• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل در includ کردن
#1
سلام دوستان من پروژه ای رو شروع کردم که شکل فایلهام رو در عکس می بینید

   

آدرس ها همه به صفحه index در روت میره اونجا در متغیر url ذخیره میشه آدرسهام هم به این شکله

url.com/language/madulname/category/matlab

این طولانی ترین حالته

یه بخش دارم به اسم template که قالب سایتمه
این بخش دو تا فایل داره صفحه اصلی و inner
اگر آدرس دامنه خالی باشه صفحه Index از فایل template در صفحه اصلی روت include میشه
اگر بیشتر باشه مثلا
url.com/fa/madul/news/sport/news1
فایل redmore از فایل ماژول news که در فولدر madul قرار داره باید در صفحه inner include بشه و نمایش داده بشه

اگر آدرس اینجوری باشه
url.com/fa/madul/news/sport
صفحه index ماژول news باید include بشه و همه مطالبی که عضو دسته بندی sport هستن رو نشون بده


این هدف کلی من از این پروژه هست

الان چند تا مشکل دارم اولیش اینه که میخوام فایلهای داخل فولدر ماژول و داخل فولدر template و داخل فولدر includes به دیتابیس وصل باشن و به کلاسهام دسترسی داشته باشن
کد پی‌اچ‌پی:
یه فایل loader.php تو روت درست کردم و این تنظیمات رو داخلش ریختم 

<?php    require_once('config.php'); require_once('classes/class.db.php');   require_once('classes/class.method.php');   $db = new Database();   $method = new Methods(); 



و در صفحه index روت require کردم این صفحه متصل میشه و مشگلی نداره اما بقیه فولدر هایی که گفتم اینطور نیستن چطور میتونم با کوتاه ترین حالت فایلها م رو به کلاسها و تنظیمات متصل کنم







دوستان این همه توضیح دادم علتش فقطاین سوال نبودا در طولاجرای این پروژه باز هم مزاحم اساتید میشم حتما
مرسی از کمکها تون

الان بعد از کلی بررسی فهمیدم که چون از htaccess استفاده میکنم include کردنم به مشکل خورده و از آدرس هایی با ../ نمی تونم استفاده کنم

البته این حدس منه
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
انجمن تعطیله؟؟؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان