• 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل در سشن
#1
من یه سیستمی نوشتم حالا سشن تو یه فولدر درسته(فولدر اصلی ادمین)ولی تو فایل مربوط به اپلود که رو همون هاست و تو همون فولدر ادمین هست بدون مقدار سشن هست یعنی وقتی print_r($_SESSION); میکنم ارایه خالی هست.ولی اگه همون پیج رو رفرش کنیم هنوز تو مدیریت سشن فعال هست ولی اون فایل بدون مقدار سشنExclamation
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
گاهی وقت ها بدلیل یمک اشتباه کوچیک اصلا بنظر مون نمی آد کلی سره کار می ریم
session_start رو استفاده کردی؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
اره بالای تمام فایل های مربوطه سشن استارت رو زدم منظورم از فایل های مربوطه سه فایل اصلی هست که بقیه فایل ها توشون لود میشن.البته فایل اپلود خارج از محدوده این سه فایل هست.یعنی بالای خود فایل اپلود یه سشن استارت هم زدم.موندم چرا سشن تویه فایل اپلود حتی وقتی که فایل اپلود فقط حاوی
کد پی‌اچ‌پی:
<?php
session_start
();
print_r($_SESSION);
?>
هست بازم آرایه خالی نشون میدهHuh
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
می خوای بگی سشن رو تو ی فایل دیگه ایجاد می کنی و اون فایل رو لود می کنی ؟Huh
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
نه برا مثال سشن رو تو فایل admin.php ایجاد میکنم ولی تو فایل
upload.php که تویه فایل admin.php بصورت افرام لود میشه سشن وجود نداره.بذار بهتر بگم:
کد پی‌اچ‌پی:
file admin.php:
<?
php 
session_start
();
$_SESSION['test'];
?>
<iframe src="upload.php"></iframe>


ulpload.php:
<?php 
session_start
();
print_r($_SESSION);
?>
خب مشکل اینجاست که تو فایل اپلود ارایه خالی هست Huh
حالا دوستان جالب اینجاست که رو لوکال درسته ولی رو هاست نه.سشن هم رو هاست فعاله چون مدیریت درست عمل میکنه
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
نقل قول:خب مشکل اینجاست که تو فایل اپلود ارایه خالی هست
تو خود فایل آپلود هم سشن رو استارت کردید؟
اگر نکردید این کار و هم انجام بدید.
-------------------------------------------------
نقل قول:حالا دوستان جالب اینجاست که رو لوکال درسته ولی رو هاست نه.سشن هم رو هاست فعاله چون مدیریت درست عمل میکنه
این طبیعیه که بعضی وقتی هاست شما با لوکال یکی نباشه .
علم تاج افتخار دنیا و یادگار پس از مرگ است
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
اره تو فایل اپلود هم سشن رو استارت کردم.به کلی موندم تو این مورد که مشکل از کجا اب میخوره.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
من میگم شاید به خاطر فریم باشه

شما جداگانه فایل آپلود رو تست کردی که سسشن اون خالی باشه؟
با تشکر ممل آمریکایی
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
نقل قول:به کلی موندم تو این مورد که مشکل از کجا اب میخوره.
تنها چیزی که من به ذهنم میرسه اشتباه تایپی ساده ست.
شایدم اشتباه منم
علم تاج افتخار دنیا و یادگار پس از مرگ است
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#10
(۱۳۸۸ مهر ۲۷, ۰۷:۰۱ ب.ظ)alimokhlesi نوشته: شایدم اشتباه منم

این حرف یعنی چی؟
اگر کدهمینی هست که ایشون ارسال کرده اشتباه تایپیش کجاست؟
با تشکر ممل آمریکایی
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان