• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل در وارد کردن اطلاعات در دیتابیس
#1
با سلام
من میخوام متن فارسی ای رو در دیتابیس ذخیره کنم
کد من :
کد پی‌اچ‌پی:
XXX 


اما متنی که وارد دیتایبس میشه به صورت
سلام عشقم
هست..

نوع فیلد دیتابیس هم utf8 هست
به نظرتون مشکلی چیه ؟
چرا اینطور میشه
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
با سلام،
از این کد استفاده کن ببین جواب میده ؟
کد:
$conn->set_charset("utf8")
مشکلت اینجاست که وسط استفاده از mysqli اومدی از توابع mysql استفاده کردی. خب معلومه کار نمیکنه دیگه.
کد:
//این خط رو پاک کن.
mysql_query('SET NAMES \'utf8\'');
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : molana didi
#3
دوست عزیز شما باید فیلد های جدولتون رو بصورت utf8_general_ci بذار
این هم کدتون که داده بودین واسم
http://uplod.ir/qa0lg5px1xey/regis.zip.htm
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
سلام با تشکر یه سوالی من تازه کار هستم تو فایل آموزش php که دارم برای نصبش نوشته با استفاده از php installer برنامه php رو نصب کنید اما من فایل رو سایت اصلی php دیگر سایت ها گرفتم اما فقط یه php.exe داره که یه صفحه سیاه میاد و اون مراحل نصبی که تو فایل اموزش نوشته رو نمیاره لطفا کمک کنید
این هم فایل آموزشی که دارم به پیوست واستون می گذارم


فایل‌های پیوست
.pdf   مرجع كامل آموزش زبان PHP.pdf (اندازه 1.57 MB / تعداد دانلود: 2)
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
(۱۳۹۴ تير ۲۳, ۰۳:۴۲ ق.ظ)didi نوشته: با سلام
من میخوام متن فارسی ای رو در دیتابیس ذخیره کنم
کد من :
کد پی‌اچ‌پی:
XXX 


اما متنی که وارد دیتایبس میشه به صورت
سلام عشقم
هست..

نوع فیلد دیتابیس هم utf8 هست
به نظرتون مشکلی چیه ؟
چرا اینطور میشه
دوست عزیز نیازی نیست فارسیش کنی چونکه هنگام خوندن اطلاعات ازش و چاپ او نخودش بصورت فارسی صحیح درمیاد امتحانش کن
موفق باشی

(۱۳۹۴ تير ۲۳, ۰۸:۵۹ ق.ظ)Alaa نوشته: با سلام،
از این کد استفاده کن ببین جواب میده ؟
کد:
$conn->set_charset("utf8")
مشکلت اینجاست که وسط استفاده از mysqli اومدی از توابع mysql استفاده کردی. خب معلومه کار نمیکنه دیگه.
کد:
//این خط رو پاک کن.
mysql_query('SET NAMES \'utf8\'');

نه دوست عزیز هرکجا دستوراتت یکبار کوریی set name utf8 اجرا بشه کافیه که پکت های ارسالی به دیتابیس خودشون utf8 بشن مکان خاصی نداره
موفق باشی
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
(۱۳۹۴ مرداد ۱۶, ۰۹:۱۲ ب.ظ)mohsensaeb14 نوشته: دوست عزیز نیازی نیست فارسیش کنی چونکه هنگام خوندن اطلاعات ازش و چاپ او نخودش بصورت فارسی صحیح درمیاد امتحانش کن
موفق باشی

اگر یه موقع خواستین در اطلاعات جستجو انجام بدین چیکار میکنین ؟ پس قطعا این راه اصولی نیست که اطلاعات اونجوری ذخیره بشن.

(۱۳۹۴ مرداد ۱۶, ۰۹:۱۲ ب.ظ)mohsensaeb14 نوشته: نه دوست عزیز هرکجا دستوراتت یکبار کوریی set name utf8 اجرا بشه کافیه که پکت های ارسالی به دیتابیس خودشون utf8 بشن مکان خاصی نداره
موفق باشی

جان ؟ Smile
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : mohsensaeb14
#7
(۱۳۹۴ مرداد ۱۷, ۰۱:۴۱ ق.ظ)Alaa نوشته:
(۱۳۹۴ مرداد ۱۶, ۰۹:۱۲ ب.ظ)mohsensaeb14 نوشته: دوست عزیز نیازی نیست فارسیش کنی چونکه هنگام خوندن اطلاعات ازش و چاپ او نخودش بصورت فارسی صحیح درمیاد امتحانش کن
موفق باشی

اگر یه موقع خواستین در اطلاعات جستجو انجام بدین چیکار میکنین ؟ پس قطعا این راه اصولی نیست که اطلاعات اونجوری ذخیره بشن.

(۱۳۹۴ مرداد ۱۶, ۰۹:۱۲ ب.ظ)mohsensaeb14 نوشته: نه دوست عزیز هرکجا دستوراتت یکبار کوریی set name utf8 اجرا بشه کافیه که پکت های ارسالی به دیتابیس خودشون utf8 بشن مکان خاصی نداره
موفق باشی

جان ؟ Smile

بله جواب اولتون نسبت به مال من درسته ممنونم
بخش دوم با اجرای کوری mysql_query("set names utf8")a هم ارتباط utf8 میشه هرکجا این دستور اجرا بشه
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
(۱۳۹۴ مرداد ۱۷, ۰۲:۳۶ ق.ظ)mohsensaeb14 نوشته: بخش دوم با اجرای کوری mysql_query("set names utf8")a هم ارتباط utf8 میشه هرکجا این دستور اجرا بشه

یعنی شما میفرمایید اگر همه کدهای برقراری ارتباط با استفاده از توابع mysqli_* باشه، بعد منطقی هست که یه دستور اون وسط از توابع mysql استفاده کنه ؟
حالا من سوالم اینه، دوستی که سوال پرسید مشکلش حل شد، شما چی رو دارین تصحیح میکنین ؟
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان