش بریز ( این index.php رو همراه باقی فایل ها که دانلود کردی رو تو یه پوشه بزار) / بعد یه دیتابیس ایجاد کن و کوئری زیر رو اجرا کن:
    کد:
    CREATE TABLE `example_rate` (
      `id` int(5) NOT NULL AUTO_INCREMENT,
      `product_id` int(1) NOT NULL,
      `rate` int(1) NOT NULL,
      PRIMARY KEY (`id`)
    ) ENGINE=InnoDB AUTO_INCREMENT=7 DEFAULT CHARSET=utf8;
    مشخصات دیتابیس رو هو تو این فایل ویرایش کن: config.php
    خوب دیگه فکر کنم تموم شد / حالا index.php رو ران کن و ...

    این اولین star rating ای بود که تو عمرم اجرا کردم Smile / هنوز باورم نشده Big GrinSmile
    __________________________________________________________________________
    یه توسعه دهنده!
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ شهريور ۱۶ ۰۸:۲۹ عصر، توسط hosseintdk775.)
    ۱۳۸۹ شهريور ۱۶ ۰۸:۰۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : mojtabadj
    mojtabadj آفلاین
    مجتبی پوراصغر
    ****

    ارسال‌ها: 298
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۴
    اعتبار: 2
    تشکرها : 87
    ( 57 تشکر در 40 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: مشکل در rating
    سلام hosseintdk775

    این طور که تو این کد معلومه از ip خبری نیست از این مدل کدها دارم نمونه کدی ندارین که با ip خوب کار کنه؟

    مشکل دیگه ای که داره اینه که به ازای هر امتیاز یه رکورد ذخیره میکنه که خیلی بده

    کسی rating بهتری نداره؟

    به خدا خیلی ضروریه!!!!!!!!!
    __________________________________________________________________________
    گروه طراحی و برنامه نویسی بهار
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ شهريور ۱۶ ۱۱:۰۴ عصر، توسط mojtabadj.)
    ۱۳۸۹ شهريور ۱۶ ۱۰:۵۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hosseintdk775 آفلاین
    حسین بقایی
    ****

    ارسال‌ها: 380
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱۵
    اعتبار: 11
    تشکرها : 423
    ( 412 تشکر در 246 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: مشکل در rating
    سلام
    خوب کاری نداره / یه فیلد تو دیتابیس برای IP بسازید و هنگام ثبت نظر کاربر IP کاربر رو هم تو دیتابیس ثبت کن و اگه اون IP بود دیگه ثبت نکن و پیغام بده ( کار سختی نیست / اگه با php آشنا باشید که کدها رو نگاه کنید متوجه می شید )
    __________________________________________________________________________
    یه توسعه دهنده!
    ۱۳۸۹ شهريور ۱۶ ۱۱:۰۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS