• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل در فرم لاگین
#1
سلام دوستان.من تازه شروع به یادگیری پی اچ پی کردم..من یک فرم لاگین طراحی کردم که یوزر و پسورد رو وارد میکنم در صورت درست بودن من رو وارد صفحه کاربر میکنه و در غیر این صورت منو به صفحه ای که بودم برگردونه..من این مراحل رو از روی یک آموزش جلو رفتم که داخل اون آموزش همه چیز درست انجام میشه...اما وقتی همون مراحل رو من جلو میرم دچار خطا میشم..!!!
ممنون میشم لطفتون رو از من دریغ نکنید و من رو کمک کنید.

کد پی‌اچ‌پی:
[<?php



$conn
=mysql_connect("localhost","root","");
mysql_select_db("bekhahdb",$conn);
$r=mysql_query("SELECT * FROM  `tbluser1` LIMIT 0 , 30  WHERE  username='".$_POST["username"]."' AND password ='".$_POST["password"]."'"); 
$x=mysql_num_rows();
if (
$x>0)

      
header("LOCATION: user/index.php");
        
      
       
else
    
    
    
header("LOCATION:index.php");
?>
][/php]
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
(۱۳۹۵ مرداد ۳۱, ۰۵:۲۰ ب.ظ)zahra84011 نوشته: سلام دوستان.من تازه شروع به یادگیری پی اچ پی کردم..من یک فرم لاگین طراحی کردم که یوزر و پسورد رو وارد میکنم در صورت درست بودن من رو وارد صفحه کاربر میکنه و در غیر این صورت منو به صفحه ای که بودم برگردونه..من این مراحل رو از روی یک آموزش جلو رفتم که داخل اون آموزش همه چیز درست انجام میشه...اما وقتی همون مراحل رو من جلو میرم دچار خطا میشم..!!!
ممنون میشم لطفتون رو از من دریغ نکنید و من رو کمک کنید.

کد پی‌اچ‌پی:
<?php



$conn
=mysql_connect("localhost","root","");
mysql_select_db("bekhahdb",$conn);
$r=mysql_query("SELECT * FROM  `tbluser1` LIMIT 0 , 30  WHERE  username='".$_POST["username"]."' AND password ='".$_POST["password"]."'"); 
$x=mysql_num_rows();
if (
$x>0)

      
header("LOCATION: user/index.php");
        
      
       
else
    
    
    
header("LOCATION:index.php");
?>

چه خطایی میده ؟
پرانتزهای if و else را نذاشتید


کد پی‌اچ‌پی:
if ($x>0){

        
header("LOCATION: user/index.php");
        
    }else{
    
        
header("LOCATION:index.php");
        
    } 
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
نکته ای رو که گفتین اعمال کردم ولی فایده ای نداشت..!!!!
مشکل اینه که اصلا لاگین نمیشه...یعنی فقط قسمت else اجرا میشه..!!! ...نمیدونم چرا!!!!و یا اینکه اصلا شرط رو اجرا نمیکنه...
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
(۱۳۹۵ مرداد ۳۱, ۰۵:۲۰ ب.ظ)zahra84011 نوشته: سلام دوستان.من تازه شروع به یادگیری پی اچ پی کردم..من یک فرم لاگین طراحی کردم که یوزر و پسورد رو وارد میکنم در صورت درست بودن من رو وارد صفحه کاربر میکنه و در غیر این صورت منو به صفحه ای که بودم برگردونه..من این مراحل رو از روی یک آموزش جلو رفتم که داخل اون آموزش همه چیز درست انجام میشه...اما وقتی همون مراحل رو من جلو میرم دچار خطا میشم..!!!
ممنون میشم لطفتون رو از من دریغ نکنید و من رو کمک کنید.

کد پی‌اچ‌پی:
<?php



$conn
=mysql_connect("localhost","root","");
mysql_select_db("bekhahdb",$conn);
$r=mysql_query("SELECT * FROM  `tbluser1` LIMIT 0 , 30  WHERE  username='".$_POST["username"]."' AND password ='".$_POST["password"]."'"); 
$x=mysql_num_rows();
if (
$x>0)

      
header("LOCATION: user/index.php");
        
      
       
else
    
    
    
header("LOCATION:index.php");
?>
خط 5 رو هم اصلاح کنید

کد پی‌اچ‌پی:
<?php

$x
=mysql_num_rows($r);

?>

ببینید من خودمم تو php تازه کارم. ولی چیزی که میدونم اینه که اصلا نباید مرحله به مرحله مثل آموزش پیش برید. آموزش فقط برای اینه که اصول رو یاد بگیرید.

موقع دیدن آموزش فقط نکته برداری کنید !
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
دوستمون توضیح دادن
اما یه توصیه دوستانه.
سعی کنین اگر شروع راه هستین اصولی جلو برین و همینطور سراغ مباحث قدیمی دیگه نرین.
توابع mysql_query و .... رو صرفا برای یادگرفتن اصول یاد بگیرین اما برای کار سراغ روش های بهتر کار با دیتابیس مثل mysqli و PDO برین.همینطور سعی کنین توی شروع کار شی گرایی رو یاد بگیرین.
بنده طعم ايمان را نمي چشد، تا اينكه دريابد آنچه اتفاق نيفتاده است نمي شد كه اتفاق بيفتد؛و آنچه شده و اتفاق افتاده است,نمي شد كه نشود و اتفاق نيفتد....حضرت علي(ع)
  پاسخ
تشکر شده توسط : ayoubsys
#6
سپاسگذارم دوستان.حتما از نکاتی که گفتید استفاده میکنم.SmileIdea
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان