/
  • مشکل در ذخیره ساز ی اطلاعاعات فارسی در دیتابیس

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشکل در ذخیره ساز ی اطلاعاعات فارسی در دیتابیس
    نویسنده پیام
    ahora آفلاین
    کسی که از شکست نا امید نمیشه
    ****

    ارسال‌ها: 384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۹
    اعتبار: 4
    تشکرها : 130
    ( 54 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #1
    مشکل در ذخیره ساز ی اطلاعاعات فارسی در دیتابیس
    سلام

    یه مشکل عجیب برام پیش اومده که قبلاً نداشتم

    من یه فرم ساده ساده با یه فیلد که یه اسم رو که فارسی باید نوشته بشه وارد دیتابیس کنه

    حالا وقتی میره تو دیتابیس به این صورت ذخیره میشه ÇیáÇã
    وقتی هم که میخوام از دیتابیس بخونمش نمیتونه تشخیصش بده

    نمیدونم چه کنم

    لطفاً کمک کنید...
    __________________________________________________________________________
    با تشکر ممل آمریکایی
    ۱۳۸۸ آذر ۱۹ ۱۲:۳۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشکل در ذخیره ساز ی اطلاعاعات فارسی در دیتابیس
    صفحه روی utf-8 هست
    کالکشن‌ دیتابیس و جدولت روی utf8_persion_ci‌ هست؟
    ۱۳۸۸ آذر ۱۹ ۰۱:۴۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : ahora
    ahora آفلاین
    کسی که از شکست نا امید نمیشه
    ****

    ارسال‌ها: 384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۹
    اعتبار: 4
    تشکرها : 130
    ( 54 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: مشکل در ذخیره ساز ی اطلاعاعات فارسی در دیتابیس
    اره تنظیم نشده بودند ممنون
    __________________________________________________________________________
    با تشکر ممل آمریکایی
    ۱۳۸۸ آذر ۱۹ ۰۳:۳۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS