• 1 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل در کلاس نویسی و شی گرا کردن
#1
سلام
فرض کنیدکه یک کلاس برای مدیریت وبلاگ نوشتیم، از ارسال تا حذف و ویرایش.
تا اینجا هر متد کار خودش رو به خوبی انجام میده

اما میرسیم به این که قرار یک متد ایجاد کنیم که تمامی پست ها رو نمایش بده.
از اونجایی که جهت نمایش خبر ها مجبور داده ها رو با اچ تی ام ال مخلوط کنیم، درست نیست که این متد خروجی اچ تی ام ال رو تولید کنه

راه دیگه اینه میتونیم تو اون متد یک آرایه از آبجکت ها ایجاد کنیم، که تمامی خواص یک خبر به صورت یک آبجکت در خونه های آرایه قرار بگیره، اما چون باز داریم از آرایه بهره می گیریم به نظرم درست نیست

لطفا در این زمینه خیلی فوری راهنمایی نمائید.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
من که دقیق منظورتون رو نفهمیدم
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
ببین وحید خوان فرض کن شما یک کلاس برای وبلاگ نوشتی درج خذف همه چیز توش در نظر گرفتی و پیاده کردید

حال می خواهیم متدی اضافه کنیم که لیست تمامی پست هایی که زده شده رو در بیاره
شما چظور این رو پیاده سازی میکنید؟

آیا در متد مذکور اول واکشی میکنید بعد در آرایه قرار می دید و آرایه رو به عنوان خروجی متد بر میگردونید؟

یا راه کار بهتری هم واسه این هست؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
روشی که گفتی خوبه
تعداد پستهاتون چقدره؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
فرض کن از 100 رکورد تا 1000 تا
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
فکر نمی کنم php اینقدر ضعیف باشه که نتونه 1000 تا پست رو جواب بده همین روش هم خوب هست
بهتره یه مقدار و وارد مبحث cache کردن هم بشید خیلی می تونه بهتون کمک کنه
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
اها چیز جالبی گقتی بس خودت بحص رو شروع کن مرسیHeart
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
دوستان وحید کمی سرش شلوغه این چن روزه
فکر نمی کنم بتونه سر بزنه

از همه می خوام که تلاش کنن که بحث ها بی پاسخ نمونه
تا یه کم کارای وحید روبراه شه
Heart
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
ممنون مولانا جان
از کش چی بگم
memcached یا apc یا ...
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان