/
  • مشکل در UTF-8

  • بسته شده   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشکل در UTF-8
    نویسنده پیام
    kianit آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 45
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ شهريور ۸
    اعتبار: 1
    تشکرها : 16
    ( 5 تشکر در 4 ارسال )
    ارسال: #1
    مشکل در UTF-8
    من از کلس زیر استفاده می کنم اما utf-8 رو پشتیبانی نمیکه بعضی مواقع اخر کلمه علامت ؟ می آد ! HELP ME F1
    کد PHP:
    function limitedString($texto,$maxChar){
               
               
    $limite         $maxChar ;
                                 
               
    $novoTexto      $texto;
                                      
               
    $output         substr("$novoTexto"0$limite);          
                                 
               
    $char_total     strlen($novoTexto); 
               
    $char_delimited strlen($output);
      
               
    $retChar        = ($char_delimited >= $char_total) ? $novoTexto "$output ...";
      
      
               return(
    $retChar);
               
            } 
    __________________________________________________________________________
    فروشگاه امیر amirmarket.biz
    پلتفورم اشتراک ویدیو :: پارسیان کلیپ parsianclip.ir
    ۱۳۹۱ شهريور ۱۶ ۰۲:۳۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها
     تشکر شده توسط :
    miladr24 آفلاین
    میلاد
    ***

    ارسال‌ها: 141
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ تير ۱۹
    اعتبار: 2
    تشکرها : 66
    ( 21 تشکر در 15 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشکل در UTF-8
    اول با تابع ut8_encode همه مقادیر رو utf8 کن و بعد ... پردازش ... و واسه برگردوندنش به فارسی در اخر از utf8_decode استفاده کن
    ۱۳۹۱ شهريور ۱۶ ۰۳:۰۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW
     تشکر شده توسط :
    kianit آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 45
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ شهريور ۸
    اعتبار: 1
    تشکرها : 16
    ( 5 تشکر در 4 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: مشکل در UTF-8
    نه ج نداد بدتر شد کسی هست همین کلس منو ادیت کنه درست شه لطفا ! کمک
    __________________________________________________________________________
    فروشگاه امیر amirmarket.biz
    پلتفورم اشتراک ویدیو :: پارسیان کلیپ parsianclip.ir
    ۱۳۹۱ شهريور ۱۶ ۰۳:۳۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها
     تشکر شده توسط :
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,747
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 96
    تشکرها : 2160
    ( 4779 تشکر در 2174 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: مشکل در UTF-8
    اول اینکه بهتره اصطلاحات فنی رو انگلیسی بنویسی یا ترجمه فارسی کنی، تا بشه فهمید -> کلس؟!
    دوم اینکه اون کلاس نیست، تابع هستش
    سوماً همین تاپیک رو در اینجا ایجاد کردید http://forum.iranphp.org/Thread-%D9%85%D...%D8%A7-php و راه حل هم دادیم - نمونه کد هم دادیم.

    اصلاً اهمیت ندادید.
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    کسی که دین را با شخصیت ها بشناسد، همان شخصیت ها او را از دین خارج می سازند. امام صادق (ع)

    یادمون نره اون جلبک هایی که موقع اشغال افغانستان میگفتن حالا که آمریکا اومده چند سال دیگه افغانستان بهشت منطقه میشه...
    سلام بهشت منطقه!
    ۱۳۹۱ شهريور ۱۶ ۰۴:۱۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW
     تشکر شده توسط : Reza
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    بسته شده
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS