/
  • مشکل در تابع pdate

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشکل در تابع pdate
    نویسنده پیام
    rapidpich آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 20
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ ارديبهشت ۳۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 6 تشکر در 5 ارسال )
    ارسال: #1
    مشکل در تابع pdate
    سلام
    تا اونجا که میدونم فایل pdate توسط ادمین این فروم نوشته شده(آقا وحید). یک سوال داشتم. تو خط 363 (تابع iskabise) فرمودید که!:
    کد PHP:
    if($mod==or $mod==or $mod==or $mod==13 or $mod==17 or $mod==22 or $mod==26 or $mod==30)return true
    چرا بعد از 17 شد 22؟ نباید باشه 21؟
    یا کلا من نوشتم
    کد PHP:
    $mod=($year%33)%4
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۳۰ ۰۳:۰۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,735
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشکل در تابع pdate
    بر خلاف تصور همه سال کبیسه هر ۴ سال یکبار اتفاق می افتد اما اینگونه نیست ( تو خیلی از نسخه ها به اشتباه با استفاده از روش در بعضی از سالها سال کبیسه رو اشتباه میدن). درسته هر چهار سال یک سال کبیسه حساب میشه اما بعد از هر ۳۲ سال(بعضی اوقات بعد از ۲۸ یا ۳۶) یک سال معمولی اضافه می‌شود یعنی ۴ سال متوالی به جای ۳ سال متوالی ۳۶۵ روز هست و سال کبیسه محسوب نمیشه
    در کل میشه گفت باقیمونده بر تموم اون اعداد میشه سال کبیسه
    http://fa.wikipedia.org/wiki/سال_کبیسه
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۳۰ ۰۴:۴۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : amir.s molana php imez08
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,735
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: مشکل در تابع pdate
    به عنوان مثال سال 1407 یک سال کبیسه نیست ولی سال 1408 یک سال کبیسه هست( قانون چهار سال اینجا رعایت نمیشه)
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۳۰ ۰۵:۰۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : molana parazitt zoghal
    rapidpich آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 20
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ ارديبهشت ۳۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 6 تشکر در 5 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: مشکل در تابع pdate
    مرسی اینو نمیدونستم
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۳۰ ۰۵:۲۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,760
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: مشکل در تابع pdate
    جالب بود منم نمی دونستم
    ۱۳۸۹ خرداد ۳ ۱۱:۵۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS