/
  • مشکل در Iframe

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشکل در Iframe
    نویسنده پیام
    faghani آفلاین
    عليرضا فغاني
    ****

    ارسال‌ها: 341
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۲
    اعتبار: 4
    تشکرها : 255
    ( 85 تشکر در 61 ارسال )
    ارسال: #1
    مشکل در Iframe
    سلام
    دوستان من یک مشکلی دارم که مشابه مشکل سایت زیر است :
    آدرس :
    http://hooiy.com/OXre1P

    همانطور که میبینین از <iframe> استفاده کرده ، ولی مشکل من زمانی که از iframe مثل سایت http://hooiy.com/OXre1P استفاده میکنم ، 2 اسکرول بار ایجاد میشه که ظاهر خوش آیندی نداره...
    بنظرتون چکار کنم؟!Undecided


    باتشکرHeart
    ۱۳۸۹ شهريور ۷ ۰۷:۳۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    faghani آفلاین
    عليرضا فغاني
    ****

    ارسال‌ها: 341
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۲
    اعتبار: 4
    تشکرها : 255
    ( 85 تشکر در 61 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشکل در Iframe
    کسی نبود؟!
    کارم دوستان فوریه....
    کسی نمیدونست؟!Confused
    ۱۳۸۹ شهريور ۸ ۱۲:۲۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    SAMAN_PHP آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 21
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ تير ۱۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 9
    ( 29 تشکر در 8 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: مشکل در Iframe
    کد زیر رو امتحان کنید
    کد:
    <body style="overflow: hidden">

    یا این
    کد:
    document.getElementById("frame1").scrolling="no";
    یا این یکی
    کد:
    <style type="text/css">
    iframe {
    overflow-x: hidden;
    overflow-y: scroll;
    }
    </style>
    __________________________________________________________________________
    طراحی وب سایت
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ شهريور ۸ ۰۴:۲۳ صبح، توسط SAMAN_PHP.)
    ۱۳۸۹ شهريور ۸ ۰۴:۰۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : faghani
    faghani آفلاین
    عليرضا فغاني
    ****

    ارسال‌ها: 341
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۲
    اعتبار: 4
    تشکرها : 255
    ( 85 تشکر در 61 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: مشکل در Iframe
    فقط روش اول در این باره خوب کار کرد....
    ولی مسئله دیگه ای که هست ، اینه که یک مقداری از زیر سایت نمایش داده نمیشه Undecided
    نگاه کنین : http://hooiy.com/B2LVNS

    روش دیگه ای نبود؟!Big Grin

    باتشکرHeart
    ۱۳۸۹ شهريور ۸ ۰۸:۴۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    SAMAN_PHP آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 21
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ تير ۱۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 9
    ( 29 تشکر در 8 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: مشکل در Iframe
    از این مقدار بجای صد در صد برای iframeاستفاده کن
    کد:
    height="530px"

    یا اینکه این دو مقدار رو با هم به iframeبده
    کد:
    scrolling="no"  height="3000px"
    __________________________________________________________________________
    طراحی وب سایت
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ شهريور ۸ ۰۷:۵۹ عصر، توسط SAMAN_PHP.)
    ۱۳۸۹ شهريور ۸ ۰۷:۵۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    faghani آفلاین
    عليرضا فغاني
    ****

    ارسال‌ها: 341
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۲
    اعتبار: 4
    تشکرها : 255
    ( 85 تشکر در 61 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: مشکل در Iframe
    مشکل بدتر شد که بهتر نشد Confused

    روش دیگه ای نیست!!!!!!!!؟!!Blush


    باتشکر
    ۱۳۸۹ شهريور ۸ ۰۹:۱۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    faghani آفلاین
    عليرضا فغاني
    ****

    ارسال‌ها: 341
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۲
    اعتبار: 4
    تشکرها : 255
    ( 85 تشکر در 61 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: مشکل در Iframe
    کسی بداد من نمیرسه؟!Huh
    ۱۳۸۹ شهريور ۱۰ ۰۳:۱۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,385
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1395 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: مشکل در Iframe
    یه راهی بود با جاواسکریپت ارتفاع کانتنت موجود در آی فریم رو بخونی و سایز آی فریم رو به همون اندازه ست کنی.
    ۱۳۸۹ شهريور ۱۰ ۰۷:۰۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    parvane آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 354
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۸
    اعتبار: 12
    تشکرها : 590
    ( 424 تشکر در 242 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: مشکل در Iframe
    کد PHP:
    <body style="overflow: hidden;padding-bottom:50px"

    بهترش میکنه
    ۱۳۸۹ شهريور ۱۱ ۱۲:۳۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : hidensoft faghani
    faghani آفلاین
    عليرضا فغاني
    ****

    ارسال‌ها: 341
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۲
    اعتبار: 4
    تشکرها : 255
    ( 85 تشکر در 61 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: مشکل در Iframe
    مشکل 100% رفع شد !
    ممنون....
    ۱۳۸۹ شهريور ۱۳ ۰۸:۱۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS