• 1 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل در MySQL
#1
سلام دوستان...
در db جدولی ایجاد کردم که دو فیلد username و password داره.وقتی رکوردی رو درج می کنم این دو فیلد به root و admin یعنی همون یوزر و pass مربوط به db تغییر مقدار میدن....
(خدایی همچین چیزی تا حالا ندیده بودمHuh)
چطور میشه این مشکل رو برطرف کرد.....
The difference between stupidity and genius is that genius has its limits. - Albert Einstein

"SUCCESS IS NOT A DESTINATION , IT'S A JOURNEY"
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
دوست من اگه کدتونو بذارید شاید ماهم متوجه بشیم مشکل چیه !!!
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
کد:
if(isset($username) && isset($mainName) && isset($pass) && isset($email))
{
    $test_query = "select * from user where username='".$username."'";
    $test_result = mysql_query($test_query,$link);
    $test_row = mysql_num_rows($test_result);
    if($test_row > 0)
        $message = "این نام کاربری قبلا توسط کاربر دیگری ثبت شده است";
    else
    {
        $test_query = "select * from user where email='".$email."'";
        $test_result = mysql_query($test_query,$link);
        $test_row = mysql_num_rows($test_result);
        if($test_row > 0)
            $message = "این ایمیل توسط کاربر دیگری به ثبت رسیده است";
        else
        {
            $query = "insert into user (username,name,email,password) values ('".$username."','".$mainName."','".$email."','".$pass."')";
            $result = mysql_query($query,$link);
            $message = "عملیات با موفقیت انجام شد"."\n"."شما هم اکنون با این نام کاربری می توانید وارد سایت شوید";
        }
    }
    
    mysql_close($link);
}
The difference between stupidity and genius is that genius has its limits. - Albert Einstein

"SUCCESS IS NOT A DESTINATION , IT'S A JOURNEY"
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
سلام،
عزیز شما خارج از شرط Connect کردید به Database، داخل شرط Disconnect می کنید از Database؟
اینکار اشتباه هستش.
کدتون رو هم چک کردم مشکلی نداره.
وبلاگ: Yousha.Blog.ir

صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
  پاسخ
تشکر شده توسط : admin salam_ali molana sajjilove
#5
دوست عزیز من کد شرط رو نذاشتم.....
ولی از من وقتی همه فیلد ها رو select می کنم مقدار این دو فیلد رو admin , root بر می گردونه.نمی دونم در این مواقع باید این طوری باشه و در اصل ذخییره سازی درست انجام میشه یا اینکه مقدار واقعی اون همین دو مقدار ذخیره میشه......
The difference between stupidity and genius is that genius has its limits. - Albert Einstein

"SUCCESS IS NOT A DESTINATION , IT'S A JOURNEY"
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
خوب اون mysql_close رو بردار ببین درست کار می کنه؟

در php و در کار با mysql نیازی نیست که close کنیدش. خود php به طور اتوماتیک وقتی کارش تموم می شه ارتباط رو قطع می کنه (تا اونجایی که من می دونم)...
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط : sajjilove
#7
نگارش MySQL شما چیه؟
همچنین HTTP server؟
همچنین Host؟
این رو هم امتحان کنید:
کد پی‌اچ‌پی:
$_Ary_Value= @mysql_fetch_array(@mysql_query("select * from `user` where `username`= '" $username "';"));
if(
$_Ary_Value): echo('!Username.');
endif;

$_Ary_Value= @mysql_fetch_array(@mysql_query("select `username` from `user` where `username`= '" $username "';"));
if(
$_Ary_Value): echo('!Username.');
endif; 
وبلاگ: Yousha.Blog.ir

صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
  پاسخ
تشکر شده توسط : sajjilove
#8
دوست عزیز من از mySQL 5.1 و Apache 2.2 استفاده می کنم.....
..
اول یه سوال بکنم.علامت @ از لحاظ امنیتی مشکلی به وجود نمیاره؟
..
مشکل من هم با عوض کردن نام فیلدها و نام متغیرها از username به user و از password,pass به p حل شد......
ولی هنوز علت بروز این مشکل رو نفهمیدم.البته نمی دونم این استدلال درسته یا نه.ولی به نظر من mysql مقادیر username و password | pass رو با مقادیر username , pass خود dbms جایگزین می کنه.لااقل برای من که اینطور بود حالا نمی دونم برای دوستان چگونه بوده.....

..
ممنون
The difference between stupidity and genius is that genius has its limits. - Albert Einstein

"SUCCESS IS NOT A DESTINATION , IT'S A JOURNEY"
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
نقل قول:علامت @ برای چی استفاده میشه و از لحاظ امنیتی مشکلی به وجود نمیاره؟
برای Ignore کردن خطا(Error suppression) استفاده میشه. و از لحاظ امنیتی هیچ مشکلی هم به وجود نمی آره.
فقط نباید بیش از حد و در هر جایی استفاده بشه: چون سرعت Processing/Compile رو میاره پایین.
در توابع Database و رویداد ها(exit, error, exception, errorhanding...) حتماً استفاده کنید.
وبلاگ: Yousha.Blog.ir

صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
  پاسخ
تشکر شده توسط : sajjilove


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان