/
  • مشکل در کلاس نویسی و شی گرا کردن

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 4
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشکل در کلاس نویسی و شی گرا کردن
    نویسنده پیام
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,760
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #1
    مشکل در کلاس نویسی و شی گرا کردن
    سلام
    فرض کنیدکه یک کلاس برای مدیریت وبلاگ نوشتیم، از ارسال تا حذف و ویرایش.
    تا اینجا هر متد کار خودش رو به خوبی انجام میده

    اما میرسیم به این که قرار یک متد ایجاد کنیم که تمامی پست ها رو نمایش بده.
    از اونجایی که جهت نمایش خبر ها مجبور داده ها رو با اچ تی ام ال مخلوط کنیم، درست نیست که این متد خروجی اچ تی ام ال رو تولید کنه

    راه دیگه اینه میتونیم تو اون متد یک آرایه از آبجکت ها ایجاد کنیم، که تمامی خواص یک خبر به صورت یک آبجکت در خونه های آرایه قرار بگیره، اما چون باز داریم از آرایه بهره می گیریم به نظرم درست نیست

    لطفا در این زمینه خیلی فوری راهنمایی نمائید.
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۱ ۰۱:۳۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشکل در کلاس نویسی و شی گرا کردن
    من که دقیق منظورتون رو نفهمیدم
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۱ ۰۴:۵۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,760
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: مشکل در کلاس نویسی و شی گرا کردن
    ببین وحید خوان فرض کن شما یک کلاس برای وبلاگ نوشتی درج خذف همه چیز توش در نظر گرفتی و پیاده کردید

    حال می خواهیم متدی اضافه کنیم که لیست تمامی پست هایی که زده شده رو در بیاره
    شما چظور این رو پیاده سازی میکنید؟

    آیا در متد مذکور اول واکشی میکنید بعد در آرایه قرار می دید و آرایه رو به عنوان خروجی متد بر میگردونید؟

    یا راه کار بهتری هم واسه این هست؟
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۱ ۰۸:۴۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: مشکل در کلاس نویسی و شی گرا کردن
    روشی که گفتی خوبه
    تعداد پستهاتون چقدره؟
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۱ ۰۹:۳۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,760
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: مشکل در کلاس نویسی و شی گرا کردن
    فرض کن از 100 رکورد تا 1000 تا
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۴ ۱۰:۴۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: مشکل در کلاس نویسی و شی گرا کردن
    فکر نمی کنم php اینقدر ضعیف باشه که نتونه 1000 تا پست رو جواب بده همین روش هم خوب هست
    بهتره یه مقدار و وارد مبحث cache کردن هم بشید خیلی می تونه بهتون کمک کنه
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۷ ۰۶:۲۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,760
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: مشکل در کلاس نویسی و شی گرا کردن
    اها چیز جالبی گقتی بس خودت بحص رو شروع کن مرسیHeart
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۸ ۰۱:۰۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,772
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: مشکل در کلاس نویسی و شی گرا کردن
    دوستان وحید کمی سرش شلوغه این چن روزه
    فکر نمی کنم بتونه سر بزنه

    از همه می خوام که تلاش کنن که بحث ها بی پاسخ نمونه
    تا یه کم کارای وحید روبراه شه
    Heart
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۸ ۰۲:۱۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: مشکل در کلاس نویسی و شی گرا کردن
    ممنون مولانا جان
    از کش چی بگم
    memcached یا apc یا ...
    ۱۳۸۷ اسفند ۲۸ ۰۹:۱۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS