• 1 رای - 2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل در استفاده از paging در php
#1
Question 
با سلام خدمت برنامه نویسان عزیز
من یه مشکلی تو paging تو php دارم اونم اینکه مثلا وقتی می خوام تویه صفحه چند فیلد رو به عنوان جستجو پرکنم و اونو به یه صفحه دیگه بفرستم تو پیج اول مشکلی ندارم ولی وقتی پیج دوم رو می زنم صفحه دوم تمام مقادیری رو که با post یا get فرستادم رو پاک میکنه و متغیرهام دیگه مقداری ندارن از چندتا paging هم استفاده کردم ولی نتونستم مشکلش رو حل کنم اگه کسی بتونه بهم کمک کنه ممنون می شم
تشکر
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
خب در صفحه اول قطعاً نباید مشکلی باشه چون فرم شما داره به همون صفحه میفرسته. اما در صفحه دوم که میخواد بره صفحه سوم چون داره فرم دیگه ای رو به صفحه سوم میفرسته، مقادیر قبلی حذف میشن و بایدم اینطوری باشه. راه حلش اینه که از <input type="hidden" name="itsname" value="itsvalue"> استفاده کنی و بجای itsname نام اون کوئری استرینگ که میفرستی قرار بدی و در itsvalue مقدارش رو. مثلاً
در فرم اول به صفحه اول
کد:
<form action="post" method="?page=1">
<input type="text" name="mytext" value="myvalue1" />
</form>

میره به صفحه اول که در اونجا فرمی داریم بازم باید بره به صفحه دوم:
کد:
<form action="post" method="?page=2">
<input type="hidden" name="mytext" value="<?php echo $_POST['mytext']; ?>" />
<input type="text" name="mytextfff" value="myvalue1fff" />
</form>

و همینطوری ادامه داره.
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : shahramhosseini
#3
دوست عزیز ممنونم از جوابتون اگه امکان داره یه نمونه برنامه ای اگه دارین برام بزارین ممنون میشم چون نمیدونم اگه داده زیاد باشه چیکار باید بکنم

بازم تشکر

من می خوام با این کار داده های دیتابیسم رو limit کنم مثلا تو هر پیج 10 رکورد نشون بده و با href دارم لینک میدم بین پیج ها حالا اینجا چطور باید این مشکل رو برطرف کنم

ممنون میشم اگه جواب بدید
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
نقل قول:دوست عزیز ممنونم از جوابتون اگه امکان داره یه نمونه برنامه ای اگه دارین برام بزارین ممنون میشم چون نمیدونم اگه داده زیاد باشه چیکار باید بکنم
نمونه ساده در دو صفحه داده شد پیش از این. شما برای تکرار راحت تر میتونی از خود php و سازه های گوناگونش مثل for استفاده کنی.

نقل قول:من می خوام با این کار داده های دیتابیسم رو limit کنم مثلا تو هر پیج 10 رکورد نشون بده و با href دارم لینک میدم بین پیج ها حالا اینجا چطور باید این مشکل رو برطرف کنم
من نمیدونم شما چرا اینطوری صفحه بندی میخوای درست کنی، قبل اینکه چیزی بنویسی همیشه سرچ کن ببین چه راه هایی براش هست. بهترین و مدرن ترین راهشو انتخاب کن. واسه صفحه بندی اصلاً نیازی به حفظ داده نیست. البته میگم. من نمیدونم شما دقیقاً داری چیکار میکنی. ولی خب اون تصوری که من از صفحه بندی دارم اصلاً نیازی به حتی یدونه type=hidden نیست.
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
دوست عزیز من دارم یه پروژه مشاور املاک رو انجام میدوم واسه سرچ ملک نیاز دارم یه فرمی رو پست کنم به یه صفحه مثل foundmelk.php حالا اونجا دارم با صفحه بندی ملک ها رو نشون میدم همونطوری که گفتم صفحه اول مشکل نداره ولی پیج دو که میرم بر حسب اون کوئری چیزی ندارم یعنی متغیرهام دیگه مقداری ندارن مشکلم همینه تو اینترنت هم زیاد سرچ زدم ولی فقط صفحه بندی با کوئری معمولی رو داره

بازم تشکر از شما
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان