/
  • مشکل در ثبت فرم در database.

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 2 رأی - میانگین امیتازات: 4
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشکل در ثبت فرم در database.
    نویسنده پیام
    shahin_mahvareh آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 40
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ شهريور ۱۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 37
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    مشکل در ثبت فرم در database.
    سلام دوستان.
    من یه مشکل دارم تو رو خدا کمکم کنید.
    من یه text area دارم.اگر مقدار این text area مثلا برابر با "sss    sss" باشه بخوام Post کنم به یه صفحه و در همونجا insert کنم تو دیتا بیس مشکلی نیست و دقیقا همون "sss   sss" تو ی دیتا بیس ذخیره میشه.ولی اگه این مقدار رو post کنم به یه صفحه و اون صفحه انو بگیره (توسط"[' ']POST_$")و بعد اون مقدار رو بریزه توی یک Hidden Feild و دوباره پستش کنه به یه صفحه و در اون صفحه داخل دیتا بیس inset بشه،اینار به جای مقدار "sss   sss" مقدار
    کد:
    sss   sss
    میزاره.در واقع به جای کاراکتر space معادل html اون رو میزاره یعنی ";nbsp&".
    در صورتی که اگه مستقیم داخل دیتا بس ثبت بشه این اتفاق نمی افته.و خود کاراکتر space قرار میگیره.حالا من چی کار کنم که در این حالتم همون کاراکتر space قرار بگیره و " " نذاره؟
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ شهريور ۱۹ ۰۱:۱۷ عصر، توسط shahin_mahvareh.)
    ۱۳۸۹ شهريور ۱۹ ۰۱:۰۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mojtabadj آفلاین
    مجتبی پوراصغر
    ****

    ارسال‌ها: 302
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۴
    اعتبار: 2
    تشکرها : 87
    ( 57 تشکر در 40 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشکل در ثبت فرم در database.
    (۱۳۸۹ شهريور ۱۹ ۰۱:۰۷ عصر)shahin_mahvareh نوشته شده توسط:  سلام دوستان.
    من یه مشکل دارم تو رو خدا کمکم کنید.
    من یه text area دارم.اگر مقدار این text area مثلا برابر با "sss    sss" باشه بخوام Post کنم به یه صفحه و در همونجا insert کنم تو دیتا بیس مشکلی نیست و دقیقا همون "sss   sss" تو ی دیتا بیس ذخیره میشه.ولی اگه این مقدار رو post کنم به یه صفحه و اون صفحه انو بگیره (توسط"[' ']POST_$")و بعد اون مقدار رو بریزه توی یک Hidden Feild و دوباره پستش کنه به یه صفحه و در اون صفحه داخل دیتا بیس inset بشه،اینار به جای مقدار "sss   sss" مقدار
    کد:
    sss   sss
    میزاره.در واقع به جای کاراکتر space معادل html اون رو میزاره یعنی ";nbsp&".
    در صورتی که اگه مستقیم داخل دیتا بس ثبت بشه این اتفاق نمی افته.و خود کاراکتر space قرار میگیره.حالا من چی کار کنم که در این حالتم همون کاراکتر space قرار بگیره و " " نذاره؟

    از این کد استفاده کن
    کد PHP:
    $output str_replace(' '''$output); 
    __________________________________________________________________________
    گروه طراحی و برنامه نویسی بهار
    ۱۳۸۹ شهريور ۱۹ ۰۲:۵۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : shahin_mahvareh
    shahin_mahvareh آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 40
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ شهريور ۱۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 37
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: مشکل در ثبت فرم در database.
    این کارو کردم درست شد ولی الان یه مشکل دیگه پیش امده.
    من یه text area دارم که قراره داخل اون کد html کذاشته بشه و پستش کنه به یه صفحه دیگه بعد توی اون صفحه داخل یه Hidden field قرار میگیره و با بقیه ی چیزای که میگیره پست کنه به یه صفحه دیگه و در اون صفحه محتویات این textarea به همرا بقیه ی اطلاعات داخل دیتا بیس ذخیره بشه.من توی بعضی جا ها نیاز دارم که محتویات این text area به صورت html به همون صورت که طراحی شده نمایش داده بشه و در بعضی جاها هم نیاز دارم که محتویات این textarea به صورت متن یعنی کد html آن و فاصله های و space و   های اضافه ان حذ ف بشه و فقط متن رو نشون ما بده مثلا اگه داشته باشیم:
    کد:
    <P align=center><B>Salam       Salam     Salam</B></P>
    و این رو داخل Data base اینسرت کنیم نیاز دارم بعضی جاها همین کد html رو بذارم توی یک متغیر و بگم که echo $aaa و وقتی این دستور اجرا کد های html آن هم اجرامیشه.ولی بعضی جا ها نیاز دارم که به صورت متن نمایشش یدم و کد های و فاصله های اضافی آن را حذف کنم برای این کار از این دستورات استفاده میکنم.
    کد PHP:
    include("include/db_con.php");
    $query "select * from profil";
    $result mysql_query($query);
    $num mysql_num_rows($result);
    if(
    $num == 0)
    {
        echo 
    "No Data In Data Base Please Add.<br />";
        echo 
    "<a href='add.php'>Add</a>";
    }
    else
    {
    echo 
    '<form id="form1" name="form1" method="post" action="request.php">';
    echo 
    '<table border="1" cellspacing="0" cellpadding="0">';
    $name "ch";
    for(
    $i $i $num $i++)
    {
    $row mysql_fetch_row($result);
    echo 
    '<tr>';
    echo 
    '<td><input type="checkbox" name="ch[]" value="'.$row[1].'"/>';
    //-------If Free Fild------------
    if($row[0] == '')
    $row[0] = '<center>--</center>';
    if(
    $row[1] == '')
    $row[1] = '<center>--</center>';
    if(
    $row[2] == '')
    $row[2] = '<center>--</center>';
    if(
    $row[3] == '')
    $row[3] = '<center>--</center>';
    if(
    $row[4] == '')
    $row[4] = '<center>--</center>';
    if(
    $row[5] == '')
    $row[5] = '<center>--</center>';
    if(
    $row[6] == '')
    $row[6] = '<center>--</center>';
    if(
    $row[7] == '')
    $row[7] = '<center>--</center>';
    if(
    $row[8] == '')
    $row[8] = '<center>--</center>';
    //--------------------
    echo '<td>'.$row[0].'</td>';
    echo 
    '<td>'.$row[1].'</td>';
    echo 
    '<td>'.$row[2].'</td>';
    $row1 $row[3];//مشکل توی این قسمت هست
    $row2 strip_tags($row1); //در این قسمت کد های html حذف میشود.
    $row3 preg_replace('/(&nbsp;|\s){2,}/'' 'trim($row2)); //توی این قسمت فاصله ها و اسپیس ها و &nbsp; های اضافه حذف میشود.
    echo '<td>'.$row3.'</td>';//توی این قسمت چاپ میشه
    echo '<td>'.$row[4].'</td>';
    echo 
    '<td>'.$row[5].'</td>';
    echo 
    '<td>'.$row[6].'</td>';
    echo 
    '<td>'.$row[7].'</td>';
    echo 
    '<td>'.$row[8].'</td>';
    echo 
    '<td>'.$name.$i.'</td>';
    echo 
    '</tr>';
    }
    echo 
    '</table>';
    echo 
    '<input type="submit" name="del" value="Delete" />';
    echo 
    '<input type="submit" name="edit" value="Edit" />';
    echo 
    '<input type="submit" name="add" value="Add" />';
    echo 
    '</form>';

    من مشکلم با متغیر [3]row$ هست که وقتی به ما خروجی میده باید به این صورت باشه:
    کد:
    Salam Salam Salam
    ولی اینجوری نیست خروجی که به ما میده به این صورت هست:
    کد:
    Salam    � Salam    � Salam
    باید چی کار کنم تا درست بشه؟
    البته یه احتمال کوچیک میدم که مشکل از encoding ها باشه.
    کسی میدونه مشکل از کجاست؟HuhSad
    ۱۳۸۹ شهريور ۱۹ ۰۹:۱۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    shahin_mahvareh آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 40
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ شهريور ۱۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 37
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: مشکل در ثبت فرم در database.
    چرا کسی جواب نمیده؟Sad
    ۱۳۸۹ شهريور ۲۰ ۰۱:۱۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mojtabadj آفلاین
    مجتبی پوراصغر
    ****

    ارسال‌ها: 302
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۴
    اعتبار: 2
    تشکرها : 87
    ( 57 تشکر در 40 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: مشکل در ثبت فرم در database.
    (۱۳۸۹ شهريور ۲۰ ۰۱:۱۸ صبح)shahin_mahvareh نوشته شده توسط:  چرا کسی جواب نمیده؟Sad

    خوب دوست عزیز چرا به جای textarea از fckeditor استفاده نمیکنی؟

    میتونی از اینجا بگیری

    http://www.ittutorial.ir/?p=2939

    از این تابع بعد از گرفتن اطلاعات از ادیتور واسه جلوگیری از حملات که از طریق کد نویسی انجام میشه استفاده کن و بعد تو بانکت ذخیره کن
    کد PHP:
    function InjectEditor($Content)
    {
          
    $value=$Content;
        if ( 
    get_magic_quotes_gpc() )
            
    $postedValue htmlspecialcharsstripslashes$value ) ) ;
        else
        
    $postedValue htmlspecialchars$value ) ;
        
        return 
    $postedValue;


    از این تابع بعد از اینکه اطلاعتت رو از بانک واکشی کردی برای نمایش اطلاعات استفاده کن
    کد PHP:
    function FilterEditor($content)
    {
      
    $content str_replace("<""<"$content);
      
    $content str_replace(">"">"$content);
      
    $content str_replace("&amp;""&"$content);
      
    $content str_replace("&nbsp;"" "$content);
      
    $content str_replace("&quot;""\""$content);    
      return 
    $content;

    __________________________________________________________________________
    گروه طراحی و برنامه نویسی بهار
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ شهريور ۲۰ ۰۹:۳۹ صبح، توسط mojtabadj.)
    ۱۳۸۹ شهريور ۲۰ ۰۹:۳۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : shahin_mahvareh
    shahin_mahvareh آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 40
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ شهريور ۱۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 37
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: مشکل در ثبت فرم در database.
    آقا دستت درد نکنه مشکلم حل شد.من از niceedit استفاده میکنم.اگه از textarea استفاده میکردم که این دنگ و فنگ ها رو نداشت.یه مشکل هم توی nicedit دارم ببین سر در میاری منو راهنمایی کنی؟
    برو به این آدرس اگه تونستی کمکم کن یا لااقل یه راهنمایی کن کجا مشکلم رو مطرح کنم تا جواب بدن.بازم ممنون از لطفت.آرزو میکنم هر چی از خدا میخوای بهت بده.موفق باشی.
    http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=244979
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ شهريور ۲۱ ۰۲:۲۰ صبح، توسط shahin_mahvareh.)
    ۱۳۸۹ شهريور ۲۱ ۰۲:۱۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mojtabadj آفلاین
    مجتبی پوراصغر
    ****

    ارسال‌ها: 302
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۴
    اعتبار: 2
    تشکرها : 87
    ( 57 تشکر در 40 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: مشکل در ثبت فرم در database.
    منظورتون از این چیه؟

    نقل قول: وقتی فروم رو ریست میکنیم این اصلا ریست نمیشه نمیدونم چیکار کنم.
    __________________________________________________________________________
    گروه طراحی و برنامه نویسی بهار
    ۱۳۸۹ شهريور ۲۱ ۰۹:۲۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : shahin_mahvareh
    shahin_mahvareh آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 40
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ شهريور ۱۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 37
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: مشکل در ثبت فرم در database.
    از این که زحمت کشیدی رفتی دیدی ممنونم.بیبین 3 تا مشکل با این nicedit دارم.
    1-وقتی این nicedit رو توی یک فرم قرار میدم و یه دکمه ی Reset برای این فرم میزارم و وقتی روی دکمه ی Reset کلیک می کنیم همه ی محتویات این فرم ریست میشه و به حالت اول خودش بر میگرده به غیر از محتویات داخل این nicedit.یعنی وقتی داخلش چیزی تایپ میکنم و بعد روی دکمه ی Reset کلیک میکنم همون جوری میمونه یعنی اگه چیزی توش تایپ کرده باشه پاک نمیشه.
    2-اول وقتی باز میشد نوشتن توی این nicedit به صورت پیش فرض از چپ به راست بود.که من متوجه شدم میتونم برای از راست به چپ کردنش از dir=rtl استفاده کنم ولی هر کاری کردن نتونستم کاری بکنم که وقتی باز میشه به صورت پیش فرض وسط قرار بگیره.از text-align:center و... هم استفاده کردم ولی فکر کنم من باید داخل فایلjs رو تغییر بدم و از اونجا که من جاوا بلد نیستم،نتونستم کاری بکنم.
    3-میخوام که وقتی روش کلیک میکنیم و شروع میکنیم به تایپ کردن اول به صورت پیش فرض زبان فارسی رو در نظر بگیره و فارسی تایپ کنه بعد اگه کاربر خواست با زدن Shift+Alt اینگلیسی تایپ کنه.
    ۱۳۸۹ شهريور ۲۱ ۱۱:۳۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mojtabadj آفلاین
    مجتبی پوراصغر
    ****

    ارسال‌ها: 302
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۴
    اعتبار: 2
    تشکرها : 87
    ( 57 تشکر در 40 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: مشکل در ثبت فرم در database.
    سلام دوست عزیز

    نمیخوام ناراحت بشی ولی این ادیتورت یک چهارم کارایی fckeditor یا ckeditor رو نداره

    بعدشم این ادیتور ها خودشون فروم دارن میتونی همونجا ازشون سوال کنی مثلا این فرومه fckeditor هستش

    http://fckeditor.biz

    هر سوالی داشته باشی جوابتو بهت میدن

    الکی هم اعصابتو با این ادیتورت خورد نکنTongue
    __________________________________________________________________________
    گروه طراحی و برنامه نویسی بهار
    ۱۳۸۹ شهريور ۲۱ ۰۱:۵۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : shahin_mahvareh
    shahin_mahvareh آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 40
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ شهريور ۱۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 37
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: مشکل در ثبت فرم در database.
    دستت درد نکنه.ممنون از لطفت.دلیل انتخاب این ادیتور برای من ساده گیش بوده.چون نمیخواستم خیلی شلوغ باشه این ادیتور رو انتخاب کردم.به هر حال من ازت بابت کمک هات تشکر میکنم.موفق باشی.
    ۱۳۸۹ شهريور ۲۱ ۰۳:۴۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS