/
  • مشکل در استفاده Css در PHP

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشکل در استفاده Css در PHP
    نویسنده پیام
    ebllisss3 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 2
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۶ شهريور ۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 1
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    مشکل در استفاده Css در PHP
    با سلام
    من خیلی در PHP وارد نیستم
    اما یه مشکل دارم میخوام یه ساعت که مربوط به افزونه جلالی وردپرس هست رو به بالای هدر سایت اضافه کنم
    کد PHP:
    echo '<div class="time">' echo  jdate ('l d F Y');  "\n"
    این کد رو قرار دادم اما قالب لود نمیشه 
    echo jdate ('l d F Y');
    این کد رو بصورت مستقیم قرار میدم اجرا میشه اما میخوام براش Css تعریف کنم که مشکل دارم
    کسی میتونه راهنماییم کنه ؟

    باتشکر
    ۱۳۹۶ شهريور ۲ ۰۱:۵۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Alaa آفلاین
    علا عالم فلکی
    ***

    ارسال‌ها: 956
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ فروردين ۲۰
    اعتبار: 50
    تشکرها : 698
    ( 635 تشکر در 461 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشکل در استفاده Css در PHP
    سلام،

    کد PHP:
    echo "<div class='time'>" jdate ('l d F Y') . "</div>\n"
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۹۶ شهريور ۲ ۰۲:۰۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : ebllisss3
    ebllisss3 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 2
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۶ شهريور ۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 1
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: مشکل در استفاده Css در PHP
    ممنون از شما حل شدBlush
    ۱۳۹۶ شهريور ۲ ۰۶:۰۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS