/
  • مشکل در استفاده از iframe

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 4
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشکل در استفاده از iframe
    نویسنده پیام
    mojtabadj آفلاین
    مجتبی پوراصغر
    ****

    ارسال‌ها: 298
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۴
    اعتبار: 2
    تشکرها : 87
    ( 57 تشکر در 40 ارسال )
    ارسال: #1
    Rainbow مشکل در استفاده از iframe
    سلام دوستان

    من یک iframe دارم که توش یک سری لینک دارم خاصیت iframe اینه که اگه لینکه توش رو کلیک

    کنم تو خودش اون لینک رو باز میکنه حالا اگه بخوام او لینکم تو صفحه ی اصلیم یعنی صفحه ای

    که iframe توش هست باز کنم باید چیکار کنم؟

    با تشکر از دوستان
    __________________________________________________________________________
    گروه طراحی و برنامه نویسی بهار
    ۱۳۸۹ خرداد ۱۷ ۰۴:۰۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,772
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشکل در استفاده از iframe
    فکر کنم با جاوا اسکریپت بتونی این کارو بکنی
    window.location

    نمی دونم
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۹ خرداد ۱۷ ۰۵:۲۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mojtabadj آفلاین
    مجتبی پوراصغر
    ****

    ارسال‌ها: 298
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ بهمن ۴
    اعتبار: 2
    تشکرها : 87
    ( 57 تشکر در 40 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: مشکل در استفاده از iframe
    (۱۳۸۹ خرداد ۱۷ ۰۵:۲۹ عصر)molana نوشته شده توسط:  فکر کنم با جاوا اسکریپت بتونی این کارو بکنی
    window.location

    نمی دونم

    این روش جواب نمیده تو خودش باز میکنه
    جوابشو پیدا کردم میشه :

    کد:
    window.open('default.aspx?SMID=18', '_top', '', false);
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ خرداد ۱۹ ۰۷:۵۵ عصر، توسط mojtabadj.)
    ۱۳۸۹ خرداد ۱۹ ۰۷:۱۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : molana
    armin_mx آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 2
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ تير ۱۵
    اعتبار: 0
    تشکرها : 1
    ( 1 تشکر در 1 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: مشکل در استفاده از iframe
    چرا جاوا!
    کد PHP:
    target="_parent" 
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ تير ۱۰ ۰۶:۵۰ عصر، توسط armin_mx.)
    ۱۳۸۹ تير ۱۰ ۰۶:۴۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : hossein1221
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS