• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل در آپلود فایل موزیک با php
#1
یه آپلودر درست کردم توی آپلود تصویر مشکلی ندارم اما وقتی میخوام آهنگی با هر سایزی آپلود کنم این ارور رو میده
invalid query:MySQL server has gone away

از wamp server استفاده میکنم
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
۱ اگه ممکن هست کد رو بگذار
۲ تنظیمات php.ini رو انجام دادی برای بالا بردن سقف دانلود?
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
آهنگ رو از دیتابیس میخونی؟
هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
(۱۳۹۲ بهمن ۱۶, ۰۳:۴۱ ق.ظ)kiarash_kcm نوشته: ۱ اگه ممکن هست کد رو بگذار
۲ تنظیمات php.ini رو انجام دادی برای بالا بردن سقف دانلود?
بله سقف دانلود رو بردم بالا.
اینم کد
کد پی‌اچ‌پی:
<?php

include ("../../include/db.php");
if (
$_REQUEST["subject"]=="موضوع فایل..." or $_REQUEST["subject"]==""){
$subject="بدون موضوع";
}
else{
$subject=$_REQUEST["subject"];
}
$content=addslashes(file_get_contents($_FILES["picture"]["tmp_name"]));
$filetype=$_FILES["picture"]["type"];
$filesize=$_FILES["picture"]["size"];
$name=$_FILES["picture"]["name"];

if (
$_FILES["picture"]["size"] > 0) {
    if (
$_FILES["picture"]["error"] > 0){
        echo 
"<div style='color:white; position:relative; text-align:center; top:25px; direction:rtl;'>شما فایلی را انتخاب نکرده اید!<br/><br/>لطفا مجددا تلاش نمایید.</div>";

        
        }
    else{
        if (
file_exists("folder-upload/".$_FILES["picture"]["name"])){
            echo 
"<div style='color:white; position:relative; text-align:center; top:15px; direction:rtl;'> فایلی با این نام در حال حاضر وجود دارد!  <br /> لطفا نام فایل را تغییر دهید.";
                
            }
        else{          
            
move_uploaded_file($_FILES["picture"]["tmp_name"],"folder-upload/" $_FILES["picture"]["name"]);


            
$sql="insert into uploadbase (subject,name,content,filetype,filesize) values('{$subject}','{$name}','{$content}','{$filetype}','{$filesize}')";
$result=mysql_query ($sql);
if (!
$result) {
die (
"invalid query:" .mysql_error());
}
            
            echo
"
<b><p style='color:#00FF66; direction:rtl; padding-right:30px;'> آپلود با موفقیت انجام شد!</p></b>
<b><p style='color:#00CCFF; direction:rtl; padding-right:10px;'> موضوع فایل:</p></b>
<b><p style='color:#00CCFF; direction:rtl; padding-right:10px;'> آدرس فایل:</p></b>
 <input style=' background-color:#003366; border:#003366; font-family:Arial; color:#00CCFF; font-size:15px; position:absolute; direction:rtl; top:52px; right:90px; width:140px;' id='filename' name='' type='text' value='
$subject' />
<input style=' background-color:#003366; direction:rtl; border:#003366; font-family:Arial; color:#00CCFF; font-size:15px; position:absolute; top:87px; right:80px; width:125px;' id='fileaddress' name='' type='text' value='H:\wamp\www\shora\adminpanel\upload-file\folder-upload\'/>
"
;
                
            }
    }
}
else{
    if(
$_FILES["picture"]["size"] > 1000000){
        echo 
"<div class=\"server\">حجم فایل خیلی زیاد است!</div>";
    }
    else{
        echo 
"<div class=\"server\">فرمت فایل مجاز نیست!</div>";
    }

}


?>

(۱۳۹۲ بهمن ۱۶, ۰۵:۴۱ ب.ظ)hamid_80386 نوشته: آهنگ رو از دیتابیس میخونی؟
نه دارم آپلود میکنم ولی نمیتونه فایل رو وارد دیتابیس کنه
کد رو گذاشتم یه نگاهی بندازین لطفا
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان