/
  • مشکل در لوگین به یک سایت با curl

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 3
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشکل در لوگین به یک سایت با curl
    نویسنده پیام
    Heretic آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 6
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۴
    اعتبار: 0
    تشکرها : 4
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    مشکل در لوگین به یک سایت با curl
    سلام
    من برایه گرفتن محتویات صفحه یک فوروم که بدونه لوگین کردن پیغام اررور میده از این دو کد استفاده کردم ولی هیچکدوم جواب نمیدن
    یعنی صفحه رو میاره ولی پیغام میده که نمیتونم محتویتش رو ببینم مشکل از چیه چراا لوگین نمیشه ؟
    کد PHP:
    <?php
     
    $user 
    "myuser";
    $pass "mypass";
     
    $url 'http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=178';
    $params "username=$user&password=$pass&";
     
    $ch curl_init();
     
    curl_setopt ($chCURLOPT_POST,             1       );
    curl_setopt ($chCURLOPT_POSTFIELDS,       $params );
    curl_setopt ($chCURLOPT_URL,              $url    );
    curl_setopt ($chCURLOPT_SSL_VERIFYPEER,   FALSE   );
    curl_setopt ($chCURLOPT_HEADER,           0       );
    curl_setopt ($chCURLOPT_RETURNTRANSFER,   1       );
     
    $result curl_exec ($ch);
    curl_close ($ch);
     
    echo 
    $result;

    ?>

    اینم یه کد دیگه امتحان کردم بازم جواب ندد
    کد PHP:
    <?php
    // create a new cURL resource
    $ch curl_init();

    // set URL and other appropriate options
    curl_setopt($chCURLOPT_URL"http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=162");
    curl_setopt($chCURLOPT_HEADER0);

    curl_setopt($chCURLOPT_USERPWD'myusername:mypassword');
    curl_setopt($chCURLOPT_HTTPAUTHCURLAUTH_ANY);
    curl_setopt($chCURLOPT_SSL_VERIFYPEERfalse);
    //curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);

    // grab URL and pass it to the browser
    curl_exec($ch);

    // close cURL resource, and free up system resources
    curl_close($ch);
    ?>
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ آبان ۱۴ ۰۵:۰۵ عصر، توسط Heretic.)
    ۱۳۸۸ آبان ۱۴ ۰۵:۰۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشکل در لوگین به یک سایت با curl
    سایتها یه کوکی میدن
    همون کوکی رو استفاده کن
    ۱۳۸۸ آبان ۱۴ ۰۵:۲۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS