/
  • مشکل در درج دسته جمعی

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشکل در درج دسته جمعی
    نویسنده پیام
    rash44 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 90
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ فروردين ۱۹
    اعتبار: 1
    تشکرها : 1
    ( 4 تشکر در 4 ارسال )
    ارسال: #1
    مشکل در درج دسته جمعی
    سلام
    در زمان تعریف کلاس برای انتخاب لیست دروس کلاس مشکل دارم
    بعد از وارد کردن مشخصات کلاس توی همومن صفحه لیست دروس ارائه شده نمایش داده میشه که کاربر میتونه درس مورد نظر رو تیک بزنه
    توی فایل ثبت کلاس لیست دروس کلاس بصورت کامل ثبت نمیشه و مثلا برای 1 کلاس فقط 1 درس ثبت میشه
    امیدوارم که منظورم رو فهمیده باشین
    مشکل کد توی این قسمته :

    کد PHP:
    for ($i=0;$i<=$row-1;$i++) {
    if(!empty(
    $id[$i])) {
    $sql2 "INSERT INTO `darsclass`(`class`,`dars`,`date`) VALUES ('$classid','$id[$i]','$date')";
    $result2 db_query($sql2); } } 

    کد بصورت کامل :

    کد PHP:
    <?php
    if(isset($_POST['btn'])) {
    require_once(
    '../../lib/Dbinfomarkssys.php');
    require_once(
    '../../lib/jdf.php');
    $date=jdate("Y-m-d");
    $school=0;
    $payeh=0;
    $num=0;
    $comment=0;
    $row=0;
    $id=0;
    $id=$_POST['id'];
    if(empty(
    $id)) {
    echo 
    "<script>alert('لطفا دروس کلاس را انتخاب نمائید')</script>";
    echo 
    "<meta http-equiv='refresh'  content='0; URL=NewCLaSs.php'>";
    } else {
    $school=$_POST['school'];
    $payeh=$_POST['payeh'];
    $num=$_POST['num'];
    $comment=$_POST['comment'];
    $row=$_POST['row'];
    $payeh=trim($payeh);
    $num=trim($num);
    $comment=trim($comment);
    $payeh=htmlspecialchars($payeh);
    $num=htmlspecialchars($num);
    $comment=htmlspecialchars($comment);
    $db db_connect();
    $sql="SELECT `id` FROM `class` WHERE `school`='$school' AND `payeh`='$payeh' AND `num`='$num'";
    $result db_query($sql);
    $rows=mysql_num_rows($result);
    if (
    $rows>='1') {
    echo 
    "<script>alert('اطلاعات کلاس $payeh با شماره $num قبلا ثبت شده است')</script>";
    echo 
    "<meta http-equiv='refresh'  content='0; URL=NewCLaSs.php'>";
    } else {
    $sql="INSERT INTO `class`(`school`,`payeh`,`num`,`com`,`date`) VALUES ('$school','$payeh','$num','$comment','$date')";
    $result db_query($sql);
    $sql1="SELECT `id` FROM `class` ORDER BY `id` DESC LIMIT 1";
    $result1 db_query($sql1);
    $line=db_fetch_assoc($result1);
    $classid=$line['id'];
    for (
    $i=0;$i<=$row-1;$i++) {
    if(!empty(
    $id[$i])) {
    $sql2 "INSERT INTO `darsclass`(`class`,`dars`,`date`) VALUES ('$classid','$id[$i]','$date')";
    $result2 db_query($sql2); } }
    if(
    $result && $result2) {
    echo 
    "<script>alert('اطلاعات کلاس $payeh با شماره $num در سیستم ثبت گردید')</script>";
    echo 
    "<meta http-equiv='refresh'  content='0; URL=NewCLaSs.php'>";
    } else {
    echo 
    "<script>alert('متاسفانه عملیات انجام نشد')</script>";
    echo 
    "<meta http-equiv='refresh'  content='0; URL=NewCLaSs.php'>";
    }
    db_close($db); 
    } } } else {
    echo 
    "<meta http-equiv='refresh'  content='0; URL=../index.php'>"; }
    ?>
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ اسفند ۱۸ ۰۳:۱۵ عصر، توسط rash44.)
    ۱۳۸۸ اسفند ۱۸ ۰۳:۱۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    rash44 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 90
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ فروردين ۱۹
    اعتبار: 1
    تشکرها : 1
    ( 4 تشکر در 4 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشکل در درج دسته جمعی
    لطفا راهنمائی کنید
    ۱۳۸۸ اسفند ۱۸ ۰۷:۵۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,735
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: مشکل در درج دسته جمعی
    من‌ که چیزی از سوالاتون نفهمیدم.
    ولی هر چی هست مشکل از منطقتون هست. سعی کنید مشکل منطق رو خودتون حل کنید. چون بدون منطق درست برنامه نویسی همیشه مشکل داره
    ۱۳۸۸ اسفند ۱۹ ۱۱:۴۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    parvane آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 354
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۸
    اعتبار: 12
    تشکرها : 590
    ( 424 تشکر در 242 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: مشکل در درج دسته جمعی
    حلقه for رو چک کنید، ببینید توی حلقه for به ازای هر درس وارد میشه یا نه
    ۱۳۸۸ اسفند ۲۰ ۱۲:۵۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS