• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل در اپلود و ارسال فایل
#1
سلام،
دارم از این ابزار برای بخش اپلود اسکریپتم استفاده میکنم.
علاوه بر اون باید زیرش یه بخش ساده اپلود بذارم تا کاربر اگر خواست روی دکمه browse کلیک کنه و با باز شدن پنجره ی انتخاب، فایل خودش رو انتخاب و اپلود کنه.
طبیعتا بعد از انجام این عمل باید فایل انتخاب شده مثل فایل هایی که درگ کردیم و داخل باکس انداختیم برای اپلود، به باکس اضافه و اپلود شه.

برای این کار، خیلی ساده یه اینپوت فایل درج کردم و دو تابع زیرو براش نوشتم

کد:
function openFileOption()
{
    document.getElementById("file").click();
}
function fileValue(e)
{
    file=$('#file').val();
}

حالا موضوع اینجاست که چه طوری این فایل انتخاب شده رو برای اپلود بفرستم.

لطفا راهنماییم کنید، ممنون Heart.
هر چیزی که در جستن آنی آنی...
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
چرا کسی جواب سولات منو نمیده Sad

دچار افسردگی شدید شدم Confused
هر چیزی که در جستن آنی آنی...
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : Reza
#3
ایی چیا توی گوگل زیاده Angel
من که از این قرطی بازیا خوشم نمیاد ، پس زیاد دور و برش نمیرم .
الانم که پست زدم فقط واسه گل روی تو ، تا تاپیک آپ بشه .Heart
وبلاگ rezaonline.net/blog
سفارش برنامه نویسی reza.biz
Php , mysql , postgresql , redis , Yii and ... Cool
  پاسخ
تشکر شده توسط : undefined
#4
این کدی که گذاشتی که اون کاری رو که انتظار داری انجام نمی ده که؟!

توی فایل script.js تابع اصلی هست که با دروپ شدن فایل عسل العمل انجام میده
فک کنم با بازنویسی اون تابع برای رخدادی که می خوای بتونی کاری که می خوای رو انجام بدی.
  پاسخ
تشکر شده توسط : undefined
#5
نقل قول:من که از این قرطی بازیا خوشم نمیاد ، پس زیاد دور و برش نمیرم .
الانم که پست زدم فقط واسه گل روی تو ، تا تاپیک آپ بشه .

ممنون رضا جان Heart، خود منم زیاد از این کارا نمیکنم، اما چیزیه که ازم میخوان و باید براشون انجام بدم Sad.

نقل قول:توی فایل script.js تابع اصلی هست که با دروپ شدن فایل عسل العمل انجام میده
فک کنم با بازنویسی اون تابع برای رخدادی که می خوای بتونی کاری که می خوای رو انجام بدی.

کلا 10-15 بار اون دو تا فایل js رو بررسی کردم.
مشکل اینجاست که توی حالت معمول خود اسکریپت(درگ و اپلود تصویر). فایل رو به صورت یک شئ (object file) در نظر میگیره اما زمانی که من تصویر رو بعد از کلیک روی دکمه browse انتخاب میکنم طبیعتا مقدار اینپوت فایل من نام اون فایل(رشته) انتخاب شده هست.
هر چیزی که در جستن آنی آنی...
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : Reza


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان