/
  • مشکل در صفحه لاگین

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشکل در صفحه لاگین
    نویسنده پیام
    morypory آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 25
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۶ آبان ۲۹
    اعتبار: 0
    تشکرها : 6
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    مشکل در صفحه لاگین
    درود من یک صفحه لاگین ساختم از لحاظ امنیتشم تا حدودی مطمئن بودم اما وقتی که اشتباها زبان کیبرد فارسی بود و من متوجه نبودم جهت تست صفحم وقتی نام کاربری و رمز عبور را به فارسی وارد کردم اخطار Fatal error: Call to a member function fetch_assoc() on boolean in را به من داد لطفا جهت رفع این خطا مرا راهنمائی کنید
    ۱۳۹۶ بهمن ۲ ۱۰:۱۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,791
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 105
    تشکرها : 2183
    ( 4874 تشکر در 2229 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشکل در صفحه لاگین
    اطلاعات که هیچی ندادی، اما احتمالاً کوئریت مشکل داره
    چون بجای result داره false بر میگردونه
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    ۱۳۹۶ بهمن ۲ ۱۲:۰۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : ayoubsys
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS