/
  • مشکل در نمایش صفحه

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشکل در نمایش صفحه
    نویسنده پیام
    kiarash_kcm آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 159
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ بهمن ۷
    اعتبار: 5
    تشکرها : 12
    ( 48 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #1
    مشکل در نمایش صفحه
    سلام خدمت دوستان و اساتید محترم من یه مشکلی برام پیش اومده تو صفحه اصلی سایت این کد ها رو قرار دادم :

    کد PHP:
    <?php
    require("libs/Controller.php");
    require(
    "libs/view.php");
    require(
    "libs/Bootstrap.php");
    $app = new Bootstrap();
    ?>
    حالا یکی یکی کد های دیگه رو هم بهتون نشون میدم :

    libs/Controller.php:
    کد PHP:
    <?php
    class Controller
    {
    function 
    __construct()
    {
        
    //echo "<br>Main Controller<br>";<br />
        
    $this->view=new View();
    }

    }
    ?>

    libs/view.php:

    کد PHP:
    <?php
    class View
    {
    function 
    __construct()
    {
    //echo "<br>we are in page View";
    }
    function 
    Render($name)
    {
    require(
    "Views/Header.php");
    require(
    "views/".$name.".php");
    require(
    "Views/Footer.php");
    }
    }

    ?>

    libs/Bootstrap.php

    کد PHP:
    <?php
    class Bootstrap{
        
            function 
    __construct()
        {
            if(!isset(
    $_GET['url']))
            {
                
    $url 'index';
            }
            else
            {
                
    $url $_GET['url'];
            }
            
            
    $url explode('/'$url);
            
    //print_r($url);
            
            
    if(!file_exists("Controllers/".$url[0].".php"))
            {
                echo 
    "Not Found Page";
            }else{
                
    $file="Controllers/".$url[0].".php";
                require(
    $file);
                
    $controller=new $url[0]();
                }
            }
        }
    ?>

    تو فولدر Controllers هم مثلا فکر کنید یه فایل هست به اسم

    index.php که این کد ها توش هستش

    کد PHP:
    <?php
    class Index extends Controller
    {
    function 
    __construct()
    {
        
    parent::__construct();
        
    //echo "<br>Page Index ";
        
    $this->view->Render("Index/index");
    }
    }
    ?>
    تا اینجا که مشخص شد من url و میگیرم بعد چک میکنم که صفحه ازش وجود داره یا نه بعد از طریق class همون صفحه نمایش میدم ... حالا مشکل کجا پیش میاد برای من مثلا اگه صفحه رو اینجوری باز کنم مشکلی ندارم :

    [تصویر:  1.jpg]

    یا حتی اینجوری

    [تصویر:  2.jpg]

    اما نمیدونم چرا به این شکل که باز میکنم ایراد دارم :

    [تصویر:  3.jpg]

    لطف کنید یه راهنمایی بکنید ممنونم .

    و این رو هم بگم که در دو حالت اول که خوب نمایش داده میشه آدرس عکس های مثلا اینجوریه :

    http://localhost/KCMOS/images/p12.jpg

    اما در حالت آخر اینجوری :

    http://localhost/KCMOS/index/images/m1-1.gif

    این برای صفحه index بود مثلا اگه about us رو بزنم اینجوری میشه :

    http://localhost/KCMOS/about/images/m1-1.gif

    و باز نمایش نمیده ...

    ممنون
    __________________________________________________________________________
    [تصویر:  iranphp.jpg]
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۵ ارديبهشت ۲۷ ۱۰:۰۳ عصر، توسط kiarash_kcm.)
    ۱۳۹۵ ارديبهشت ۲۷ ۰۹:۵۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Alaa غایب
    علا عالم فلکی
    ***

    ارسال‌ها: 945
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ فروردين ۲۰
    اعتبار: 52
    تشکرها : 745
    ( 663 تشکر در 478 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشکل در نمایش صفحه
    سلام،
    آدرس‌دهی فایل‌هات رو هم بزار ببینیم.
    مثلا یکی از عکس‌ها و فایل سی‌اس‌اس رو.
    مشکل از کنترلر و ویو نیست، چون درخواست رو درست اجرا میکنه.
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۹۵ ارديبهشت ۲۷ ۱۱:۰۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    kiarash_kcm آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 159
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ بهمن ۷
    اعتبار: 5
    تشکرها : 12
    ( 48 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: مشکل در نمایش صفحه
    مثلا این آدرس دهی صفحه index هستش :

    <img title="About Me" alt="About Me" height="208" src="images/aboutmemain.jpg" style="Border-radius:10px;margin-top:5px;" width="324">

    این تمام فایل CSS :

    کد:
    body {padding:0; margin:0; background-color:#585858}
    body, td, input, textarea{
        font-size:12px;
        font-family:Tahoma;
        color:#A1A1A1;
        line-height:15px;
        vertical-align:top;
        padding:0px;
    }

    br{font-size:10px}
    table{border:0px; border-collapse:collapse;    }

    a{color:#BDBDBD; text-decoration:underline}
    a:hover{text-decoration:none}

    b{ color:#BDBDBD}
    .set2 td{ vertical-align:middle}
    .a{ color:#BDBDBD; font-size:12px}
    .a1{ color:#BDBDBD; font-size:13px}
    .a2{ color:#A1A1A1; font-size:11px}
    .w{ color:#BDBDBD; font-size:13px; line-height:15px}
    .g{ color:#C6E144; font-size:11px}
    .a3{ color:#DBDBDB; font-size:11px}
    .a4{ color:#DBDBDB; font-size:12px}

    ul{margin:0; padding:0; list-style:none; line-height:17px}
    li{background:url(images/1_z2.gif)  center left no-repeat; margin:0px; padding-left:8px }
    li a{color:#DBDBDB;}

    .more{background:url(images/1_z1.gif)  center right no-repeat; padding-right:8px; padding-bottom:3px; color:#EDEDED; font-weight:bold; text-decoration:none}
    .more:hover{text-decoration:underline}

    .footer td{color:#A1A1A1;}
    .footer a {color:#A1A1A1; }

    .set td{ color:#DBDBDB}
    .set { color:#DBDBDB}
    .set a{ color:#DBDBDB}

    input{
       background:#3B3B3B;
       border:1px solid #A1A1A1;
       padding-left:5px;
       width:203px; height:21px;
    }
    textarea{
       background:#3B3B3B;
       border:1px solid #A1A1A1;
       padding-left:5px;
       width:203px; height:118px;
       overflow:auto}
      
    #input1{
       background:#FFFFFF;
       border:1px solid #CAD3D8;
       padding-left:8px;
       width:125px; height:16px;
       color:#748184;
       vertical-align:middle;
       font-size:10px; margin-right:5px
    }
    #input2{
       border:0px;
       padding-left:0px;
       width:61px; height:16px;
       vertical-align:middle
    }
    #input3{
       padding-left:0px;
       width:49px; height:17px;
       border:0px;
       margin-left:4px
    }
    #input4{
       padding-left:0px;
       width:60px; height:17px;
       border:0px;
       margin-left:11px
    }

    و اینکه برای من جالب چرا وقتی / رو میگذارم این اتفاق میفته ببین مثلا :
    این کار میکنه:
    localhost/KCMOS/index
    یا
    index.php
    اما :
    /localhost/KCMOS/index
    این کار نمیکنه بعد این index صفحه ای است که در view وجود داره و اینکه class هم براش وجود داره هر صفحه ای با این خصوصیات مثل about که هم کلاس هم صفحش وجود داره تا قبل از / نمایش خوبی داره اما وقتی / رو بهش اضافه میکنم تو خروجی عکس ها نمیاد و جالب برام اینه که مثلا به آدرس عکس زیر:
    <img title="About Me" alt="About Me" height="208" src="images/aboutmemain.jpg" style="Border-radius:10px;margin-top:5px;" width="324">

    میاد یه index یا about بسته به اون چیزی که خواستم ببینم اضافه میکنه :
    http://localhost/KCMOS/index/images/m1-1.gif

    و اینجوری میشه ...

    وقتی هم که اینجوری آدرس دهی کنم هیچ مشکلی ندارم :

    http://kcmos.com/images/test.jpg

    و یه چیز دیگه وقتی رو صفحه view source رو میزنم آدرس دهی رو بهم درست نشون میده اما وقتی رو خود عکسی که باز نشده و روش علامت ضرب در وجود داره کلیک راست میکنم و آدرس رو میخوام ببینم کجاست اونجا به من
    http://localhost/KCMOS/index/images/m1-1.gif
    یه آدرس مثل بالا رو نشون میده که ایندکس بهش اضافه شده ... نمیدونم چرا
    __________________________________________________________________________
    [تصویر:  iranphp.jpg]
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۵ ارديبهشت ۲۸ ۱۲:۱۴ صبح، توسط kiarash_kcm.)
    ۱۳۹۵ ارديبهشت ۲۷ ۱۱:۲۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Alaa غایب
    علا عالم فلکی
    ***

    ارسال‌ها: 945
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ فروردين ۲۰
    اعتبار: 52
    تشکرها : 745
    ( 663 تشکر در 478 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: مشکل در نمایش صفحه
    سلام مجدد،
    خب این اتفاق طبیعی هست، آدرس‌دهی نسبی داری میکنی. واسه همین تو هر آدرس عوض میشه.
    باید مطلق آدرس‌دهی کنی. مثل همون که خودت نوشتی: http://kcmos.com/images/test.jpg
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۹۵ ارديبهشت ۲۸ ۱۲:۲۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : kiarash_kcm
    kiarash_kcm آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 159
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ بهمن ۷
    اعتبار: 5
    تشکرها : 12
    ( 48 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: مشکل در نمایش صفحه
    احتمال داره مشکل از فایل .htaccess باشه ؟
    محتویات اون فایل رو هم اینجا براتون میگذارم :
    کد:
    Options +FollowSymlinks
    RewriteEngine on

    Options -indexes

    ErrorDocument 401 http://localhost/MVC/Test/
    ErrorDocument 403 http://localhost/MVC/Test/
    ErrorDocument 404 http://localhost/MVC/Test/
    ErrorDocument 500 http://localhost/MVC/Test/

    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-l

    RewriteRule ^(.*)$ index.php?url=$1 [QSA,L]
    __________________________________________________________________________
    [تصویر:  iranphp.jpg]
    ۱۳۹۵ ارديبهشت ۲۸ ۱۲:۲۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Alaa غایب
    علا عالم فلکی
    ***

    ارسال‌ها: 945
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ فروردين ۲۰
    اعتبار: 52
    تشکرها : 745
    ( 663 تشکر در 478 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: مشکل در نمایش صفحه
    نقل قول: احتمال داره مشکل از فایل .htaccess باشه ؟

    از نظر من که این رفتار طبیعی هست.
    کلا مشکلی نیست. آدرس رو باید کامل بنویسین. حداقل که من همیشه کامل می‌نویسم Big Grin
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۹۵ ارديبهشت ۲۸ ۱۲:۲۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    kiarash_kcm آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 159
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ بهمن ۷
    اعتبار: 5
    تشکرها : 12
    ( 48 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: مشکل در نمایش صفحه
    (۱۳۹۵ ارديبهشت ۲۸ ۱۲:۲۷ صبح)Alaa نوشته شده توسط:  
    نقل قول: احتمال داره مشکل از فایل .htaccess باشه ؟

    از نظر من که این رفتار طبیعی هست.
    کلا مشکلی نیست. آدرس رو باید کامل بنویسین. حداقل که من همیشه کامل می‌نویسم Big Grin


    سلام

    ممنونم والا آدرس دهی رو مطلق دادم و درست شد یعنی از اولم درست بود با این مدل آدرس دهی ... اما اونجوری خیلی برام جالب بود که چرا کار نمیکنه ... حالا من مطلق آدرس دهی کردم و مشکلم حل شد ممنون از کمکت و جواب دادنت ممنونم .
    __________________________________________________________________________
    [تصویر:  iranphp.jpg]
    ۱۳۹۵ ارديبهشت ۲۸ ۰۳:۲۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Alaa
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS