• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل در آپدیت کردن رکورد - حل شد
#1
Exclamation 
با سلام خدمت دوستان عزیز

امروز به یه مشکلی بر خوردم عجیب و غریبSad

میخوام با پی اچ پی مقدار نام کاربری یه کاربر رو تغییر بدم. با myqli_query اما مشکل اینجاست که بجای اینکه مقدار واقعی جایگیزین بشه فقط 0 ذخیره میشه!!!

راه های مختلفی رو امتحان کردم: با و بدون mysqli_real_scape_string - با mysql_query - نوع دیتابیس رو تغییر دادم! نوع فیلد رو به varchar - char - text تغییر دادم....

لازم به ذکر که apache هیج اروری هم نمیده!

اما تا اونجایی که من فهمیدم ظاهراً مشکل از mysql باشه! چون قبل و بعد از اجراء کوئری مقدار نام کاربری رو echo کردم! و هیچ مشکلی نبود. حالا موندم مشکل از کجاست؟؟؟Idea

اینم قطعه کد:
کد پی‌اچ‌پی:
    $USERNAME=USERNAME(trim($_POST['USER_NAME']));
                        
$EMAIL=EMAIL(trim($_POST['EMAIL']));
                        
                        
$Q_CHECK_NICK="SELECT ID FROM ".$maindb.".USERS WHERE USER_NAME='".$USERNAME."' AND USER_NAME<>'".$_SESSION['USER_NAME']."'";
                        
$RESULT_CHECK_NICK=mysqli_query($connect,$Q_CHECK_NICK);
                        
$RESULT_FIND_NICK=mysqli_affected_rows($connect);
                        
                        IF( 
$RESULT_FIND_NICK==)
                        {
                            
$Q_UPDATE_BASIC="UPDATE ".$maindb.".USERS SET 'USER_NAME'='".$_POST['USER_NAME']."' AND 'EMAIL'='".$EMAIL."' WHERE 'USER_NAME'='".$_SESSION['USER_NAME']."'";
                            
$RESULT_UPDATE_BASIC=mysqli_query($connect,$Q_UPDATE_BASIC);
                            
$RESULT_AF_UPDATE=mysqli_affected_rows($connect); 

یه توضیح کوچک: مقدار های دریافت شده از فرم میرن تو تابع مخصوص به خودشون (نام کاربری - ایمیل) با mysql_real_scape_string - بعد چک نام کاربری جدید چک میشه و در صورد موجود بودن string کوئری ایجاد و اجراء میشه و خروجی کوئری در متغیر ریخته میشه و بعد از اون هم تعداد رکورد های آپدیت شده و ....

دوستان همینک به یاری سبزتان نیازمندیم!

apache version 2.4.4
php version 5.4.16
MySql version5.6.12
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
یعنی واقعاً این مفسره ه ه ؟

حالا من اشتباه کردم به جا ویرگول and گذاشتم این مفسر بی خاصیت نباید بگه مشکل کجاست؟؟؟؟ :/

صبح تا حالا ضد حال خورده بودم فقط واسه واسه همین!!!!!!!!!!!!!!

حل شد!
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
این ربطی به مفسر نداره. mysqli_query فقط کوئری رو اجرا میکنه برای دریافت خطا باید از mysqli_error استفاده کنی که نکردی.
  پاسخ
تشکر شده توسط : MR-AMIR
#4
استفاده کردم! اما هیچ اروری نمیداد!!!!

این کدی که گذاشتم فقط قسمتی از کد فایل بود!

به هر حال مشکل حل شد دیگه:دی البته مشکل که نبود بی دقتی از خودم بود.

ممنون از اینکه وقت گذاشتید و پست رو خوندید!
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان