• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل در صفحه بندی صفحات(اجکس)
#1
سلام.
این کد منه.مشکل من اینه که توو این کوئری وقتی برای مقدار $format عدد تعیین میکنم کوئری اجرا میشه اما وقتی مقدارشو مثلا میذارم (فروش) کوئری اصلا اجرا نمیشه-چون این کد واسه صفحه بندیه نتونستم بجای pdo از mysqli_querry توش استفاده کنم.
من با pdo کار کردنم ضعیفه.


زمانی که عدد وارد میشه عادی عمل میکنه.
کد پی‌اچ‌پی:
$format=1
if(isset($_POST["page"])){
$page_number filter_var($_POST["page"], FILTER_SANITIZE_NUMBER_INTFILTER_FLAG_STRIP_HIGH); //filter number
if(!is_numeric($page_number)){die('Invalid page number!');} //incase of invalid page number
}else{
$page_number 1//if there's no page number, set it to 1
}
$results $mysqli_conn->query(" SELECT COUNT(id) from amlak where stats_catagory='".$format."' ");
$get_total_rows $results->fetch_row(); //hold total records in variable
$total_pages ceil($get_total_rows[0]/$item_per_page);
$page_position = (($page_number-1) * $item_per_page); 
زمانی که براش حروف تعیین میشه اصلا عمل نمیکنه
کد پی‌اچ‌پی:
$format='فروش';
if(isset(
$_POST["page"])){
$page_number filter_var($_POST["page"], FILTER_SANITIZE_NUMBER_INTFILTER_FLAG_STRIP_HIGH); //filter number
if(!is_numeric($page_number)){die('Invalid page number!');} //incase of invalid page number
}else{
$page_number 1//if there's no page number, set it to 1
}
$results $mysqli_conn->query(" SELECT COUNT(id) from amlak where stats_catagory='".$format."' ");
$get_total_rows $results->fetch_row(); //hold total records in variable
$total_pages ceil($get_total_rows[0]/$item_per_page);
$page_position = (($page_number-1) * $item_per_page); 
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
اساتید؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
چه ارروری میده ؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
اروری نمیده-صفحه بندی غیب میشه(چون کوئری مطالبم با msqli_quereyهست فقط 12 مطلب صفحه اول رو نشون میده.اما وقتی بجای حرف عدد میذارم صفحه بندی دوباره ظاهر میشه)
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
بدون اررور نمیشه که
console.log رو چک کن
تو js خط به خط trace کن
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
بخدا ارور نمیده.
فقط صفحه بندی غیب میشه-اگه میشه این کد رو بجای pdo برام بصورت mysqli_query بنویسی ممنون میشم.
یا راهنمایی کن تا به ناظرا برنخوره که بگن کد میخواد همش
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
فیلد stats_catagory توی دیتابیستو چک کن
ببین چیه نوعش ، عددی تعریف کردی یا کاراکتر؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
(۱۳۹۵ بهمن ۰۷, ۰۳:۲۶ ق.ظ)kasbookar نوشته: فیلد stats_catagory توی دیتابیستو چک کن
ببین چیه نوعش ، عددی تعریف کردی یا کاراکتر؟
نوعش ورچر هستش.
داخلش کاراکتر های فارسی قرار میگیره
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
الان کجای این کد pdo هست ؟
کد پی‌اچ‌پی:
$mysqli_conn->query 

همچنان تاکید میکنم کدت هیچ ایرادی نداره.
موفق باشی
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان