/
  • مشکل در باز کردن محتوای لینک

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشکل در باز کردن محتوای لینک
    نویسنده پیام
    joyeroshan آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 39
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ مهر ۱۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 18
    ( 6 تشکر در 3 ارسال )
    ارسال: #1
    مشکل در باز کردن محتوای لینک
    http://pastebin.com/V28d6iBF
    دوستان این کد من هستش اما حالا توضیح مربوط به کد :
    من یه لیستی از عنوان های نامه ها در دیتابیسمو باهاش نشون می دم حالا می خوام کاربر وقتی روی هر لینکی کبیک می کنه اطلاعات کامل به همون سطر در دیتابیس بهش نمایش داده بشه .دقیقا مثل جوملا یا وردپرس که کاربر تمامی اخبار سایت رو تو صفحه اصلی میبینه و وقتی روی title اون کبیک میکنه وارد میشه و به صورت مجزا اون خبرو می خونه .
    من این کدو نوشتم و مشکلی در نمایش عنوان های نامه ندارم اما مشکل در باز کردن این نامه های و متن نامه یا حالا تاریخ ایجاد شدنه نامه مه در دیتابیسم هست دارم .شاید اصلا این روش من غلط باشد در این صورت لطفا روش صحیح را اعلام نمایید
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ آذر ۵ ۰۷:۳۳ عصر، توسط joyeroshan.)
    ۱۳۹۱ آذر ۵ ۰۷:۳۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 3,026
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 133
    تشکرها : 2724
    ( 2714 تشکر در 1691 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشکل در باز کردن محتوای لینک
    به ازای هر رکورد از دیتابیس یک شناسه عددی یکتا بدید و بوسیله اون فراخوانی رو از دیتابیس انجام بدید .
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    ۱۳۹۱ آذر ۵ ۱۱:۱۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    joyeroshan آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 39
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ مهر ۱۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 18
    ( 6 تشکر در 3 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: مشکل در باز کردن محتوای لینک
    (۱۳۹۱ آذر ۵ ۱۱:۱۷ عصر)Reza نوشته شده توسط:  به ازای هر رکورد از دیتابیس یک شناسه عددی یکتا بدید و بوسیله اون فراخوانی رو از دیتابیس انجام بدید .

    درسته همین کارو انجام دادم و دو دیتابیسم به ازای هر سطر یه id گذاشتم و الات مشکلم اگه کدو ببینید کاملا مشخص میشه
    ۱۳۹۱ آذر ۶ ۱۲:۵۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 3,026
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 133
    تشکرها : 2724
    ( 2714 تشکر در 1691 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: مشکل در باز کردن محتوای لینک
    کد شما بر اساس id نیست بر اساس ntitle هست .
    همچنین موارد امنیتی رو رعایت نکردید .

    id عدد هست .
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    ۱۳۹۱ آذر ۶ ۰۲:۲۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    joyeroshan آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 39
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ مهر ۱۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 18
    ( 6 تشکر در 3 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: مشکل در باز کردن محتوای لینک
    (۱۳۹۱ آذر ۶ ۰۲:۲۴ صبح)Reza نوشته شده توسط:  کد شما بر اساس id نیست بر اساس ntitle هست .
    همچنین موارد امنیتی رو رعایت نکردید .

    id عدد هست .

    ممنون از توضیحاتی که دادید، بنده هم می دونم id از نوع عدید با این حال هیچ تفاوتی نخواهد کرد اگر من id را چک کنم و هیچونه reaction ای از سیستم نمیگیرم ، ممنون می م اگه مشکلات امنیتیو بهم بگید
    با تشکر
    ۱۳۹۱ آذر ۶ ۰۳:۴۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS