/
  • مشکل در قرار دادن div در وسط صفحه

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشکل در قرار دادن div در وسط صفحه
    نویسنده پیام
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 629
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #1
    مشکل در قرار دادن div در وسط صفحه
    روی یه برنامه دارم کار میکنم در یه قسمت از برنامه قرار هست روی هر قسمت که کلیک میشه یه div به صورت شفاف در وسط صفحه باز بشه .

    مشکل وقتی به وجود میاد که صفحه scroll می خوره مختصاتی که برای قرار دادن div در وسط صفحه میدم نسبت به ابتدای صفحه سنجیده میشه بنابراین با اسکرول خوردن صفحه دیگه نمیشه div رو به راحتی در وسط صفحه قرار داد .
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۸ تير ۱۹ ۱۰:۴۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,760
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشکل در قرار دادن div در وسط صفحه
    با جاوا اسکریپت باید این کار رو انجام بدین
    ۱۳۸۸ تير ۲۰ ۰۱:۲۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 629
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: مشکل در قرار دادن div در وسط صفحه
    صلح جان این رو میدونم اگه نمی دونستم توی این قسمت قرارش نمی دادم.

    گفتم که نوشتمش ولی یه مشکل داره اونم اینه که وقتی صفحه اسکرول می خوره دیگه نمیشه اون رو همیشه در وسط صفحه قرار داد .

    منleft , top رو به صورت درصد مثلا 30 مشخص کردم که باعث میشه پنجره در سط صفحه نمایش داده بشه ولی همیه پنجره در همون محل نمایش داده میشه و با جابجا شده در صفحه پنجره نیز با جابجا شدن در صفحه جابجا می شود .
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۸ تير ۲۰ ۱۰:۰۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,760
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: مشکل در قرار دادن div در وسط صفحه
    تو جی کوئری یک ایونت هست به اسم scrool که میتنونی به راحتی از اون استفاده کنید
    http://docs.jquery.com/Events/scroll#fn
    ۱۳۸۸ تير ۲۰ ۱۰:۲۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : php
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS