• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل در INSERT کردن کد در دیتابیس
#1
سلام به همه دوستان
من میخوام با استفاده از دستور INSERT TNTO یه سری کد(html,php)
داخل دیتابیس وارد کنم ولی وقتی اجراش کنم ارور میده!!
ممنون میشم راهنمایی کنید
یه بخش از کد فایل
کد:
<form id="form1" name="form1" enctype="multipart/form-data" method="post" action="{<?php $_SERVER['PHP_SELF']?>}">
  <label>
  <input type="file" name="file" />
  </label>
  <p>
    <label>
    <input type="submit" name="Submit" value="Up.." />
    </label>
  </p>
</form>
{<?php
if (isset($_POST['Submit']))
{
move_uploaded_file($_FILES["file"]["tmp_name"],
"".$_FILES["file"]["name"]);
echo "Stored in:".$_FILES["file"]["name"];
}
?>}
</body>
</html>
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
چه خطایی میده؟ کد php رو هم برای بررسی قرار بدین.

گوگل کنید:
http://www.tutorialrepublic.com/php-tuto...-query.php

http://www.tutorialspoint.com/mysql/mysq...-query.htm

http://www.tutorialspoint.com/php/mysql_insert_php.htm

و...
هر چیزی که در جستن آنی آنی...
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : A3ed
#3
(۱۳۹۳ اسفند ۲۳, ۱۰:۲۱ ب.ظ)Ehsan نوشته: چه خطایی میده؟ کد php رو هم برای بررسی قرار بدین.

گوگل کنید:
http://www.tutorialrepublic.com/php-tuto...-query.php

http://www.tutorialspoint.com/mysql/mysq...-query.htm

http://www.tutorialspoint.com/php/mysql_insert_php.htm

و...
ارور
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING میده

کد ها رو تو یه متغییر تعریف کردم بعد ......
کد:
$code=

'<<<HTML
<html>
<head>
<title>Uploader</title>
</head>
<body bgcolor="#E5EEF2">
<br>
<br>
<form id="form1" name="form1" enctype="multipart/form-data" method="post" action="<?php $_SERVER['PHP_SELF']?>">
  <label>
  <input type="file" name="file" />
  </label>
  <p>
    <label>
    <input type="submit" name="Submit" value="Up.." />
    </label>
  </p>
</form>
<?php
if (isset($_POST['Submit']))
{
move_uploaded_file($_FILES["file"]["tmp_name"],
"".$_FILES["file"]["name"]);
echo "Stored in:".$_FILES["file"]["name"];
?>}
</body>
</html>
HTML;'


if(mysqli_query($config,"INSERT INTO test(code)
VALUES
('$code')"));
{
echo  "successfully";
}
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
این طرز برنامه نویسیتون کاملا اشتباهه.
اون لینک هایی که بهتون دادم رو بررسی و مطالعه کنید تا روش صحیحش رو متوجه بشین. و اگر سوالی داشتین بپرسین.
هر چیزی که در جستن آنی آنی...
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : A3ed
#5
(۱۳۹۳ اسفند ۲۳, ۱۱:۳۳ ب.ظ)Ehsan نوشته: این طرز برنامه نویسیتون کاملا اشتباهه.
اون لینک هایی که بهتون دادم رو بررسی و مطالعه کنید تا روش صحیحش رو متوجه بشین. و اگر سوالی داشتین بپرسین.
دوست عزیز من قبلا از اینکه این تاپیک رو بزنم همه روش های که تو لینک ها بود رو تست کردم بودم و هر دفعه از یه خط اسکریپتی که میخوام تو دیتابیس ذخیره کنم ارور میداد

یه بار با استفاده از function خواستم این کارو بکنم
که موقع اجرا خود اسکریپت اجرا شد

یه بار با استفاده از یه فروم خواستم وارد دیتابیس بکنم که ارور داد و یه بخش از کد اجرا شد
Error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'PHP_SELF']?>">

یه بار کد رو توی VALUES قرار دادم که کار نکرد و.....
یه بار ..............

یکی از دوستان گفت از این کد استفاده که کارم کرد ولی وقتی چند خط کد php پشت سر هم باشه ارور میده
کد:
$html = <<< HTML
<html>
<head>
<title>test</title>
</head>
<body bgcolor="#00000">
<br
<form id="form1" name="form1" enctype="multipart/form-data" method="post" action="{$_SERVER['PHP_SELF']}">
  <label>
  <input type="file" name="file" />
  </label>
</form>
</body>
</html>
HTML;

الان مشکل تو چند خط کد php هست نمیدونم اینو باید چیکار کنم که ارور نده
کد:
<?php
if (isset($_POST['Submit']))
{
move_uploaded_file($_FILES["file"]["tmp_name"],
"".$_FILES["file"]["name"]);
echo "Stored in:".$_FILES["file"]["name"];
?>

اگه کسی کمک بلده راهنمایی کنه؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان