/
  • مشکل در GD

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشکل در GD
    نویسنده پیام
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #1
    مشکل در GD
    ببخشید مشکل این کد چیه که عمل نمی کنه؟
    کد PHP:
    <?
    header("content-type:image/gif");
    $string=$_GET['txt'];
    $im=imagecreatefromgif("images/but.gif");
    $orange=imagecolorallocate($im,220,210,160);
    $px=(imagesx($im)-7.5 * strlen($string))/2;
    imagestring($im,3,$px,9,$string,$orange);
    imagegif($im);
    imagedestroy($im);
    ?>
    <html>
    <body>
    <img src="but.gif?txt=txt">
    </body>
    </html> 
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ فروردين ۲۳ ۰۸:۵۱ عصر، توسط Y.P.Y.)
    ۱۳۸۷ اسفند ۷ ۰۲:۰۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشکل در gd
    یه فایل بساز مثلا به اسم img.php
    بعد این اطلاعات رو توش بریز
    کد PHP:
    <?
    header("content-type:image/gif");
    $string=$_GET['txt'];
    $im=imagecreatefromgif("images/but.gif");
    $orange=imagecolorallocate($im,220,210,160);
    $px=(imagesx($im)-7.5 * strlen($string))/2;
    imagestring($im,3,$px,9,$string,$orange);
    imagegif($im);
    imagedestroy($im);
    ?>
    توی فایلی هم که می خوای اطلاعات رو نشون بدی مثلا اینطور میشه

    کد:
    <html>
    <body>
    <img src="img.php?txt=txt">
    </body>
    </html>
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۷ اسفند ۷ ۰۲:۱۱ عصر، توسط admin.)
    ۱۳۸۷ اسفند ۷ ۰۲:۱۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Y.P.Y
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,750
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 103
    تشکرها : 2181
    ( 4840 تشکر در 2207 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: مشکل در gd
    کد:
    $string=$_GET['txt'];
    ?txt=txt
    یا قمر کبری...
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    ۱۳۸۷ اسفند ۷ ۰۳:۲۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: مشکل در gd
    (۱۳۸۷ اسفند ۷ ۰۳:۲۸ عصر)Y.P.Y نوشته شده توسط:  
    کد:
    $string=$_GET['txt'];
    ?txt=txt
    یا قمر کبری...
    فعلا یه عکسی بیاد بعد میره سراغ امنیت Big Grin
    ۱۳۸۷ اسفند ۷ ۰۳:۳۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Y.P.Y scooter
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: مشکل در gd
    خیلی ممنونم از جواب
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۷ اسفند ۷ ۱۰:۳۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: مشکل در gd
    هیچ چیزی نشون داده نمیشه .حتی txt رو هم نمی نویسه
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۷ اسفند ۹ ۰۷:۳۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mojtabakhaloo آفلاین
    یاشار
    ***

    ارسال‌ها: 59
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 12 تشکر در 10 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: مشکل در gd
    سلام

    ببینم اگه بخواهیم یه تصویر امنیتی بسازیم بهترین روش کدومه؟

    منظورم اینکه اگه دستور ساخت تصویر رو توی خود صفحه بزاریم که عمل نمی کنه یعنی همین مشکلی اسکاتر باهاش برخورد کرده پیش می آد ، اگه بخواهیم کد ساخت تصویر رو توی یه صفحه دیگه بزاریم و به روشی که وحید گفته ازش استفاده کنم و مقادیر رو به روش GET براش ارسال کنیم که مشکل امنیتی داره!!! ( البته ممنون می شم که بگین چه مشکلی داره ، یعنی چطوری می شه به مقادیر فرستاده شده پی برد و سوء استفاده کرد ) و باید از یه روش دیگه استفاده کنیم که من نمی دونم چه روشی. می شه بگین چه روشی برای ساخت تصاویر امنیتی استفاده کنیم؟

    خدانگهدار.
    __________________________________________________________________________
    ایران سرزمین من است ، سرزمین پدران من است.
    به خاکش سوگند ، برایش خون هم خواهم داد.
    ۱۳۸۷ اسفند ۱۵ ۰۱:۱۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    میلاد آفلاین
    برنامه نویس
    ***

    ارسال‌ها: 182
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۲۵
    اعتبار: 2
    تشکرها : 66
    ( 136 تشکر در 74 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: مشکل در gd
    سلام
    شما متن تصویر امنیتی را باید هش کنی بگذاری توی سشن، بعد هم مقداری که کاربر وارد میکنه را هم هش کنی و مقایسه کنی با سشن.
    __________________________________________________________________________
    Two hands working can do more than a thousand clasped in prayer
    ۱۳۸۷ اسفند ۱۵ ۰۲:۵۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mojtabakhaloo آفلاین
    یاشار
    ***

    ارسال‌ها: 59
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 12 تشکر در 10 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: مشکل در gd
    سلام

    نه ، منظورم این بود که چطوری بتونیم متن تصویر امنیتی رو بدون اینکه لو بره برسونیم به صفحه ای که مسئول ساختن تصاویر امنیتی است؟

    خدانگهدار.
    __________________________________________________________________________
    ایران سرزمین من است ، سرزمین پدران من است.
    به خاکش سوگند ، برایش خون هم خواهم داد.
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۷ اسفند ۱۵ ۰۲:۲۳ عصر، توسط mojtabakhaloo.)
    ۱۳۸۷ اسفند ۱۵ ۰۲:۱۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: مشکل در gd
    Session خوبه
    ۱۳۸۷ اسفند ۱۵ ۰۲:۲۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS