/
  • مشکل در لوگین

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشکل در لوگین
    نویسنده پیام
    rash44 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 90
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ فروردين ۱۹
    اعتبار: 1
    تشکرها : 1
    ( 4 تشکر در 4 ارسال )
    ارسال: #1
    مشکل در لوگین
    سلام
    من از easy php استفاده می کنم
    زمانی که توی برنامه لاگین می کنم وقتی که کاربر یوزر و پسورد درست وارد میکنه مجددا فرم لاگین براشس نمایش داده میشه و کاربلر باید دوباره یوزر و پسورد وارد کنه و سپس لاگین بشه به برنامه
    برنامه رو زمانی که آپلود می کنم روی اینترنت درسته و بار اول کاربر لاگین میشه
    روی سیستم های زیادی هم چک کردم همین مشکل وجود داره

    کد برنامه لاگین :

    کد PHP:
    <?php
    ob_start();
    session_start();
    if(isset(
    $_POST['login'])) {
    require_once(
    'database.php');
    $user=strtolower($_POST['user']);
    $user=htmlspecialchars($user);
    $user=str_replace("'"""$user);
    $user=trim($user);
    $pas=strtolower($_POST['pass']);
    $pas=trim($pas);
    $pas=md5($_POST['pass']);
    $link db_connect();
    $sql "SELECT `user`,`pass` FROM `user` WHERE `user`='$user' limit 1";
    $result db_query($sql);
    $line db_fetch_assoc($result);
    if (
    $line['pass'] == $pas) {
    $_SESSION['user'] = $user;
    $ClientString $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'];
    $ip=$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
    $_SESSION['ClientStr'] = md5($ClientString);
    echo 
    "<meta http-equiv='refresh'  content='0; URL=user.php'>"
    }
    else {
    echo 
    "<script>alert('اطلاعات وارد شده مورد تائید نمی باشد')</script>";
    echo 
    "<meta http-equiv='refresh'  content='0; URL=index.php'>";
    } } else {
    echo 
    "<meta http-equiv='refresh'  content='0; URL=index.php'>"; }
    db_close($link);
    ?>
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ مرداد ۱۳ ۱۰:۱۲ صبح، توسط Alimokhlesi.)
    ۱۳۸۸ مرداد ۱۳ ۰۷:۵۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Alimokhlesi آفلاین
    مدیر کل
    **********

    ارسال‌ها: 457
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۵
    اعتبار: 13
    تشکرها : 601
    ( 1126 تشکر در 412 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشکل در لوگین
    حالت نمایش کدت رو فروم رو تصییح کردم دوست عزیزم
    __________________________________________________________________________
    علم تاج افتخار دنیا و یادگار پس از مرگ است
    ۱۳۸۸ مرداد ۱۳ ۱۰:۱۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Maya
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,737
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 101
    تشکرها : 2176
    ( 4830 تشکر در 2200 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: مشکل در لوگین
    سلام،
    شما اول دستور زیر رو در خط اول همین فایل قرار بدید و علامت @ رو از ob_start و session_start حذف کنید:
    کد:
    error_reporting(E_ALL);
    اگر هر Warning یا Notice که داد در اینجا بنویسید.

    در ضمن خط زیر رو هم تغییر بدید:
    کد:
    $ClientString= $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'];
    به:
    کد:
    $ClientString= htmlentities((string)$_SERVER['HTTP_USER_AGENT']);
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    ۱۳۸۸ مرداد ۱۳ ۰۲:۵۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Alimokhlesi oia
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: مشکل در لوگین
    کد PHP:
    error_reporting(E_ALL); 
    سلام میشه بگین این برای چیه و میشه تو همه صفحات استفاده کرد؟
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۸ مرداد ۱۵ ۱۲:۳۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,737
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 101
    تشکرها : 2176
    ( 4830 تشکر در 2200 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: مشکل در لوگین
    نقل قول: error_reporting(E_ALL);
    سلام میشه بگین این برای چیه و میشه تو همه صفحات استفاده کرد؟
    این برای نمایش دادن تمام خطا ها، هشدار ها و ... هستش. و گفتم در اول این صفحه قرار بدید تا رویداد ها رو ببینیم.
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    ۱۳۸۸ مرداد ۱۵ ۱۱:۱۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : scooter
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS