• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل در گذاشتن آواتار برای پروفایل
#1
سلام من دارم برای تمرین برای خودم یه سایت طراحی میکنم با PHP ولی تو بخش پروفایل تو قسمت گذاشتن آواتار مشکل دارم ، اینکه به جای نشون دادن خود عکس ، اسم عکس رو نمایش میده Sad

[عکس: NNwAs_t.png]

کد پی‌اچ‌پی:
<?php
 ob_start
();
 
session_start();
 
 if(isset(
$_SESSION['user'])!="")
 {
     
header("location: home.php");
 }
 
 include_once 
'DBconnect.php';
 
 
$error=false;
 
 if(isset(
$_POST['signup']))
 {
     
$name=trim($_POST['name']);
     
$name=strip_tags($name);
     
$name=htmlspecialchars($name);
     
     
$email=trim($_POST['email']);
     
$email=strip_tags($email);
     
$email=htmlspecialchars($email);

     
$pass=trim($_POST['pass']);
     
$pass=strip_tags($pass);
     
$pass=htmlspecialchars($pass);
     
     
$avatar=trim($_POST['avatar']);
     
$avatar=strip_tags($avatar);
     
$avatar=htmlspecialchars($avatar);
     
     
$bio=trim($_POST['bio']);
     
$bio=strip_tags($bio);
     
$bio=htmlspecialchars($bio);     
     


if(empty(
$name))
{
    
$error=true;
    
$Ename="Please enter your name";
}    

else if(
strlen($name)<3)
{
    
$error=true;
    
$Ename="Atleast 3 characters";
}

else if(!
preg_match("/^[a-z A-Z]+$/",$name))
{
    
$error=true;
    
$Ename="Just alphabets";
}

if(empty(
$email))
{
    
$error=true;
    
$Eemail="Please enter your email";
}

else if(!
filter_var($email,FILTER_VALIDATE_EMAIL))
{
    
$error=true;
    
$Eemail="Please enter a valid email";
}

$query=mysql_query("SELECT Email FROM users WHERE Email='$email'");
$count=mysql_num_rows($query);

if(
$count!=0)
{
    
$error=true;
    
$Eemail="This email already in use";
}

if(empty(
$pass))
{
    
$error=true;
    
$Epass="Please enter your password";
}
else if(
strlen($pass)<8)
{
    
$error=true;
    
$Epass="Atleast 8 characters";
}

if (((!
$_FILES["file"]["type"] == "image/gif")
|| (!
$_FILES["file"]["type"] == "image/jpeg")
|| (!
$_FILES["file"]["type"] == "image/pjpeg"))
&& (!
$_FILES["file"]["size"] < 200000))
{
    
$error=true;
    
$Eavatar="This file is invalid";
}else
{
          
move_uploaded_file($_FILES["avatar"]["tmp_name"],
      
"Upload_test/" $_FILES["file"]["name"]);
      echo 
"ذخیره ی دائم : " "Upload_test/" $_FILES["file"]["name"];
}
if(!
$error)
{
    
$query=mysql_query("INSERT INTO users (Name , Email , Password , AVATAR , BIO) VALUES('$name','$email','$pass','$avatar','$bio')");
    
    unset(
$name);
    unset(
$email);
    unset(
$pass);
    unset(
$bio);
    unset(
$avatar);
    
    
$Etyp="Success";
    
$Emsg="Your Registeration is successfully , You can login now";
}
    else
{
    
$Etyp="Failed";
    
$Emsg="Your Registration is Failed , Try again";    
}
    
}

 
 
?>
 
 <html>
 <head><title>Register</title></head>
 <body>
 <div class="all">
 
 <div class="start">
 
 <form method="post" action="<?php echo htmlspecialchars($_SERVER['PHP_SELF'])?>" autocomplete="off">
 
 <div class="connect">
 
 <div class="always">
 <h2>Register</h2> <hr>
 </div>
 
 <?php if(isset($Emsg)) { ?>
 
  <div class="always">
  <div class="send-<?php echo ($Etyp=="success") ? "success" $Etyp?>">
  <span class="place"></span><?php echo $Emsg?> </div></div>
  
 <?php ?>
 
  
   <div class="always"><div class="new"><span class="place"> <span class="form"></span></span>
   Name &nbsp;<input type="text" name="name" placeholder="Enter your name" maxlength="50"> *
   </div><span class="error"> <?php echo $Ename?> </span> </div>
   
   
   <div class="always"><div class="new"><span class="place"> <span class="form"></span></span>
   email &nbsp;<input type="text" name="email" placeholder="Enter your email" maxlength="50"> *
   </div><span class="error"> <?php echo $Eemail?> </span> </div>


   <div class="always"><div class="new"><span class="place"> <span class="form"></span></span>
   password &nbsp;<input type="password" name="pass" placeholder="Enter your password" maxlength="50"> *
   </div><span class="error"> <?php echo $Epass?> </span> </div>   <br>

   <div class="always"><div class="new"><span class="place"> <span class="form"></span></span>
   Add Avatar &nbsp;<input type="file" name="avatar"> 
   </div><span class="error"> <?php echo $Eavatar?> </span> </div>
   
 <div class="always"><div class="new"><span class="place"> <span class="form"></span></span>
   Bigraphy &nbsp;<textarea name="bio" width="100" span="200" ></textarea>
   </div> </div>



<div class="always"> <hr> </div>

<div class="always"><button type="submit" name="signup"> Register </button></div>

<div class="always"> <hr> </div>

<div class="always"><a href="index.php"> Sign in </a></div>

<div class="always"><hr></div>

</div>
</form>
</div></div>
</body>
</html>
<?php ob_end_flush(); ?>





اینم صفحه ی اون کد





کل مجموعه کدش هم اینه :
http://s9.picofile.com/file/8280283584/profile.rar.html
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
سلام
بخاطر اینکه شما داری اسم عکس رو مینویسی خوب، باید آدرس عکس رو با تگ img بدی!!!!!
توی فایل home.php خط 25 این کد هارو عوض کن

کد:
Your Avatar : &nbsp; <?php echo $row['AVATAR']; ?>

Your Avatar : &nbsp; <img src="YOUR_IMAGE_PATH/<?php echo $row['AVATAR'];"/> ?>
  پاسخ
تشکر شده توسط : ayoubsys MDAR
#3
(۱۳۹۵ دى ۱۱, ۱۱:۰۸ ب.ظ)sepehr2121 نوشته: سلام
بخاطر اینکه شما داری اسم عکس رو مینویسی خوب، باید آدرس عکس رو با تگ img بدی!!!!!
توی فایل home.php خط 25 این کد هارو عوض کن

کد:
Your Avatar : &nbsp; <?php echo $row['AVATAR']; ?>

Your Avatar : &nbsp; <img src="YOUR_IMAGE_PATH/<?php echo $row['AVATAR'];"/> ?>


[عکس: fks9F.png]


تشکر از پاسخگویی تون
درسته تونست بفهمه که باید عکس بذاره ولی درست نمایش نمیده ، یعنی باید از move uploaded file استفاده کنم ؟ یا مشکل از یه جای دیگست ؟

اینم از آپدیت شده ی مجموعه کد :
http://s8.picofile.com/file/8281001242/2.rar.html
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
سلام و وقت بخیر

در فایل home.php خط زیر دچار مشکل هست:

کد پی‌اچ‌پی:
<img src="YOUR_IMAGE_PATH/<?php echo $row['AVATAR'];?>"
نحوه صحیح لینک دادن در تگ img:
کد پی‌اچ‌پی:
<img src="http://mysite.ir/upload/pic.jpg" >

<
img src="/upload/pic.jpg" 

اسم عکس را در دیتابیس ذخیره میکنین؟ یا مسیر فایل را؟
یا ابتدا عکس را در پوشه ای اپلود میکنین و سپس نام و مسیر ان را دیتابیس ذخیره میکنین؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
(۱۳۹۵ دى ۱۴, ۰۴:۴۸ ق.ظ)ayoubsys نوشته: سلام و وقت بخیر

در فایل home.php خط زیر دچار مشکل هست:

کد پی‌اچ‌پی:
<img src="YOUR_IMAGE_PATH/<?php echo $row['AVATAR'];?>"
نحوه صحیح لینک دادن در تگ img:
کد پی‌اچ‌پی:
<img src="http://mysite.ir/upload/pic.jpg" >

<
img src="/upload/pic.jpg" 

اسم عکس را در دیتابیس ذخیره میکنین؟ یا مسیر فایل را؟
یا ابتدا عکس را در پوشه ای اپلود میکنین و سپس نام و مسیر ان را دیتابیس ذخیره میکنین؟

سلام ، من تو دیتابیس mysql ذخیره میکنم
و تو از نوع int گذاشتم ، ممکنه اشتباه باشه اون ؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان