/
  • مشکل در UTF-8

  • بسته شده   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشکل در UTF-8
    نویسنده پیام
    kianit آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 46
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ شهريور ۸
    اعتبار: 1
    تشکرها : 16
    ( 8 تشکر در 5 ارسال )
    ارسال: #1
    مشکل در UTF-8
    من از کلس زیر استفاده می کنم اما utf-8 رو پشتیبانی نمیکه بعضی مواقع اخر کلمه علامت ؟ می آد ! HELP ME F1
    کد PHP:
    function limitedString($texto,$maxChar){
               
               
    $limite         $maxChar ;
                                 
               
    $novoTexto      $texto;
                                      
               
    $output         substr("$novoTexto"0$limite);          
                                 
               
    $char_total     strlen($novoTexto); 
               
    $char_delimited strlen($output);
      
               
    $retChar        = ($char_delimited >= $char_total) ? $novoTexto "$output ...";
      
      
               return(
    $retChar);
               
            } 
    __________________________________________________________________________
    فروشگاه امیر amirmarket.biz
    پلتفورم اشتراک ویدیو :: پارسیان کلیپ parsianclip.ir
    ۱۳۹۱ شهريور ۱۶ ۰۲:۳۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها
     تشکر شده توسط :
    miladr24 آفلاین
    میلاد
    ***

    ارسال‌ها: 141
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ تير ۱۹
    اعتبار: 2
    تشکرها : 66
    ( 21 تشکر در 15 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشکل در UTF-8
    اول با تابع ut8_encode همه مقادیر رو utf8 کن و بعد ... پردازش ... و واسه برگردوندنش به فارسی در اخر از utf8_decode استفاده کن
    ۱۳۹۱ شهريور ۱۶ ۰۳:۰۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW
     تشکر شده توسط :
    kianit آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 46
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ شهريور ۸
    اعتبار: 1
    تشکرها : 16
    ( 8 تشکر در 5 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: مشکل در UTF-8
    نه ج نداد بدتر شد کسی هست همین کلس منو ادیت کنه درست شه لطفا ! کمک
    __________________________________________________________________________
    فروشگاه امیر amirmarket.biz
    پلتفورم اشتراک ویدیو :: پارسیان کلیپ parsianclip.ir
    ۱۳۹۱ شهريور ۱۶ ۰۳:۳۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها
     تشکر شده توسط :
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,782
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 103
    تشکرها : 2181
    ( 4856 تشکر در 2220 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: مشکل در UTF-8
    اول اینکه بهتره اصطلاحات فنی رو انگلیسی بنویسی یا ترجمه فارسی کنی، تا بشه فهمید -> کلس؟!
    دوم اینکه اون کلاس نیست، تابع هستش
    سوماً همین تاپیک رو در اینجا ایجاد کردید http://forum.iranphp.org/Thread-%D9%85%D...%D8%A7-php و راه حل هم دادیم - نمونه کد هم دادیم.

    اصلاً اهمیت ندادید.
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    ۱۳۹۱ شهريور ۱۶ ۰۴:۱۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW
     تشکر شده توسط : Reza
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    بسته شده
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS