/
  • مشکل در انتقال سایت از لوکال به سرور

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشکل در انتقال سایت از لوکال به سرور
    نویسنده پیام
    bnalinia آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 1
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۴ بهمن ۲۹
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    Exclamation مشکل در انتقال سایت از لوکال به سرور
    من از هیچ گونه cms نظیر جوملا ورد پرس و ... استفاه نمی کنم
    هنگامی سایتم رو از لوکال به سرور انتقال میدم صفحاتی رو که توشون از my sql استفاده کردم خالی و سفید نشون میده تنظمیات پایگاه داده رو هم صحیح و بدون اشکال وارد کردم توی راهنمای هاست گفته که آخرش باید فایل configuration.php رو ویرایش کنی اما این برای جوملا هستش و من همچین فایلی رو ندارم
    حاالا سوالم اینه که چجوری دیتابیس رو کانفیگ کنم وقتی فایل configuration.php رو ندارم
    در ضمن سایت من در لوکال بدرستی کار میکنه اما بعد از انتقال به سرور این مشکل براش پیش میاد
    ۱۳۹۴ بهمن ۲۹ ۰۳:۵۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    amir.ntm آفلاین
    تحریم شده

    ارسال‌ها: 26
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۴ آبان ۲۸
    تشکرها : 18
    ( 2 تشکر در 2 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشکل در انتقال سایت از لوکال به سرور
    فک کنم مشکل از ورژن میزبانت باشه باید بری قسمت php config و آونجا ورژن های مختلف رو انتخاب کنید تا ببنی مشکلت حل میشه یا نه
    ۱۳۹۴ بهمن ۳۰ ۰۲:۱۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS