• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل در لود کردن در حلقه while
#1
سلام خسته نباشید
من یه دیتا بیس دارم که میخوام ازش اطلاعات بگیریم ... موفق هم شدم فقط مشکل اینه که میخوام فیلد رنگ هم بخونم اگه توش a ثبت شده بود یه کار انجام بده اگه توش b ثبت شده بود یه کار دیگه انجام بده
دقیق من رو اون دستور شرطی if مشکل دارم
کد پی‌اچ‌پی:
$con mysql_connect('localhost','test','test');
                    
                     
mysql_select_db('test',$con);
                     
mysql_set_charset('utf8');
                    
                 
$r=mysql_query("select * from posts  WHERE post_status='ok'  order by ID DESC"); 
                         
                         
                 while(
$rows=mysql_fetch_assoc($r))
                 {
                 
                 
$esm=$rows['title'];
                 
$tozi=$rows['content'];
                  
$rng=$rows['clr'];
                
                
                       if(
$rng=a){
                       echo
'a';
                       }elseif(
$rng=b){
                       echo
'b';
                       }
        
        } 

ممنون میشم کسی کمک کنه Smile
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
داخل شرط a , b را داخل سینگل کوتیشن یا دابل کوتیشن قرار بدید .
و البته mysql هم که دیگه استفاده نمیشه باید از mysqli استفاده کنید . یه سرچ بزنید توابعش رو پیدا می کنید

فرستاده شده از SM-G900Hِ من با Tapatalk
  پاسخ
تشکر شده توسط : hm_ncsm
#3
(۱۳۹۵ اردیبهشت ۱۸, ۱۲:۲۰ ق.ظ)derakhshande نوشته: داخل شرط a , b را داخل سینگل کوتیشن یا دابل کوتیشن قرار بدید .
و البته mysql هم که دیگه استفاده نمیشه باید از mysqli استفاده کنید . یه سرچ بزنید توابعش رو پیدا می کنید

فرستاده شده از SM-G900Hِ من با Tapatalk

مرسی از msqli استفاده میکنم الان ولی میشه خط اول و بیشتر توضیح بدین یا نمونشو بزنین من خیلی تازه واردم Smile

(۱۳۹۵ اردیبهشت ۱۸, ۱۲:۵۲ ق.ظ)hm_ncsm نوشته:
(۱۳۹۵ اردیبهشت ۱۸, ۱۲:۲۰ ق.ظ)derakhshande نوشته: داخل شرط a , b را داخل سینگل کوتیشن یا دابل کوتیشن قرار بدید .
و البته mysql هم که دیگه استفاده نمیشه باید از mysqli استفاده کنید . یه سرچ بزنید توابعش رو پیدا می کنید

فرستاده شده از SM-G900Hِ من با Tapatalk

مرسی از msqli استفاده میکنم الان ولی میشه خط اول و بیشتر توضیح بدین یا نمونشو بزنین من خیلی تازه واردم Smile

آهااا متوجه شدم الان تست میکنم !

رفیق داخل "" گذاشتم بازم جواب نداد همرو رو همون شرط اول میبنده هرچی اول یزنم همون کارو میکنه

کد پی‌اچ‌پی:
if($rng="a"){
                       echo
'a';
                       }elseif(
$rng="b"){
                       echo
'b';
                       } 

اینجوری اصلاح کردم منظور شماهم همین بود ؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
به جای
کد پی‌اچ‌پی:
$rng="b" 
بنویس
کد پی‌اچ‌پی:
$rng=="b" 

شرط aرو هم درست کن
برای اینکه چک کنی دو مقدار برابر هست از اپراتور == استفاده میشه

شما از = استفاده کردی که مال نسبت هست و توی شرط درست نیست
  پاسخ
تشکر شده توسط : hm_ncsm ayoubsys
#5
البته بهتره که از سه مساوی استفاده بشه . دقیقتره یعنی
===

فرستاده شده از SM-G900Hِ من با Tapatalk

یعنی شما گفته بودی که اگر میشه متغیر a را بریزی داخل متغیر rng$ فلان چیز چاپ بشه . که همیشه میشه متغیری را به متغیر دیگه ای نسبت داد و این شرط اول همیشه درست میشه و اجرا میشه .
ولی باید برای اینکه چک کنی که آیا دو متغیر باهم مساویند یا نه از == یا === استفاده کنی
موفق باشی

فرستاده شده از SM-G900Hِ من با Tapatalk
  پاسخ
تشکر شده توسط : hm_ncsm
#6
سلام
دوستان من در پایین صفحه لوکال هاستم این ارور رو میده :
*** ERROR *** The PHP configuration loaded file is: - should be: C:/wamp/bin/apache/apache2.4.17/bin/php.ini or c:/wamp/bin/php/php5.6.15/phpforapache.ini
مشکلم اینه که از قسمت my projects نمیتونم پروژه هامو باز کنم ولی اگر آدرس همون پروژه رو توی سربرگ تایپ کنم بازش میکنه.ممنون میشم راهنماییم کنید
  پاسخ
تشکر شده توسط : leondardogates


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان