/
  • مشکل در نوشتن یک کوئری پیچیده

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشکل در نوشتن یک کوئری پیچیده
    نویسنده پیام
    Maysam.m آفلاین
    میثم محمودی
    ****

    ارسال‌ها: 331
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ مهر ۱۷
    اعتبار: 12
    تشکرها : 251
    ( 209 تشکر در 155 ارسال )
    ارسال: #1
    مشکل در نوشتن یک کوئری پیچیده
    سلام

    من سه تا جدول با ساختار فرضی زیر دارم.

    [تصویر:  90918887005869712070.png]

    میخوام جدول website رو با جدول category بر اساس ستون مشترک category_id ادغام کنم که تا اینجا مشکلی نیست.

    خروجی میشه: لیست سایت ها با نام دسته ی هر سایت به اضافه نمایش تعداد خبرهای هر سایت
    در واقع نام هر دسته و تعداد خبرهای هر سایت به جدول "website" اضافه بشه.

    کد:
    SELECT *
    FROM website w
    LEFT JOIN `categoey` ON (w.category_id = category.id)
    ORDER BY w.id DESC


    مشکل از اینجا بوجود میاد که میخوام تعداد count(*) هر رکورد موجود در جدول website رو بر اساس تعداد رکوردهای موجود در جدول news بدست بیارم . یعنی اینجوری
    کد:
    SELECT COUNT(*) FROM news WHERE w.id = news.website_id

    و همه ی اینها رو با ساب کوئری بهم چسبوندم که کار نکرد:

    کد:
    SELECT w.*,(
    SELECT COUNT(*)
    FROM news
    WHERE w.id = news.website_id) AS `num`
    FROM website w
    LEFT JOIN `categoey` ON (w.category_id = category.id)
    -- LEFT JOIN `news` ON (w.id = news.website_id)
    ORDER BY w.id DESC
    -- GROUP BY w.id


    خروجی تقریبا این باید بشه:
    کد:
    table website:
    id    url                 category_id
    1     php-jquery.ir       1
    2     google.com          2
    3     www.php-jquery.ir   1


    table category:
    id    name
    1     php
    2     search

    table news:
    id    text        website_id
    1     php...!     1    
    2     jQuery!...  1
    3     mySql       1


    output:
    website_id    website_url         website_category    website_count_news
    1             php-jquery.ir       php                 3
    2             google.com          search              0
    3             www.php-jquery.ir   php                 0
    ممنون میشم کمک کنید.
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ آبان ۶ ۱۰:۳۹ عصر، توسط Maysam.m.)
    ۱۳۹۱ آبان ۶ ۰۷:۰۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    kazzem1464 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 54
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ مهر ۱۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 18
    ( 20 تشکر در 13 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشکل در نوشتن یک کوئری پیچیده
    این کوئری پیچیده ای نیست
    اگه می خوای تو کوئری نویسی حرفه ای بشیmy sql manager نصب کن بعد با اون به پایگاهت وصل شو و هر کوئری که می خوای خیلی آسون برات می زنه
    __________________________________________________________________________
    من برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفرند فرصتی ندارم زیرا تمام وقت من صرف دوست داشتن کسانی می شود که مرا دوست دارند
    ۱۳۹۱ آبان ۷ ۰۱:۵۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Reza javafa
    webnevesht آفلاین
    محمدرضا سلطانی
    ***

    ارسال‌ها: 979
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آذر ۲۵
    اعتبار: 22
    تشکرها : 384
    ( 702 تشکر در 427 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: مشکل در نوشتن یک کوئری پیچیده
    مثل mysql workbench?
    __________________________________________________________________________
    بنده طعم ايمان را نمي چشد، تا اينكه دريابد آنچه اتفاق نيفتاده است نمي شد كه اتفاق بيفتد؛و آنچه شده و اتفاق افتاده است,نمي شد كه نشود و اتفاق نيفتد....حضرت علي(ع)
    ۱۳۹۱ آبان ۷ ۰۶:۱۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Maysam.m آفلاین
    میثم محمودی
    ****

    ارسال‌ها: 331
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ مهر ۱۷
    اعتبار: 12
    تشکرها : 251
    ( 209 تشکر در 155 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: مشکل در نوشتن یک کوئری پیچیده
    سلام

    این my sql manager چیه؟ توضیحی لینک دانلودی میگذاشتی.
    در ضمن به جواب سوالم رسیدم و کسایی که بعدا شاید مشکل من رو داشته باشند اینجا بروند.
    ۱۳۹۱ آبان ۱۰ ۰۳:۴۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,385
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1395 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: مشکل در نوشتن یک کوئری پیچیده
    گفتی مشکل حل شده دیگه من به خوندن زیاد ادامه ندادم اما چیزی که من دیدم زیاد هم پیچیده نیست فقط یه چند تا نکته
    نقل قول: mysql manager

    منظور این دوستمون نرم افزار های مدیریت mysql هست. phpmyadmin یا adminer یا ... که من خودم adminer رو بیشتر دوست دارم :دی
    نقل قول: mysql workbench
    این نرم افزار هم می تونه به این منظور استفاده بشه هرچند وبی نیست :دی
    ۱۳۹۱ آبان ۱۰ ۰۶:۳۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    kazzem1464 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 54
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ مهر ۱۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 18
    ( 20 تشکر در 13 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: مشکل در نوشتن یک کوئری پیچیده
    (۱۳۹۱ آبان ۱۰ ۰۳:۴۵ عصر)Maysam.m نوشته شده توسط:  سلام

    این my sql manager چیه؟ توضیحی لینک دانلودی میگذاشتی.
    در ضمن به جواب سوالم رسیدم و کسایی که بعدا شاید مشکل من رو داشته باشند اینجا بروند.
    این نرم افزار یک لیست از پایگاه های موجود در web server(wapm,xampp maysql,...) وصل میشه تمام تیبل هارو نمایش میده و میتونی برای اونا viwe, query,.. بنویسی فقط با انتخاب کردن فیلد ها و ارتباط دادن آنها و با موس
    با این نرم افزار تمامی توابعی که داخل mysql وجود داره رو هم می تونی استفاده کنی
    قوی ترین نرم افزار تو این زمینه این نرم افزار پایین است
    این نرم افزار رو دانلود کن برو حالش ببر
    http://www.sqlmanager.net
    __________________________________________________________________________
    من برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفرند فرصتی ندارم زیرا تمام وقت من صرف دوست داشتن کسانی می شود که مرا دوست دارند
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ آبان ۱۱ ۱۱:۲۶ صبح، توسط kazzem1464.)
    ۱۳۹۱ آبان ۱۱ ۰۹:۵۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 3,038
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 133
    تشکرها : 2712
    ( 2703 تشکر در 1685 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: مشکل در نوشتن یک کوئری پیچیده
    HeidiSQL هم واسه ویندوز خوبه ، رایگانه
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    ۱۳۹۱ آبان ۱۱ ۱۱:۵۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,385
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1395 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: مشکل در نوشتن یک کوئری پیچیده
    آقا از این واژه "ترین" سعی کنید کمتر استفاده کنید.
    ۱۳۹۱ آبان ۱۱ ۰۳:۲۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Reza
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS