/
  • مشکل در آپلود فایل

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی مشکل در آپلود فایل
    نویسنده پیام
    af6900 آفلاین
    یه روز خوب میاد
    ***

    ارسال‌ها: 120
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ دي ۱۹
    اعتبار: 7
    تشکرها : 120
    ( 91 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #1
    مشکل در آپلود فایل
    وقتی میخوام آپلود کنم این خطا رو میده هرکاری کردم درست نشد دوستان کمکی بکنند مرسی
    کد:
    [align=left]
    A PHP Error was encountered

    Severity: Warning

    Message: escapeshellarg() has been disabled for security reasons

    Filename: libraries/Upload.php

    Line Number: 1066[/align]

    این هم کدی هاست که برای آپلود نوشتم
    کد:
                $config['upload_path'] = "./images/uploads/personnel";
                $config['allowed_types'] = 'gif|jpg|png';
                $config['max_size']    = '100';
                    $this->load->library('upload', $config);
                            $this->upload->do_upload();
    ۱۳۹۱ مهر ۱۳ ۰۷:۵۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 3,026
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 133
    تشکرها : 2724
    ( 2714 تشکر در 1691 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: مشکل در آپلود فایل
    نقل قول: Message: escapeshellarg() has been disabled for security reasons
    فکر کنم مشکل از سرور باشه .

    توی فایل libraries/Upload.php خط 1066 یه @ بذار پشتش ماس مالیش کن .
    البته ببین کارش چیه خودت اینور توی کنترلر پیاده اش کن .
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    ۱۳۹۱ مهر ۱۴ ۰۲:۰۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : af6900 ali786
    pary_daryayi آفلاین
    Mermaid
    ****

    ارسال‌ها: 618
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ خرداد ۲۸
    اعتبار: 19
    تشکرها : 729
    ( 207 تشکر در 117 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: مشکل در آپلود فایل
    سلام .
    نام و مشخصات تصویر آپلود شده در دیتابیس به درستی درج میشه ، ولی در مسیر تعریف شده ، تصویری ذخیره نمیشه.
    غیر از تنظیم base_url() و
    کد PHP:
    $config['upload_path']   = './main/upload/'
    تنظیم دیگه ای لازمه ؟
    در ضمن چرا " . " قبل از / تو تعریف مسیر در user_quid هست ؟
    http://codeigniter.com/user_guide/librar...ading.html
    __________________________________________________________________________
    آرام باش ؛ توكل كن ؛ تفكر كن و سپس آستينها را بالا بزن , آنگاه دستان خداوند را خواهي ديد كه زودتر از تو دست به كار شده است.امام علي عليه السلام.
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ آبان ۱۵ ۰۷:۳۳ عصر، توسط pary_daryayi.)
    ۱۳۹۱ آبان ۱۵ ۰۷:۳۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    af6900 آفلاین
    یه روز خوب میاد
    ***

    ارسال‌ها: 120
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ دي ۱۹
    اعتبار: 7
    تشکرها : 120
    ( 91 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: مشکل در آپلود فایل
    (۱۳۹۱ آبان ۱۵ ۰۷:۳۲ عصر)pary_daryayi نوشته شده توسط:  سلام .
    نام و مشخصات تصویر آپلود شده در دیتابیس به درستی درج میشه ، ولی در مسیر تعریف شده ، تصویری ذخیره نمیشه.
    غیر از تنظیم base_url() و
    کد PHP:
    $config['upload_path']   = './main/upload/'
    تنظیم دیگه ای لازمه ؟
    در ضمن چرا " . " قبل از / تو تعریف مسیر در user_quid هست ؟
    http://codeigniter.com/user_guide/librar...ading.html

    تنظیمات دیگه ای نداره اگر مسیر رو درست وارد کرده باشید باید فایل را منتقل کن
    درباره آن /. هم فکر میکنم کار /.. رو انجام میده که به یک پوشه قبل اشاره میکنه ولی دقیق مطمعن نیستم
    ۱۳۹۱ آبان ۱۶ ۱۲:۴۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : pary_daryayi
    pary_daryayi آفلاین
    Mermaid
    ****

    ارسال‌ها: 618
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ خرداد ۲۸
    اعتبار: 19
    تشکرها : 729
    ( 207 تشکر در 117 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: مشکل در آپلود فایل
    نقل قول: درباره آن /. هم فکر میکنم کار /.. رو انجام میده که به یک پوشه قبل اشاره میکنه ولی دقیق مطمعن نیستم
    فکر نمیکنم این باشه . چون تو پروژه ی شما ، پوشه ی images کنار core هست و به /.. نیازی نداره و با این وجود که /. رو گذاشتید درست عمل میکنه .
    __________________________________________________________________________
    آرام باش ؛ توكل كن ؛ تفكر كن و سپس آستينها را بالا بزن , آنگاه دستان خداوند را خواهي ديد كه زودتر از تو دست به كار شده است.امام علي عليه السلام.
    ۱۳۹۱ آبان ۱۶ ۰۱:۲۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    masoud1990 آفلاین
    مسعود گودرزی
    ***

    ارسال‌ها: 225
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ اسفند ۴
    اعتبار: 5
    تشکرها : 379
    ( 200 تشکر در 123 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: مشکل در آپلود فایل
    نمیدونم چرا ولی توی بعضی از سرور ها اگر اون "." رو نزاری کار نمیکنه
    __________________________________________________________________________
    تونل ها مي گويند : راه هست؛ حتي در دل سنگ ها.Wink
    استفاده از دکمه تشکر(Heart) نشان شخصیت شماست;
    درگاه پرداخت 724
    ۱۳۹۱ آبان ۱۶ ۰۲:۵۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : pary_daryayi
    pary_daryayi آفلاین
    Mermaid
    ****

    ارسال‌ها: 618
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ خرداد ۲۸
    اعتبار: 19
    تشکرها : 729
    ( 207 تشکر در 117 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: مشکل در آپلود فایل
    دوستان ممنونم حل شد.
    -------------------------------------
    فقط یه سوال دیگه در مورد آپلود :
    اگر بعنوان مثال ما یه فرم آپلود بدین صورت داشته باشیم :
    کد PHP:
    <form action="" method="post" enctype="multipart/form-data" name="form1">
    آپلود تصویر
    <input name="mfile" type="file" id="mfile" />
    <
    input name="upload" type="submit" id="upload" value="Submit">
    </
    form
    بدین صورت (در صورتی که از CI استفاده نکنیم ) دریافت میکنیم :
    کد PHP:
    $tem=$_FILES['mfile']['tmp_name'];
    $name=$_FILES['mfile']['name']; 
    و دقیقا با نامی که برای آپلود تعیین شده ( mfile ) ، به اون دسترسی داریم و ادامه ی مراحل ...
    تو CI ، برای آپلود تو قسمت مدل ، بدون اینکه نام آپلود دریافت بشه ، آپلود بدرستی انجام میشه . چطور تشخصیص داده میشه ؟
    اگر تو فرممون دو آپلود مختلف داشته باشیم چطور باید این تفکیک رو مشخص کنیم ؟
    __________________________________________________________________________
    آرام باش ؛ توكل كن ؛ تفكر كن و سپس آستينها را بالا بزن , آنگاه دستان خداوند را خواهي ديد كه زودتر از تو دست به كار شده است.امام علي عليه السلام.
    ۱۳۹۱ آبان ۱۶ ۰۵:۲۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    af6900 آفلاین
    یه روز خوب میاد
    ***

    ارسال‌ها: 120
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ دي ۱۹
    اعتبار: 7
    تشکرها : 120
    ( 91 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: مشکل در آپلود فایل
    من هم تو پروژم نیاز به دوتا آپلود داشتم که قسمت آپلود رو دوبار نوشتم یکی داخل کنترلر admin و یکی هم داخل model_project هست
    ۱۳۹۱ آبان ۱۶ ۰۷:۴۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : pary_daryayi
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,385
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1395 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: مشکل در آپلود فایل
    من از همون روز اول که یادم میاد با این کلاس آپلود Ci مشکل داشتم :دی پیشنهاد می کنم خودتون دستی این کارو بکنید یا چمی دونم وایسید من یکی نوشتم ببینم چطور از آب درمیاد یا از همین استفاده کنید :دی
    ۱۳۹۱ آبان ۱۶ ۰۹:۴۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : pary_daryayi masoud1990
    pary_daryayi آفلاین
    Mermaid
    ****

    ارسال‌ها: 618
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ خرداد ۲۸
    اعتبار: 19
    تشکرها : 729
    ( 207 تشکر در 117 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: مشکل در آپلود فایل
    مرسی . من بیشتر دوست داشتم بدونم چطور تشخیص داده میشه که این آپلود دریافت شده ؟
    شاید هم این معلوم میکنه که تو فرم آپلود وجود داره و آپلود داره اتفاق میفته :
    کد PHP:
    form_open_multipart('admin/manage_works/addWorks'
    چون هر چی گشتم هیچ کجا از اسمی که برای آپلودمون تعریف کردیم ، استفاده نشده.

    ببخشید آقای hidensoft " : دی " یعنی چی ؟ خیلی استفاده میکنید.Blush
    __________________________________________________________________________
    آرام باش ؛ توكل كن ؛ تفكر كن و سپس آستينها را بالا بزن , آنگاه دستان خداوند را خواهي ديد كه زودتر از تو دست به كار شده است.امام علي عليه السلام.
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ آبان ۱۷ ۰۱:۲۶ صبح، توسط pary_daryayi.)
    ۱۳۹۱ آبان ۱۷ ۰۱:۱۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS