/
  • مشکل در MySQL

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 3
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشکل در MySQL
    نویسنده پیام
    sajjilove غایب
    Resided in compTIA
    ***

    ارسال‌ها: 103
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۳۰
    اعتبار: 1
    تشکرها : 53
    ( 133 تشکر در 56 ارسال )
    ارسال: #1
    مشکل در MySQL
    سلام دوستان...
    در db جدولی ایجاد کردم که دو فیلد username و password داره.وقتی رکوردی رو درج می کنم این دو فیلد به root و admin یعنی همون یوزر و pass مربوط به db تغییر مقدار میدن....
    (خدایی همچین چیزی تا حالا ندیده بودمHuh)
    چطور میشه این مشکل رو برطرف کرد.....
    __________________________________________________________________________
    The difference between stupidity and genius is that genius has its limits. - Albert Einstein

    "SUCCESS IS NOT A DESTINATION , IT'S A JOURNEY"
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ فروردين ۲۳ ۰۸:۵۲ عصر، توسط Y.P.Y.)
    ۱۳۸۷ اسفند ۳ ۰۱:۳۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    salam_ali آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 43
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۳۰
    اعتبار: 1
    تشکرها : 20
    ( 3 تشکر در 3 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشکل در mySQL
    دوست من اگه کدتونو بذارید شاید ماهم متوجه بشیم مشکل چیه !!!
    ۱۳۸۷ اسفند ۳ ۰۱:۴۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    sajjilove غایب
    Resided in compTIA
    ***

    ارسال‌ها: 103
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۳۰
    اعتبار: 1
    تشکرها : 53
    ( 133 تشکر در 56 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: مشکل در mySQL
    کد:
    if(isset($username) && isset($mainName) && isset($pass) && isset($email))
    {
        $test_query = "select * from user where username='".$username."'";
        $test_result = mysql_query($test_query,$link);
        $test_row = mysql_num_rows($test_result);
        if($test_row > 0)
            $message = "این نام کاربری قبلا توسط کاربر دیگری ثبت شده است";
        else
        {
            $test_query = "select * from user where email='".$email."'";
            $test_result = mysql_query($test_query,$link);
            $test_row = mysql_num_rows($test_result);
            if($test_row > 0)
                $message = "این ایمیل توسط کاربر دیگری به ثبت رسیده است";
            else
            {
                $query = "insert into user (username,name,email,password) values ('".$username."','".$mainName."','".$email."','".$pass."')";
                $result = mysql_query($query,$link);
                $message = "عملیات با موفقیت انجام شد"."\n"."شما هم اکنون با این نام کاربری می توانید وارد سایت شوید";
            }
        }
        
        mysql_close($link);
    }
    __________________________________________________________________________
    The difference between stupidity and genius is that genius has its limits. - Albert Einstein

    "SUCCESS IS NOT A DESTINATION , IT'S A JOURNEY"
    ۱۳۸۷ اسفند ۳ ۱۱:۰۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,746
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 103
    تشکرها : 2180
    ( 4837 تشکر در 2205 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: مشکل در mySQL
    سلام،
    عزیز شما خارج از شرط Connect کردید به Database، داخل شرط Disconnect می کنید از Database؟
    اینکار اشتباه هستش.
    کدتون رو هم چک کردم مشکلی نداره.
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    ۱۳۸۷ اسفند ۳ ۱۲:۰۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : admin salam_ali molana sajjilove
    sajjilove غایب
    Resided in compTIA
    ***

    ارسال‌ها: 103
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۳۰
    اعتبار: 1
    تشکرها : 53
    ( 133 تشکر در 56 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: مشکل در mySQL
    دوست عزیز من کد شرط رو نذاشتم.....
    ولی از من وقتی همه فیلد ها رو select می کنم مقدار این دو فیلد رو admin , root بر می گردونه.نمی دونم در این مواقع باید این طوری باشه و در اصل ذخییره سازی درست انجام میشه یا اینکه مقدار واقعی اون همین دو مقدار ذخیره میشه......
    __________________________________________________________________________
    The difference between stupidity and genius is that genius has its limits. - Albert Einstein

    "SUCCESS IS NOT A DESTINATION , IT'S A JOURNEY"
    ۱۳۸۷ اسفند ۳ ۰۲:۴۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,772
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: مشکل در mySQL
    خوب اون mysql_close رو بردار ببین درست کار می کنه؟

    در php و در کار با mysql نیازی نیست که close کنیدش. خود php به طور اتوماتیک وقتی کارش تموم می شه ارتباط رو قطع می کنه (تا اونجایی که من می دونم)...
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۷ اسفند ۳ ۰۴:۳۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : sajjilove
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,746
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 103
    تشکرها : 2180
    ( 4837 تشکر در 2205 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: مشکل در mySQL
    نگارش MySQL شما چیه؟
    همچنین HTTP server؟
    همچنین Host؟
    این رو هم امتحان کنید:
    کد PHP:
    $_Ary_Value= @mysql_fetch_array(@mysql_query("select * from `user` where `username`= '" $username "';"));
    if(
    $_Ary_Value): echo('!Username.');
    endif;

    $_Ary_Value= @mysql_fetch_array(@mysql_query("select `username` from `user` where `username`= '" $username "';"));
    if(
    $_Ary_Value): echo('!Username.');
    endif; 
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    ۱۳۸۷ اسفند ۳ ۰۵:۴۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : sajjilove
    sajjilove غایب
    Resided in compTIA
    ***

    ارسال‌ها: 103
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۳۰
    اعتبار: 1
    تشکرها : 53
    ( 133 تشکر در 56 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: مشکل در mySQL
    دوست عزیز من از mySQL 5.1 و Apache 2.2 استفاده می کنم.....
    ..
    اول یه سوال بکنم.علامت @ از لحاظ امنیتی مشکلی به وجود نمیاره؟
    ..
    مشکل من هم با عوض کردن نام فیلدها و نام متغیرها از username به user و از password,pass به p حل شد......
    ولی هنوز علت بروز این مشکل رو نفهمیدم.البته نمی دونم این استدلال درسته یا نه.ولی به نظر من mysql مقادیر username و password | pass رو با مقادیر username , pass خود dbms جایگزین می کنه.لااقل برای من که اینطور بود حالا نمی دونم برای دوستان چگونه بوده.....

    ..
    ممنون
    __________________________________________________________________________
    The difference between stupidity and genius is that genius has its limits. - Albert Einstein

    "SUCCESS IS NOT A DESTINATION , IT'S A JOURNEY"
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ بهمن ۲۷ ۰۹:۳۰ عصر، توسط sajjilove.)
    ۱۳۸۷ اسفند ۴ ۱۰:۴۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,746
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 103
    تشکرها : 2180
    ( 4837 تشکر در 2205 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: مشکل در mySQL
    نقل قول: علامت @ برای چی استفاده میشه و از لحاظ امنیتی مشکلی به وجود نمیاره؟
    برای Ignore کردن خطا(Error suppression) استفاده میشه. و از لحاظ امنیتی هیچ مشکلی هم به وجود نمی آره.
    فقط نباید بیش از حد و در هر جایی استفاده بشه: چون سرعت Processing/Compile رو میاره پایین.
    در توابع Database و رویداد ها(exit, error, exception, errorhanding...) حتماً استفاده کنید.
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    ۱۳۸۷ اسفند ۵ ۰۱:۴۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : sajjilove
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS