• 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل در لوگین
#1
سلام
من از easy php استفاده می کنم
زمانی که توی برنامه لاگین می کنم وقتی که کاربر یوزر و پسورد درست وارد میکنه مجددا فرم لاگین براشس نمایش داده میشه و کاربلر باید دوباره یوزر و پسورد وارد کنه و سپس لاگین بشه به برنامه
برنامه رو زمانی که آپلود می کنم روی اینترنت درسته و بار اول کاربر لاگین میشه
روی سیستم های زیادی هم چک کردم همین مشکل وجود داره

کد برنامه لاگین :

کد پی‌اچ‌پی:
<?php
ob_start();
session_start();
if(isset(
$_POST['login'])) {
require_once(
'database.php');
$user=strtolower($_POST['user']);
$user=htmlspecialchars($user);
$user=str_replace("'"""$user);
$user=trim($user);
$pas=strtolower($_POST['pass']);
$pas=trim($pas);
$pas=md5($_POST['pass']);
$link db_connect();
$sql "SELECT `user`,`pass` FROM `user` WHERE `user`='$user' limit 1";
$result db_query($sql);
$line db_fetch_assoc($result);
if (
$line['pass'] == $pas) {
$_SESSION['user'] = $user;
$ClientString $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'];
$ip=$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
$_SESSION['ClientStr'] = md5($ClientString);
echo 
"<meta http-equiv='refresh'  content='0; URL=user.php'>"
}
else {
echo 
"<script>alert('اطلاعات وارد شده مورد تائید نمی باشد')</script>";
echo 
"<meta http-equiv='refresh'  content='0; URL=index.php'>";
} } else {
echo 
"<meta http-equiv='refresh'  content='0; URL=index.php'>"; }
db_close($link);
?>
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
حالت نمایش کدت رو فروم رو تصییح کردم دوست عزیزم
علم تاج افتخار دنیا و یادگار پس از مرگ است
  پاسخ
تشکر شده توسط : Maya
#3
سلام،
شما اول دستور زیر رو در خط اول همین فایل قرار بدید و علامت @ رو از ob_start و session_start حذف کنید:
کد:
error_reporting(E_ALL);
اگر هر Warning یا Notice که داد در اینجا بنویسید.

در ضمن خط زیر رو هم تغییر بدید:
کد:
$ClientString= $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'];
به:
کد:
$ClientString= htmlentities((string)$_SERVER['HTTP_USER_AGENT']);
وبلاگ: Yousha.Blog.ir

صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
  پاسخ
تشکر شده توسط : Alimokhlesi oia
#4
کد پی‌اچ‌پی:
error_reporting(E_ALL); 
سلام میشه بگین این برای چیه و میشه تو همه صفحات استفاده کرد؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
نقل قول:error_reporting(E_ALL);
سلام میشه بگین این برای چیه و میشه تو همه صفحات استفاده کرد؟
این برای نمایش دادن تمام خطا ها، هشدار ها و ... هستش. و گفتم در اول این صفحه قرار بدید تا رویداد ها رو ببینیم.
وبلاگ: Yousha.Blog.ir

صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
  پاسخ
تشکر شده توسط : scooter


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان