/
  • مشکل در includ کردن

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشکل در includ کردن
    نویسنده پیام
    parsisport آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 101
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ تير ۲۰
    اعتبار: 1
    تشکرها : 84
    ( 11 تشکر در 10 ارسال )
    ارسال: #1
    مشکل در includ کردن
    سلام دوستان من پروژه ای رو شروع کردم که شکل فایلهام رو در عکس می بینید

       

    آدرس ها همه به صفحه index در روت میره اونجا در متغیر url ذخیره میشه آدرسهام هم به این شکله

    url.com/language/madulname/category/matlab

    این طولانی ترین حالته

    یه بخش دارم به اسم template که قالب سایتمه
    این بخش دو تا فایل داره صفحه اصلی و inner
    اگر آدرس دامنه خالی باشه صفحه Index از فایل template در صفحه اصلی روت include میشه
    اگر بیشتر باشه مثلا
    url.com/fa/madul/news/sport/news1
    فایل redmore از فایل ماژول news که در فولدر madul قرار داره باید در صفحه inner include بشه و نمایش داده بشه

    اگر آدرس اینجوری باشه
    url.com/fa/madul/news/sport
    صفحه index ماژول news باید include بشه و همه مطالبی که عضو دسته بندی sport هستن رو نشون بده


    این هدف کلی من از این پروژه هست

    الان چند تا مشکل دارم اولیش اینه که میخوام فایلهای داخل فولدر ماژول و داخل فولدر template و داخل فولدر includes به دیتابیس وصل باشن و به کلاسهام دسترسی داشته باشن
    کد PHP:
    یه فایل loader.php تو روت درست کردم و این تنظیمات رو داخلش ریختم 

    <?php    require_once('config.php'); require_once('classes/class.db.php');   require_once('classes/class.method.php');   $db = new Database();   $method = new Methods(); 



    و در صفحه index روت require کردم این صفحه متصل میشه و مشگلی نداره اما بقیه فولدر هایی که گفتم اینطور نیستن چطور میتونم با کوتاه ترین حالت فایلها م رو به کلاسها و تنظیمات متصل کنم







    دوستان این همه توضیح دادم علتش فقطاین سوال نبودا در طولاجرای این پروژه باز هم مزاحم اساتید میشم حتما
    مرسی از کمکها تون

    الان بعد از کلی بررسی فهمیدم که چون از htaccess استفاده میکنم include کردنم به مشکل خورده و از آدرس هایی با ../ نمی تونم استفاده کنم

    البته این حدس منه
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۳ مرداد ۲۳ ۱۲:۵۸ صبح، توسط parsisport.)
    ۱۳۹۳ مرداد ۲۳ ۱۲:۵۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    parsisport آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 101
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ تير ۲۰
    اعتبار: 1
    تشکرها : 84
    ( 11 تشکر در 10 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشکل در includ کردن
    انجمن تعطیله؟؟؟
    ۱۳۹۳ مرداد ۲۳ ۰۸:۵۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS