/
  • مشکل در لود کردن در حلقه while

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشکل در لود کردن در حلقه while
    نویسنده پیام
    hm_ncsm آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 20
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۵ ارديبهشت ۱۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 18
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    مشکل در لود کردن در حلقه while
    سلام خسته نباشید
    من یه دیتا بیس دارم که میخوام ازش اطلاعات بگیریم ... موفق هم شدم فقط مشکل اینه که میخوام فیلد رنگ هم بخونم اگه توش a ثبت شده بود یه کار انجام بده اگه توش b ثبت شده بود یه کار دیگه انجام بده
    دقیق من رو اون دستور شرطی if مشکل دارم
    کد PHP:
    $con mysql_connect('localhost','test','test');
                        
                         
    mysql_select_db('test',$con);
                         
    mysql_set_charset('utf8');
                        
                     
    $r=mysql_query("select * from posts  WHERE post_status='ok'  order by ID DESC"); 
                             
                             
                     while(
    $rows=mysql_fetch_assoc($r))
                     {
                     
                     
    $esm=$rows['title'];
                     
    $tozi=$rows['content'];
                      
    $rng=$rows['clr'];
                    
                    
                           if(
    $rng=a){
                           echo
    'a';
                           }elseif(
    $rng=b){
                           echo
    'b';
                           }
            
            } 

    ممنون میشم کسی کمک کنه Smile
    ۱۳۹۵ ارديبهشت ۱۷ ۱۱:۱۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    derakhshande آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 14
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۴ بهمن ۲۵
    اعتبار: 2
    تشکرها : 0
    ( 8 تشکر در 7 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشکل در لود کردن در حلقه while
    داخل شرط a , b را داخل سینگل کوتیشن یا دابل کوتیشن قرار بدید .
    و البته mysql هم که دیگه استفاده نمیشه باید از mysqli استفاده کنید . یه سرچ بزنید توابعش رو پیدا می کنید

    فرستاده شده از SM-G900Hِ من با Tapatalk
    ۱۳۹۵ ارديبهشت ۱۷ ۱۱:۲۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : hm_ncsm
    hm_ncsm آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 20
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۵ ارديبهشت ۱۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 18
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: مشکل در لود کردن در حلقه while
    (۱۳۹۵ ارديبهشت ۱۷ ۱۱:۲۰ عصر)derakhshande نوشته شده توسط:  داخل شرط a , b را داخل سینگل کوتیشن یا دابل کوتیشن قرار بدید .
    و البته mysql هم که دیگه استفاده نمیشه باید از mysqli استفاده کنید . یه سرچ بزنید توابعش رو پیدا می کنید

    فرستاده شده از SM-G900Hِ من با Tapatalk

    مرسی از msqli استفاده میکنم الان ولی میشه خط اول و بیشتر توضیح بدین یا نمونشو بزنین من خیلی تازه واردم Smile

    (۱۳۹۵ ارديبهشت ۱۷ ۱۱:۵۲ عصر)hm_ncsm نوشته شده توسط:  
    (۱۳۹۵ ارديبهشت ۱۷ ۱۱:۲۰ عصر)derakhshande نوشته شده توسط:  داخل شرط a , b را داخل سینگل کوتیشن یا دابل کوتیشن قرار بدید .
    و البته mysql هم که دیگه استفاده نمیشه باید از mysqli استفاده کنید . یه سرچ بزنید توابعش رو پیدا می کنید

    فرستاده شده از SM-G900Hِ من با Tapatalk

    مرسی از msqli استفاده میکنم الان ولی میشه خط اول و بیشتر توضیح بدین یا نمونشو بزنین من خیلی تازه واردم Smile

    آهااا متوجه شدم الان تست میکنم !

    رفیق داخل "" گذاشتم بازم جواب نداد همرو رو همون شرط اول میبنده هرچی اول یزنم همون کارو میکنه

    کد PHP:
    if($rng="a"){
                           echo
    'a';
                           }elseif(
    $rng="b"){
                           echo
    'b';
                           } 

    اینجوری اصلاح کردم منظور شماهم همین بود ؟
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۵ ارديبهشت ۱۷ ۱۱:۵۶ عصر، توسط hm_ncsm.)
    ۱۳۹۵ ارديبهشت ۱۷ ۱۱:۵۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 3,025
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 133
    تشکرها : 2724
    ( 2716 تشکر در 1692 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: مشکل در لود کردن در حلقه while
    به جای
    کد PHP:
    $rng="b" 
    بنویس
    کد PHP:
    $rng=="b" 

    شرط aرو هم درست کن
    برای اینکه چک کنی دو مقدار برابر هست از اپراتور == استفاده میشه

    شما از = استفاده کردی که مال نسبت هست و توی شرط درست نیست
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۵ ارديبهشت ۱۸ ۱۲:۴۶ صبح، توسط Reza.)
    ۱۳۹۵ ارديبهشت ۱۸ ۱۲:۴۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : hm_ncsm ayoubsys
    derakhshande آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 14
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۴ بهمن ۲۵
    اعتبار: 2
    تشکرها : 0
    ( 8 تشکر در 7 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: مشکل در لود کردن در حلقه while
    البته بهتره که از سه مساوی استفاده بشه . دقیقتره یعنی
    ===

    فرستاده شده از SM-G900Hِ من با Tapatalk

    یعنی شما گفته بودی که اگر میشه متغیر a را بریزی داخل متغیر rng$ فلان چیز چاپ بشه . که همیشه میشه متغیری را به متغیر دیگه ای نسبت داد و این شرط اول همیشه درست میشه و اجرا میشه .
    ولی باید برای اینکه چک کنی که آیا دو متغیر باهم مساویند یا نه از == یا === استفاده کنی
    موفق باشی

    فرستاده شده از SM-G900Hِ من با Tapatalk
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۵ ارديبهشت ۱۸ ۰۸:۴۲ صبح، توسط derakhshande.)
    ۱۳۹۵ ارديبهشت ۱۸ ۰۸:۳۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : hm_ncsm
    zoix آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 1
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۵ تير ۸
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 1 تشکر در 1 ارسال )
    ارسال: #6
    باز نکردن پروژه ها
    سلام
    دوستان من در پایین صفحه لوکال هاستم این ارور رو میده :
    *** ERROR *** The PHP configuration loaded file is: - should be: C:/wamp/bin/apache/apache2.4.17/bin/php.ini or c:/wamp/bin/php/php5.6.15/phpforapache.ini
    مشکلم اینه که از قسمت my projects نمیتونم پروژه هامو باز کنم ولی اگر آدرس همون پروژه رو توی سربرگ تایپ کنم بازش میکنه.ممنون میشم راهنماییم کنید
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۵ تير ۸ ۱۰:۱۰ صبح، توسط zoix.)
    ۱۳۹۵ تير ۸ ۱۰:۰۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : leondardogates
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS