/
  • مشکل در سوکت و وب سوکت

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشکل در سوکت و وب سوکت
    نویسنده پیام
    saman0652 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 2
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ آذر ۲۸
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    مشکل در سوکت و وب سوکت
    سلام من این اسکریپت چت رو با codeigniter مج کردم، روی لوکال هاست هم خیلی خوب کار میکنه، ولی فقط وقتی رو سرور میبرم برنامه رو، نمیتونه به پورتی که براش در نظر گرفتیم وصل بشه
    وقتی کدهای سمت سرور اسکریپت رو برای بار اول اجرا می کنیم (با کد زیر توی command line اجرا میشن)
    php /home/admin/root/index.php socket
    هیچ اروری نمایش داده نمیشه..

    ولی وقتی میریم برنامه رو ببینیم این مشکل رو گزارش میده
    can't establish a connection to the server at ws://site_url:9100

    خیلی جستجو کردیم، همه راه حلش رو تغییر پورتی که برنامه بهش وصل میشه گفتن، خیلی پورتا رو تست کردیم اما نشد
    وقتی دوباره کدهای سمت سرور اسکریپت رو اجرا می کنیم این ارور نمایش داده میشه..
    Warning: socket_bind (): unable to bind address [98]: Address already in use

    اسکریپتی که ازش استفاده کردم این هست
    https://www.flynsarmy.com/2012/02/php-we...ation-2-0/
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۳ آذر ۲۸ ۰۴:۱۳ عصر، توسط saman0652.)
    ۱۳۹۳ آذر ۲۸ ۰۴:۱۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشکل در سوکت و وب سوکت
    مشخصه میگه قبلا این پورت داره استفاده میشه.
    __________________________________________________________________________
    http://mydolphin.ir
    ۱۳۹۳ آذر ۲۹ ۱۱:۲۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    saman0652 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 2
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ آذر ۲۸
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: مشکل در سوکت و وب سوکت
    (۱۳۹۳ آذر ۲۹ ۱۱:۲۳ صبح)admin نوشته شده توسط:  مشخصه میگه قبلا این پورت داره استفاده میشه.
    خب این ارور به خاطر دوباره اجرا کردن کدهاست، دفعه اول که اجرا می کنیم این ارور رو نمیده
    ۱۳۹۳ آذر ۲۹ ۱۲:۲۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS