/
  • مشکل در کووری select sum

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشکل در کووری select sum
    نویسنده پیام
    amir.ntm آفلاین
    تحریم شده

    ارسال‌ها: 26
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۴ آبان ۲۸
    تشکرها : 18
    ( 2 تشکر در 2 ارسال )
    ارسال: #1
    مشکل در کووری select sum
    من این کد رو نوشتم :
    کد PHP:
    SELECT SUM(tedadFROM amar 
    حالا برام این کار رو انجام میده ولی یه مشکلی داره وقتی تعدادو مجموعشو نشون داد یه نوشته هم جولوش میاد که نمیخوام بیاد.
    اون نوشته :
    Array ( [SUM(tedad)] => اینجا هم عدد جمع شده.
    ۱۳۹۴ دي ۲۴ ۱۰:۱۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Alaa غایب
    علا عالم فلکی
    ***

    ارسال‌ها: 944
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ فروردين ۲۰
    اعتبار: 52
    تشکرها : 744
    ( 663 تشکر در 478 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشکل در کووری select sum
    سلام،
    شما برای نمایش از چی استفاده میکنین؟ از print_r استفاده میکنین؟
    کوئری رو اینجوری بنویسین:
    کد:
    SELECT SUM(tedad) as qnt FROM amar
    بعد واسه نمایش اگه بنویسی:
    کد PHP:
    echo $var['qnt']; 
    مقداری که می‌خوای نشون میده.
    مگر اینکه من سوالت رو اشتباه فهمیده باشم.
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۹۴ دي ۲۵ ۰۱:۲۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : amir.ntm webnevesht
    amir.ntm آفلاین
    تحریم شده

    ارسال‌ها: 26
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۴ آبان ۲۸
    تشکرها : 18
    ( 2 تشکر در 2 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: مشکل در کووری select sum
    (۱۳۹۴ دي ۲۵ ۰۱:۲۶ عصر)Alaa نوشته شده توسط:  سلام،
    شما برای نمایش از چی استفاده میکنین؟ از print_r استفاده میکنین؟
    کوئری رو اینجوری بنویسین:
    کد:
    SELECT SUM(tedad) as qnt FROM amar
    بعد واسه نمایش اگه بنویسی:
    کد PHP:
    echo $var['qnt']; 
    مقداری که می‌خوای نشون میده.
    مگر اینکه من سوالت رو اشتباه فهمیده باشم.

    ممنون بابت پاسخ ولی من مشکلم رو حل کردم این جوری حل نمیشه باید از کد زیر استفاده کرد:
    کد PHP:
    $ra=mysql_query("SELECT sum(tedad) FROM amar");
    $a=mysql_result($ra0); 
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۴ دي ۲۵ ۰۲:۰۲ عصر، توسط amir.ntm.)
    ۱۳۹۴ دي ۲۵ ۰۲:۰۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS