/
  • مشکل در لاگین

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشکل در لاگین
    نویسنده پیام
    bagheria367 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 1
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۶ اسفند ۹
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    مشکل در لاگین
    سلام من یه فرم لاگین ساختم که با وارد شدن بهش میرم به بخش مدیریت سایت
    همه چیز درسته حتی لاگین رو هم قبول میکنه اما از اونجایی که بهش گفتم در صورت ورود غیر مجاز
    کد PHP:
    if (!isset($_SESSION['username']))
    {
        echo(
    'ورود غیر مجاز');
        return;
        

    ارور بده و منم ورود مجاز دارم، نمیدونم که چرا میزنه ورود غیر مجاز
    کمکم کنید
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۶ اسفند ۹ ۱۲:۳۹ صبح، توسط bagheria367.)
    ۱۳۹۶ اسفند ۹ ۱۲:۳۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    ayoubsys آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 115
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۴ آذر ۱۵
    اعتبار: 9
    تشکرها : 874
    ( 78 تشکر در 56 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشکل در لاگین
    عرض سلام و وقت بخیر

    خوش اومدین به انجمن.

    این روش به تنهایی شاید خوب نباشه. بهتره یک کد بصورت تصادفی و غیر تکراری ایجاد و در سشن مربوطه و هم در دیتابیس ذخیره شود. و بجای کد بالا ، ابتدا خالی بودن/نبودن سشن و دوم تطابق داشتن این سشن و کد موجود در دیتابیس بررسی شود.
    جهت محکم کاری میتونین بررسی آی پی و ... رو هم در شرط خودتون قرار بدین.

    لطفا کدهای مربوط به لاگین رو هم قرار بدین تا دوستان بهتر بتونن کمک کنند.

    موفق باشید
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۶ اسفند ۹ ۰۱:۵۹ صبح، توسط ayoubsys.)
    ۱۳۹۶ اسفند ۹ ۰۱:۵۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS